European Phalanx

Kemény idők járnak a finnugrászokra

2020. augusztus 10. - megamovieboy

szent-laszlo-hermaja.jpg

 Már megint a magyar őstörténelem a téma, de nem tehetek mást, mivel az index.hu, a qubit.hu és társaik rendszeresen elfelejtenek tájékoztatni az olyan aprócska tényekről, mint hogy a magyar királyok ősei a hsziungnuk, a keleti hun birodalom vezéri rétegének a leszármazottjai.

 Ráadásul ezt már nem magyarok állapítják meg, hanem francia régészek a Belső-Mongóliában által feltárt hsziungnu-hun vezetői rétegéhez tartozó sírokban talált csontokból kinyert genetikai adatok alapján. Nyilván ilyenkor rákeresnek az internetes adatbázisban a betáplált hasonló genetikájú eredményekre és az két magyar Árpád-házi királyt dobott ki nekik leszármazottként. Azért csak kettőt, mert egyelőre ennyinek ismerjük a genetikáját, de nyilván ez a felmenőikben és utódaikban is megtalálható.

 És akkor itt kell köszönetet mondani Kásler Miklósnak és a Magyarságkutató Intézetnek, mert az ő munkájuk révén kerültek ezek az adatok abba az adatbázisba!

 Nyilván most azok az emberek, akik úgy érzik, őbennük az uráli szív dobog és vágynak a Jagrid folyó partjára vissza, hogy ezek az eredmények az ő álmaikat zúzzák szét és most nagyon csalódottak lehetnek. Akár gúnyolódhatnék is rajtuk, de nem teszem, mert ilyen emberekről amúgy sem hallottam soha az életben. Ellenben azok, akik a hun eredetet váltig támadták, azok sosem hivatkoztak az ő saját uráli eredetükre.

 Legyen végre vége az évszázadnyi kamuzásnak, hazudozásnak, a tények elferdítésének, vagy hamis tények kiagyalásának és legfőképpen ezeknek tudományként való előadásának! Legyen vége a hamis tudomány propagálásának, terjesztésének, az emberek butításának! 

 Tehát a magyar eredet három megközelítése:

1.Magyarokat nem találtak az Urálban.

2. A hunokat nem nagyon találják az Uráltól keletre, helyettük csupa magyar sírt találnak.

3. A távol-keleti, hsziungnu-hun területen feltárt sírok genetikája magyar királyokra mutat.

 Van aki össze tud rakni egy 4x3-as puzzle-t, van aki nem.

Hallgassuk meg a genetikust a témáról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8116127298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.08.11. 08:58:33

A finnugristák olyanok, mint a gyerekek.
Kicsinek még azt hiszik, hogy ha letakarják a szemüket, és nem látnak, akkor más sem. Aztán azt hiszik, ha letagadják, hogy eltörték a poharat, akkor már nem is lesz törött. Később bepróbálkoznak hogy azt mondják, hogy megírták a leckét, és így tovább. De az igazság előbb-utóbb úgy is kiderül. Csak abban bízhatnak, hogy nem az életükben, bár elég kellemetlen lehet úgy a hülyék és/vagy gazemberek közé sorolódni, hogy már magyarázkodásra sincs lehetőség.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2020.08.14. 08:10:44

@F.M.J.: Ez nem gyerekes dolog, hiszen ezek komoly tudósok, egyetemi, sőt doktori plecsnivel. A szkíta eredetet sokan szeretnék magukénak tudni. A nyugat, a perzsák, a hunokon keresztül pedig a türkök, mongolok. Ezek a tudósok, akik a magyaroknak egy hamis eredetet kreáltak, a nyugati megbízók elvárásainak tesznek eleget, mivel keleten mindig is elismerték a mi eredetünket, tehát csak a nyugat maradt mint ellenlábas.
Azt már írtam, hogy manapság a finnugristák egyszerűen letagadják, hogy ők az uráli eredet mellett lettek volna. Így akarnak kibújni a felelősség alól. Nyilván jó kérdés, hogy akkor az uráli eredetes térképeket kik csempészték a tankönyvekbe, vagy a wikipediára, mert nyilván nem a hun-szkíta hívek.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.08.15. 19:37:12

@megamovieboy: Nem is lenne rossz, ha ilyen egyszerű lenne. Csakhogy bonyolultabb, és ezt te is tudod. Az egész finnugrista blama elmúlt másfél évszázados. Erre utaltam, amikor azt mondtam, hogy gyermeteg a kivitelezés. Abban az időben senki sem gondolhatott rá, hogy lesz egyszer modern közlekedés, genetika, internet, régészeti adatbázisok, kutatócsoportok, valódi tudományos igényességű vizsgálatok, azt meg végképp nem, hogy valaha is alapjaiban megváltozhat a világ berendezkedése.

Ők meg is úszták a szembesítést, utólag meg nagyjából azt sem tudja az utca embere, hogy valaha léteztek, nem hogy azt, kik voltak, és milyen érdekeket szolgáltak ki.

Az utánuk jövő "tudós" generációk, meg "nem ezen a szakterületen kutakodtak". És mivel nem voltak ellenérvek, elfogadták, tankönyvekben meg jobb híján terjesztették az ostobaságot. Sok helyen ma is ezt teszik.

Ide fűzném még, hogy a tudósok plecsnije még olykor lehet megérdemelt is, de ettől még amit épp mondanak, nem feltétlen hiteles. Először talán az ügyvédekről derült ki, hogy nem az igazságot szolgálják, hanem a védenc érdekét. Evvel nem is lenne baj, ha a tárgyalások a tényekről szólnának, csakhogy az ügyvédet nem kötelezi semmi, az igazság közvetítésére, hisz nem volt ott, nem lesz hamis tanú, a bűnös meg nem tesz vallomást, így lehetőség van a valóság ki nem derített részének letagadására, és igazság helyett jogszolgáltatásra. Persze ez egészen más terület, de a mechanizmusok működnek. Bármelyik tudós tud úgy érvelni, hogy adott pillanatban ne lehessen tetten érni, mert nincsenek kiosztott kutatási területek. Ha a kiképzett tudósaink inkább pitypangok szexuális életét, vagy valami hasonlóan sorsdöntő területet akar górcső alá venni, akkor úgy lesz, a fajsúlyos dolgoknak meg maradnak a demagógiák.

Szerintem ezek elég gyerekes dolgok. Az egész a gyerekes, a túlfűtött liberalizmussal. Értem én, hogy emberek pályát tévesztenek, meg változnak az idők, de számol valaki azzal, hogy mennyibe kerül mindannyiunknak az olyan oktatás, amiből semmi számunkra értékes nem hasznosul? Végül is az egyetemek is az adóbevételekből vannak fenntartva. Nagy gond lenne, ha a kitanított archeológusaink végre érdemben vizsgálnák az őstörténelmünk részleteit mondjuk a görög amforák helyett?
süti beállítások módosítása