Németország végnapjai

2019. április 15. - megamovieboy

hitlerjugend.jpg

Fotó: fogságba esett Hitlerjugend alakulat

 Pár hete volt egy érdekes hír, ami szerint a rémisztő náci  AfD, kirúgta egy tagját, mert az egy olyan elfogadhatatlan nyilatkozatot tett, amiben az állt, hogy hogy Németország a németeké. A baloldal nézőpontjából érthetően ez egy szörnyű dolog, de jobban belegondolva nem egészen egyértelmű.

Tovább

Menedzsment

management-meating.png

 A nyugati pénzből működő, ellenzékinek nevezett, azaz kormányellenes sajtó minden lehetőségre lecsap, hogy lejárassa a kormányt. A vak tyúk is talál szemet elve alapján néha ténylegesen sikerül kormányzati hibákat is feltárniuk. Bár a legtöbb ilyen támadás a kormányzati pénzek nem megfelelő elköltésével kapcsolatosak, valamint az új nemzeti tőkésosztály megtámogatása miatti kesergés körül mozog. Meg a stadionok, meg a miért nincsen több pénz az oktatásban és az egészségügyben. Tehát vannak itt tényleges elhibázott lépések is. Ebből az ellenzék mindig ugyanazt az egy következtetést vonja le, mármint hogy a kormány mondjon le. Miért nincsen igazuk?

Tovább

Amikor királyok voltunk

glory.jpg

 A legtöbb nemzet lelkében megtalálható az ősi nagyság emlékezete Van persze kivétel is, mint pl. az USA, mely átvette a Brit Birodalom helyét, tehát nekik most van az aranykor. A briteknek nyilván a nagyjából trafalgari győzelemtől az első világháborúig tartó időszak az, amire úgy emlékezhetnek, mint a birodalom, melyben sosem nyugszik le a nap. Az már más dolog, hogy ezt a hitet megtartották a második világháború végéig, melyben hatalmas háborút vívtak a japánok ellen a gyarmataik védelmében, amiket aztán hamarosan fel kellett adniuk. Ha már a japánok, akkor nekik éppen ez az időszak volt a nagyság ideje, amikor lerohanták az ázsiai kontinenst és Kína megszállása után már Indiát fenyegették. Tehát a japán nagyság a csuzimai ütközettől a hirosimai atomrobbanásig tartott.

 Az oroszokról nemrégiben már volt szó a blogon, náluk a sztálini uralom volt az az időszak, amikor a muzsikok országa kitört a feudális elmaradottságból és a világháború nagy győztese, valamint a hidegháború két nagyhatalmának egyike lett. Kínának meg éppen most virrad fel. Mongólia nagyobb része az övék, bekebelezték Tibetet. Elég megnézni a történelmi atlaszokat, hogy a nagy kínai birodalmak a mai Kína negyedrészei voltak csupán! Kína ma is folyamatosan fenyegeti a szomszédait, semelyik sincsen tőle biztonságban, be is indult a fegyverkezés a régióban. Az egyik célpont India, mely ma már csak utánzata régi nagyságának, melyhez régebben hozzátartozott a ma Pakisztánnak nevezett hatalmas terület is. Ázsia kapcsán nem maradhatnak ki a mongolok, akiknél a régi dicsőség Dzsingisz kán szobrát leszámítva a múlt ködébe veszett. Ami meg Európában annyira nem ismert, volt valaha egy erős Tibeti Birodalom is, mely tartalmazta a ma közigazgatásilag elcsatolt Khám tartományt is és a csápjai a mai Afganisztánig, sőt perzsiáig nyúltak

 Európát tekintve, a már említett angolok után nem maradhatnak ki a legbeképzeltebb franciák sem, akik a X.-XII. századi nagyságukra a legbüszkébbek, elég csak a Tour de France közvetítésekben mutogatott takaros középkori várakra, városkákra gondolni, bár náluk még szóba jöhet a Napóleon idején megszerzett kérészéletű hatalmas európai birodalom is. A harmadik nagy európai nép, a németek identitásválságban szenvednek, náluk a  Német-Római Birodalom lehetne az etalon, de mivel az annál is nagyobb hitleri III. Birodalom túl sokat hivatkozott rá, ezért inkább azt is hanyagolják, meg úgy általában a régi dicsőséget csak a haláltáborokkal együtt említve merik szóba hozni. Manapság a spanyolok gyenge kommunikációja miatt szinte elsikkad a nagy gyarmatbirodalmuk, az Amerikából Európába kincseket szállító hatalmas armadával, Afrika megkerülésével ázsiai telepek létrehozásával. Mindenkinek csak a katasztrofális gazdasági bukás maradt meg. Az olaszok is tudják, nekik olyan sok közük a Római Birodalomhoz nincsen, a Velencei köztársaság bár befolyásos tényező volt, de a Török Birodalom árnyékában sok lapot nem osztottak neki. Az Etiópia elleni háborúra meg nem hiszem, hogy szívesen emlékeznek.

 Az igazság szerint eltörökösödött görögök sem emlékeztetnek túlzottan a görög városállamok idejére, vagy még inkább Alexandrosz hatalmas birodalmára, mely a föld legértékesebb területeit foglalta magában. Itt jönnek a képbe a perzsák, akiknél sajnos nem tudom milyen a viszony a Perzsa Birodalommal, hiszen az iszlám nem szeret emlékezni az iszlám elötti időkre. Azonban mégis ad annyi tartást nekik, hogy ellenálljanak az arab befolyásnak. És akkor az arabok, akiknek a birodalma évszázadokon át egyre csak terjeszkedtt, amíg szembe nem találkoztak egy még nagyobb erővel, a mongolokkal és azóta keresik önmagukat. Sajnos az olajpénzekből újból befolyásosak lettek, igaz mindig is lesz valaki felettük, ha nem az oroszok, vagy az amerikaiak, akkor a kínaiak. Az iszlámot lezárva a nekünk annyira ismerős törököknek is van mire emlékezniük, hiszen a Balkán mellett az övék volt Egyiptom és Arábia is, azaz a török szultánok voltak Mohamed próféta örökösei, mint kalifák uralkodtak a muzulmánokon.

 A végére hagytam a magyarokat, akik ugyan a világpoltikát nem, de Európát azért képesek voltak befolyásolni a honfoglalástól kezdve a mohácsi csatáig. Az meg csak egy lehetett volna elképzelés, ha az Osztrák-Magyar Monarchiában sikerült volna megnövelni a befolyásunkat, akkor milyen irányba mentek volna az események. Az osztrákokra is áll annyi, hogy a törökök elleni harc idején Európa nyugati részén megszerzett területek álltak mögöttük, az sem volt egy kis birodalom, de persze mindig gátolták őket a rivális franciák.

 A baloldali elképzelések szerinti 'a múltat végkép eltörölni' a valóságban nem állja meg a helyét, nagyon is emlékszik arra minden nemzet, kik is voltak ők valaha. Bizony, ha emlékeznek, akkor vágynak is rá és ennek megfelelően politizálnak.

 Az arabok harcolnak a perzsák ellen, az amerikaiak ugye folytatják a brit gyarmatbirodalom legszebb hagyományait. Az oroszok meg próbálják megtartani amijük van, esetleg visszaszerezni abból, ami az övék volt. A szerncsétlen britek meg azt hiszik, ha minden nációt odacsődítenek angliába, azzal megint a birodalom idejében érezhetik magukat, csak éppen valódi hatalom nélkül. Ugye az ő politkájuk mindig is az európai események külső befolyásolása volt, de a francia-német tandemmel szemben már nincs hatalmuk egymás ellen kijátszani őket. Az angoloknak lenne esélye a mediterrán és keleti tagállamokat kijátszászani a Benelux-német-francia régióval szemben, de érdekeik az utóbbihoz kötik őket.

 A németek hiába tagadják, a császárság dominanciáját akarják visszahozni, amihez éppen passzol a franciák Frank Birodalom nosztalgiája. Le is jön a kommunikációkból, hogy ami nem tartozott a Frank Birodalomhoz, azt a szívük mélyén nem is tekintik Európának. Ehhez persze a keleti országoknak is lesz egy-két szavuk. Egy nagyobb szövetséges régiónk már van keleten Lengyelország révén, most ki kell építeni egy másikat is és annak természetes központjaként egyetlen város jöhet szóba, természetesen a legnagyobb. Ennek megfelelően zajlik a terület gazdasági összekovácsolása. A németek meg ez ellen bevetnek mindent, hogy hűbéresi státuszba tartsák a keleti 'barbárokat'. Talán a németeknek és a franciáknak be kellene látniuk, hogy Európa nem az elnyomástól, hanem egymás tiszteletben tartásától lehet erős! Ez az 500 milliós gazdasági terület soha nem lehet már a világ legerősebbje, de jó politikával mindig is az élvonalban lehet tartani. Olyanokat meg szinte már bűnös dolog leírni, hogy a mediterrán térség felett is át kellene venni az uralmat, avagy szépen mondva gazdaságilag csatlakoztatni, ahogyan az a hellén és a római időszakban természetes volt! Ez lenne egy kitörési pont a bezártságunkból és ehhez már van is ott egy természetes szövetségesünk, mely minden támogatást örömmel fogad.

A fasiszták az új nácik

femen2.png

 A fasizmus szó most az új csodaszer a globalista médiában, ha valakit le akarnak járatni. Használatát a Szovjetunió járatta a csúcsra, mert fontos volt számára a náci kifejezés háttérbe szorítása. Mivel nácinak a Nemzetszocialista Munkáspárt tagjait nevezték és ez az elnevezés kínos volt a baloldalra nézve.  A szocialista, és a munkáspárt szavak egyértelműen a baloldalra utalnak. Ennek ellenére napjainkban a baloldal gyanúsítja a jobboldalt a nácisággal az párt nevében levő egy szem 'nemzet' szó miatt.

Tovább

Álmaimban megint Amerika

f-35a_flight.jpg

 Már volt szó a blogon Szlovákia ás Románia erőn felüli légierő fejlesztéséről. Bár vannak optimista elképzelések, hogy a románoknak csak a szájuk nagy és mindössze az F-16 vásárlási terveknek csinálnak nagy reklámot, de a lehetőségeik még a MiG-21 Lancer szintjén állnak. Ugye a szlovákoknál már biztos a legújabb F-16 beszerzése a következő 2-3 évben, bár a szolgálatba állításuk még eltarthat egy ideig, igaz egy alapvetően könnyen repülhető típusról van szó.

Tovább

Mentális deficit

 Ahogyan jöttek a hírek az új-zélandi terrorista merényletről, egyre világosabb lett, hogy kivételesen nem a liberálisok nagy barátai, a muzulmánok követték azt el. A mecsetek elleni merényleteket kifejezetten szunniták szokták elkövetni a siíták kárára. A tipikus szunnita merényletnél ráadásul bombát használnak és valamelyik terrorszervezet vállalja a felelősséget. Itt meg kézifegyverrel gyilkoltak és különösen hatékonyan, ahhoz képest hogy a a lakosság arányát tekintve nem volt olyan egyszerű muzulmánokat hajkurászni. Franciaországban biztosra lehetett menni egy szórakozóhelyen, hogy fehér 'keresztényeket' fognak találni. Ezen okok miatt sejteni lehetett, hogy szélsőségesen jobboldali meggyőződésű fehér férfi követte el.

new_zeeland_terror.jpeg

 Fejkamerával még fel is vette, úgyhogy a számitógépes játékokból ismerős jeleneteket a videofeltöltő oldalakon lehet megtekinteni. Ez a tipikus kőagyú lelketlen militarista állat, aki nemzeti hős lehetne, ha a seregben harcolna egy háborúban. Teljes hidegvérrel lőtt mindenkire egy nagyerejű fegyverrel, higgadtan fedezékbe húzódott újratöltéskor és egyenként belelőtt a már földön fekvő testekbe is.

Tovább

Sunnyogás a migráció kérdésében

mire.jpg

 Itt van a legújabb kormányzati kommunikáció, ők is elkezdték a EP választások kampányát, nem csak a Parlament elött füstgránátozó és a tévészékházban bohóckodó ellenzék. Temészetes módon a téma még mindig a migráció. Vagy nem is olyan természetes ez?

Tovább

Szép legújabb világ

neuromanc.jpg

 Újabb könyvajánlóhoz érkezett a blog. Nem is egy új könyvet ajánlok, hanem egy 1984-ben megjelentet.  A címe Neurománc, írója William Gibson. Egy disztópikus jövőbeli társadalom képe bontakozik ki, egy perifériára került tehetség kalandjai körül. Vannak ugyan viták, hogy most a cyberpunk a Neurománccal kezdődött vagy sem, de az biztos, hogy a stílus sok jegyét magán viseli. A cselekmény időpontja nincsen megadva, nagyjából a következő 50-100 év között valamikor lehet. Nem is a történet a lényeg benne, bár az is felvet jópár kérdést. Ami miatt megemlítem a blogon, az a jövőkép, mely napról napra egyre valószínűbbé válik és egy cseppett sem vonzó.

Tovább

Sztálin legendája

red_flag_berlin.Jpeg

Egy ikonikus fotó. Szovjet zászló leng az elfoglalt Berlin felett.

 A putyini Oroszország egyik legkülönösebb vonása, Sztálin emlékezetének védelme. Nemrégiben még egy filmet is betiltottak emiatt. Nekünk Sztálin a gulágot, a 'malenkij robotot', a vas és acél országának a lózungját, az ÁVH fekete autóit, az Andrássy 60-at, meg persze legfőképpen Rákosi rémuralmát jelentette.

Tovább

A tisztelet, mint olyan

tul_buta.jpg

 Ez egy szokásos poszt lesz, ami azzal foglalkozik, miért utálja a belvárosi értelmiségi a demokráciát. A fenti mém szinte pontosan bemutatja, mi a gond a liberális értelmiséggel. Annyi tisztelet nem szorul beléjük önmagukkal szemben, hogy objektíven kezdjék el kielemezni a harmadik kétharmad miértjét. Ehelyett agyalágyult elképzeléseket szajkóznak. Ráadásként ezek még csak nem is a saját gondolataik, hanem a globalista sajtó agymosásának az eredménye. Pontosan ugyanazokat szidják, akiket a média ellenségképnek állított eléjük.

Tovább