European Phalanx

A Soros terv nem létezik

2017. december 04. - megamovieboy

george-soro_plan.jpg

Fotó: express

 Fizikailag nincsen olyan dokumentum, melynek a címe Terv, vagy Soros terv lenne és amelyet Soros György írt volna. Emiatt lehet azt mondani, hogy a Soros terv nem létezik. Viszont Soros György tényleg írt publikációkat, amire a 444.hu hivatkozik mint pl.: "Soros György hétpontos tervet dolgozott ki". Ebben a hat szóban már tényleg megtalálható a Soros terv kifejezés és ezt éppen az általa szponzorált weboldal írja. Természetesen ez csak játék a szavakkal, ami számít, hogy mi történik a valóságban.

 Soros Györgynek vannak érdekeltségei a sajtóban és ezek a más kontinensről származók befogadása mellett propagálnak. Jellemző erre az 'Az a baj, hogy továbbmennek' Bede cikk, mely a nemzetellenes internacionalista  kamuliberális gondolkodásmód emlékművévé magasztosult már publikálásának napján.

 Ez az a Soroshoz hű sajtó, amelyik a 'röszkei csatában' mártír módjára rohamozta hazánk határait idegen földrészek illegálisan Európában tartózkodók százaival, vagy amelyek Görögországból segítették át, természetesen illegálisan Macedóniába az iratok nélkül tartózkodó ismeretlen származású személyeket.

 Soros Györgynek vannak alapítványai, melyek jogilag segítik az ország törvényeit figyelembe nem vevő illegális tartózkodású Európán túlról származóakat.

 Soros György más alapítványai 'kutatásokat, tanulmányokat' készítenek és tesznek közzé, mellyel az afrikaiak és közel-keletiek bevándorlását támogatják.

 Soros György támogat olyan szervezeteket, melyek életmentés ürügyén szállítanak Európába százezernyi migránst évente. 

 A wikileaks kiszivárogtatása szerint az EU parlament egy jelentős részét pénzügyileg támogatja egy Soros György által pénzelt szervezet. Ezek a képviselők azok, akik a lehető legnagyobb mértékű bevándorlás engedélyezése mellett szavaznak rendszeresen. Itt a lista a díszes társaságról.

 Ezek után érthető, hogy teljesen felesleges a vita a Soros terv létezéséről, vagy nemlétezéséről, mert nem ez számít, ez csak egy elméleti okoskodás. Ami számít, hogy Soros György mire használja a pénzét. Ő egy befektető, aki a befektetéseiből hasznot remél. Valamiért érdeke a bevándorlás erőltetése. Ennek konkrét okának elfogadható magyarázatával a mai napig is adós. Viszont a szervezetei folyamatosan tevékenykednek társadalmi felhatalmazás nélkül.

 Máshonnan nézve, Soros György egy spekuláns. Előre gondolkodik, vannak céljai és természetesen van egy terve is azok elérésére. Tehát, ha Sorosnak van egy terve, akkor az már nevezhető Soros tervnek. Amíg egy fizikailag megfogható Soros terv létezésén lehet vitatkozni, addig egy szellemi tervre már vannak valós bizonyítékok, az elemi logikán túl is.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8313423941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása