European Phalanx

Az elnökválasztásról Amerikából, magyar szemmel

2016. december 17. - megamovieboy

white_men.jpeg

 Első eset, hogy egy írást átveszek máshonnan, de egyszerűen zseniális. Közvetlen tapasztalatok arról mi történt a közelmúltban az Egyesült Államokban és ezt hogyan élik meg az ott élők.

Innen: http://feminfo.444.hu/2016/11/13/szegeny-szegeny-feher-ferfiak

itteni szemmel.... előre szólok hogy hosszú

TRIFECTA

Mozgalmas hetünk volt ideát Amerikában, főleg a keddi események alakulása miatt. Javarészt mindenki ismeri a hozzáállásomat a dolgokhoz, összegezzük hát hogy mi történt valójában mert nekem nagyon úgy fest hogy néhány liberális beállitottságú barátom és ismerősöm el van tévedve mint Hillary Clinton a hazugságok és az igazmondás szövevényes rengetegében.

Tiszta szívvel lehet kijelenteni, hogy a Demokrata Párt gyakorlatilag megsemmisítő vereséget szenvedett hiszen nem csak az elnökségért folytatott versenyt vesztették el de a Kongresszus egyik házában sem sikerült megszerezni az előre beharangozott többséget.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy az 50 államból mindössze 15-ben van Demokrata kormányzó ( ellentétben 2008-al amikor Obamát elnökké választották és 29 volt) akkor a kilátások 2018-ra ( időközi választások) sem túl jók, hiszen akkor olyan helyeken lesznek kongresszusi szavazások ahol Donald Trump vagy nyert, vagy éppen hogy csak vesztett. Ha a republikánusok jól végzik a munkájukat az elkövetkezendő 2 évben akkor elképzelhető egy kétharmados többség a Szenátusban.

Ám ne rohanjunk ennyire előre, inkább nézzük meg, hogy mi is történt valójában November 8-án.

Semmiképpen nem az amit a magukat progresszívnek tartó liberális szélsőbaloldal próbál belemagyarázni a vereségbe. Teszik ezt annak ellenére, hogy az egyik legbaloldalibb ember idejekorán elmagyarázta nekik, hogy mi fog történni. Nem értek mindennek egyet amit Michael Moore mond, ám az a része, hogy mi miért és hogyan fog történni abban tökéletesen igaza volt.

A liberális média megpróbálja ezt a választást beállitani annak ami pont nem. A Trump szavazókat lenézi, sötét, bunkó rasszista , ilyen-olyan -fóbnak állítja be, mindenki Ku Klux Klán tag, és véres szájjal fogják ütni a feketéket, muzulmánokat, melegeket, és mindenkit aki nekik nem tetszik. Mindamelett egytől egyig iskolázatlanok, és írni -olvasni is csak segítséggel tudnak.

Blah-blah-blah.

Pont nem sőt nagyon nem. Donald J. Trump-ot ugyanazok az emberek tették be most a Fehér Házba akik annak idején ugyanezt kétszer megtették Obamával.

Vágjátok fiatalok????

UGYANAZOK!!!!

Az afro-amerikaiak 2 százalékkal több szavazatot adtak le Trumpra mint 4 évvel ezelött Romney-ra. A hispánok, akik ugye rühellik Trumpot mert a liberális média szerint utálja őket és szintén rasszista velük szemben, 46 százalékkal támogatták őt, többen mint George Bush-t bármikor. Tekintve hogy az úgynevezett swing-state-kben, Ohio kivételével mindenhol 1-2 százalék volt a különbség, a média hülyesége már azzal a 2 százalékos fekete szavazatkülönbséggel is megsemmisíthető. Szánalmas, de tényleg....

Az emberek akikről Michael Moore beszélt a videóban sem rasszisták, és gyűlölködők. Nincs rá idejük hogy azok legyenek, mert három munkahelyen dolgoznak kevesebb pénzért mint korábban egy helyen és mégsem tudnak előre jutni. Nem érnek rá ezekre a dolgokra mert dolgoznak, családot nevelnek, adót fizetnek és sokunk ( mint példul én) próbálnak munkahelyeket biztosítani mások számára is.

Erre tökéletes példa Pennsylvania és Erie County, az a hely amelyik 60-65 százalékban demokrata szimpatizáns és 1984 óta, tehát 32 éve nem szavazott semmiféle Republikánus jelöltre semmilyen választásokon. SOHA!!! Trump megnyerte azt is. Bizonyára a sok baloldali rasszista előjött a bűvóhelyéről és hirtelen rá szavazott :D Röhejes ahogy a baloldali média hazudik szinte mindenről és az is, hogy szerintük csak akkor van demokrácia ha az ő jelöltjük nyer. Ez persze állandó motívum.

A másik kettő pedig Wisconsin és Michigan állam.... Ronald Reagan óta republikánus jelölt nem rúgott lábdába egyik helyen sem. Lehet e folytani a sort, de teljesen felesleges. Az adatoknak mindenki utána tud nézni.

Az igazság pedig itt van elrejtve. Az amerikai dolgozó ember, a "working class" el lett felejtve teljesen mindkét párt képviselői által és erre jött a Donald aki felzavarta ezt a posványos állóvizet.
Sean Hannity, a FOX News egyik kommentárora tökéketes nevet adott ennek a választásnak.

" The Vote of the Forgotten Man" ( az elfelejtett ember választása)

Ugyanaz az elfelejtett ember akiről a baloldal jeles képviselője, Michael Moore beszél a fenti videoban és akiket Hillary Clinton nagyképűen és lenézően " egy kosár siralmas embernek" nevezett. ( "Basket of deplorables) ....

Hogyan akar valaki választásokat nyerni aki ennyire semmibe veszi a szavazókat, és hogyan képzeli a hazug, aljas baloldali média, hogy ezt nem kell elitélni, hogy ez teljesen rendben van?

Hogyan engedheti meg egy vezető párt elsőszámú képviselője hogy így beszéljen egyszerú, dolgozó emberekről? Teljesen elmentek otthonról? Hogyan akar valaki így elnökválsztást nyerni.
Ha-ha, a nyakamat merném tenni arra, hogy ez megint minimum 2 százalék volt.

Természetesen amikor kiderült, hogy Trump 30 évvel ezelött valakinek megfogta a seggét akkor azonnal mindenki elsőszámú feminista lett, és hetekig arról volt szó, hogy egy ilyen ember nem lehet elnök és hogy mennyire felháborító.

Csupán két szavam van ezekhez a seggnyaló, senkiházi "újságírókhoz" : Bill Clinton

Szerencsére ez az egyszerű szavazót nem érdekelte mint ahogy az sem, hogy kezdettől fogva az volt a motívum, hogy Trump utálja a bevándorlókat és ki akar mindenkit tenni az országból. Az persze senkit nem érdekelt, hogy főleg a déli határon évek óta mindenféle ellenőrzés nélkül beözönlő emberekről beszélt akik között bizony-bizony igen sok az erőszakos visszaeső bűnöző, a mexikói drog csempészet virágzik mert semmilyen visszatartó erő nincsen.

Teljesen biztos vagyok abban, hogy a következő republikánus kormányzat nem fog buszra tenni és deportálni 12 millió embert akik évek óta itt vannak, esetleg amerikai állapolgár gyerekeik vannak és semmi mást nem szeretnének csak dolgozni becsületesen és megélni. Erre soha nem fog sor kerülni mert ezt senki nem akarja, mind politkiailag, mind gazdaságilag teljes egészében kivitelezhetetlen. Ezeknek az embereknek lesz valamilyen lehetősége legálissá válni, élni és dolgozni az országban. Szerény véleményem szerint az Egyesült Államok a legnagylelkűbb ország a világon ezen a téren is.

Az viszont kötelező érvényű, hogy azok akik gyilkosságokat, megerőszakolásokat és egyéb rendkívül erőszakos bűncselekményeket követnek el, akik bandákban tömörülve terrorizálják az embereket és többszörösen visszeső erőszakos bűnözők, menniük kell méghozzá nagyon gyorsan. Pont elég saját ilyen bűnözőnk van ebben az országban, szerintem teljesen felesleges importálni még néhányat.

Az elfelejtett szavazónak elege van abból ami Washingtonban folyik. Elege van, hogy semmi nem történik, és egyik párt sem képes megoldani a helyzetét. Élni akar úgyanúgy ahogy a szülei éltek, saját otthont szeretnének, olyan betegbiztositást amelybe nem rokkannak bele anyagilag ha valami történik velük, alacsonyabb adókat, jobb utakat és biztonságot. Ennyi..... semmi más nem fpglalkoztatja ezeken kívül csak az, hogy békén hagyják hogy tehesse a dolgát esetleg ne kelljen 80 éves koráig dolgoznia, hogy fenntartsa saját magát és ne szoruljon mások segítségére. Ez kérem szépen, ilyen egyszerű...

Nem akarja azt sem, hogy valami magát okosnak tartó ám alapjaiban síkhülye szélsőbalos megmondóember meghatározza neki, hogy mit mikor mondhat, hogy nevelje a gyerekét, hol és mikor imádkozzon és ne nevezzék őket siralmasnak, rasszistának és ha nem ért egyet az éppen divatos nézetekkel.

Elege van a polkorrektségből és hogy nem lehet nevén nevezni dogokat nehogy X vagy Y véletlenül megsértődjön. Ha egy muzulmán terrorista szanaszéjjel gyilkolászik embereket, a másik fejeket vég le, a harmadik felrobbant egy éttermet vagy repülőteret mindeközben a "békés és moderate" muzulmán titkon ünnepel de nyilvánosan sajnálkozik akkor ugyan már ne csodálkozzon, ha szeretne bemenekülni ebbe az országba akkor szeretnénk megtudni hogy ki fia birja. Abszolút nonszensz, ha nem nevezzük nevén az ellenséget.

Ennek az országnak az ereje pontosan abban a szabadságban van amit az Alapító Atyáink megálmodtak, ha ezt elveszik, végünk van.

A politikai baloldal összeomlott és pont azokat csapta be a legjobban akik rájuk szavaztak. Ez volt az igazi TRIFECTA, a hármas befutó amit a Republikánus Párt produkált és a baloldal senki mást nem hibáztathat ezért a történelmi vereségért csak saját magát.

Soha nem nézem az MSNBC csatornát, mert egy véres szájjal fröcsögő, szélsőbaloldali szemét ahol az összes politikai kommentátornak de még az egyszerű hírolvasóknak is rettenetes stílusa van, papírból és papír nélkül és egyformán hazudnak egyszóval teljes egészében nézhetetlen. Gyakorlatilag a televíziós újságírás legalja, ehhez képest a Clinton News Network valóságos felüdülés pedig ott is igen hajmeresztő dolgok hangzanak el nap mint nap.

Ám szerda hajnalban semmi nem volt csodálatosabb látvány annál mint ahogy Rachel Maddow és Chris Matthews arca a nagyképű, melldöngetős, lenéző optimizmusból szép lassan változott pánikká, majd a végén mindkettőt a sírógörcs kerülgetett.

Ez a video sokmindent elmond, meglehetősen humoros :D

Kell egyfajta beteg, mazochista hajlam ahhoz, hogy valaki ezt a csatornát nézze minden nap de azon az estén orgazmikus hatása volt. Természetesen megérdemlik mert a korrupt, hazug és ostoba baloldali médiához tartoznak. Lehet hogy Ranchel Maddow Rhodes Scolar, sőt állitolag biztos de amit a televízióban művel napi rendszerességgel ahhoz külön tehetség kell. Őhozzá képest Kálmán Olga ( akit egyébként felkészült, jó újságírónak tartok de tudom hogy baloldali beállitottságú amivel egyébként az égvilágon semmi baj nincs, ha valaki őszinte) a szélsőjobboldal jeles képviselője. De még mielött valaki megsértődik, csupán írónia volt.

Sokat elmond Demokrata Pártól és úgy nagy általánosságban a liberális baloldalról az is, hogy hogyan dolgozzák fel ezt az összeomlást.

Obama Elnök Úr és Hillary Clinton teljes egészében úriemberként és intelligensen tették ezt. Obama már másnap fogadta Donald Trumpot a Fehér Házban és nyilván rengeteg ellentétes nézet van a két ember között, mégis civilizált körülnények között már-már baráti légkörben beszélgettek.

Hillary Clinton, akit ugyan kritizáltak amiatt, hogy még aznap este, illetve kora hajnalban nem állt a mikrofonok elé, másnap szintén civilizált, emberi hangon gratulált Trumpnak és sikert kívánt. Nála a civil hangvétel nem tartott sokáig mert ma már az FBI-t hibáztatta a vereségért. Ez is sajátos ballib ideológia. A bíró csalt, a pálya lejtett , mindenki hibás csak mi nem. Nem kéne a tükörbe nézni elöbb?

Ezzel együtt is az Egyesült Államok másik nagy ereje pontosan ebben rejlik. A hatalom civilizált, békés keretek között való átadása.

Na ezt leírom mégegyszer hogy mindenki megértse.

A HATALOM CIVILIZÁLT ÉS BÉKÉS KERETEK KÖZÖTT VALÓ ÁTADÁSA

Természetesen ez néhány embernek megoldhatatlan feladat, miért is lenne másként.

Azzal az égvilágon semmi baj nincs ha valaki hangot ad a vélt vagy valós elégedetlenségének, és békés keretek között civilizált hangnemben elmegy egy tüntetésre. Ezzel minden rendben van főleg egy olyan ember szemében mint én ,aki egy olyan represszjv rendszerben nött fel ahol mindez lehetetlen lett volna.
Tulajdonképpen a nyers hangvétel, profán jelszavak, kármokodás is belefér hiszen ezek az emberek közszereplők, el kell mindezt viselniük, igaz a primitív hangvétel nem őket hanem az ilyen módon tüntetőket minősíti.
Persze nem értem azt, hogy amikor ezeket az embereket megkérdezik akkor tízből kilenc nem volt szavazni tehát igazából milyen jogon tiltakoznak? Mi ellen? Mi mellett? Vagy csak az egész demagógia? Sok szelfi készül egy lyen tüntetésen, az biztos ám ugyanezen kis pisis tüntetők legtöbbje olyan egyetemre jár ahol a professzok vizsgákat halasztanak el mert szegény diákokat annyira stresszelték az elnökválsztás eredménye. Terápia kutyákat szereznek be hogy azok simogatásával nyugtassák szegény 18-20 éveseket akik zokognak naphosszat. Nem kéne felnőni már?

"Pussy-ass generation" ( Clint Eastwood )

Az viszont abszolút nincs rendben, hogy zászlót égetünk, autókat törünk zúzunk, felgyújtunk, kirakatokon bemászunk és kiraboljuk az üzletet ahogy az Portlandban történt.
Vagy megverünk valakit azért mert fehér ember és azt hisszük hogy Trumpra szavazott. Ez rasszista bűncselekmény.

A baloldal persze azzal jön, hogy valahol valami iskolában néhány idióta kölök "épitsük a falat" szlogenekkel üdvözölte a bevándorló gyerkekeket. Természetesen a tanári kar azonnal lépett, a republikánusok is azonnal elitélték, ők viszont nem itélik el sem a zavargásokat sem a veréseket. Ez nekik teljes egészében belefér a véleményalkotás szabadságába.

Hipokrata hazug társaság, minden tekintetben hiteltelen és gusztustalan. Általános felmérések szerint az emberek nagy többsége elöbb hisz a zombi apokalipszisban mint bárkinek a "mainstream" ballib médiában. Ezek a tehetségtelen, korrupt, ostoba emberek az elmúlt nyolc év során minden téren leszerepeltek. A szavukat nem lehet elhinni, nyelvezetük szegényes, érveléseik röhejesek emellett olyan szavakat és kifejezéseket használnak melyeknek nem ismerik a jelentését. Ahol már a szimpla híreket is politikai kommentátok prezentálják ott nagyon nagy a baj hiszen minden bizonnyal ezzel kétségbeesett lépéseket próbálnak tenni a nézettség növelése érdekében de minden esetben hoppon maradnak.

Az írott médiával hasonló a helyzet. Senki ne legyen meglepődve ha azt hallja hogy mind a New York Times, mind a Washington Post komoly anyagi és fennmaradási problémákkal küzd mert ez már most igaz. Ennek pedig egyetlen oka van és ez a teljeskörű hiteltelenség. Sajnálatos mert mindkettő nagymultú napilap olyan hiteles újságírókkal mint Bod Woodward vagy Carl Bernstein. De az idejük leáldozott mert ma már nem az objektív, tényfeltáró újságírást képviselik hanem beálltak a szélsőbaloldal mögé teljes mellszélességgel.

Senki nem tudja mit hoz a jövő. Egyelőre Donald Trump sem elnök még, persze a baloldal mindent elkövet hogy ne is legyen, mert már ment is a peticó az Elektori Kollégium felé arra hivatkozva, hogy Hillary Clintonra többen szavaztak.
Ez igaz is ám ebben a rendszerben ez semmit sem jelent. Az Elektori Kollégiumot nem véletlenül hozták létre az Alapító Atyák, soha nem is fog változni mert ez a legdemokratikusabb rendszer az egész világon, ez az ami biztosítja, hogy mindenkinek szava legyen, még azoknak az államoknak is akik kisebb súlyt képviselnek az országban a lakosságuk száma miatt.

Elektori Kollégium nélkül ugyanis a jelölteknek elég lenne elmenni a tíz legnagyobb városba, ott kampányolni fél éven keresztül és aztán ezek a városok a nagyszámú lakosság jelenléte miatt kizárólagos jogot élveznének a döntésben. Ha a két jelöltnek csupán erre az alig tucatnyi vársora kellene odafigyelnie akkor teljesen máshogy is kampányoltak volna. Ezért ezen felállás szerint a teljes szavazatok számával példálózni demagógia. Aki pedig rendszer demokratikusságát mégkérdőjelezi annak sürgős orvosi segítségre van szüksége és még akkor sem biztos.

Az Elektori Kollégium elve egyébként egyáltalán nem bonyolult, sem nehezen érthető, ha valaki több információra vágyik ezzel kapcsolatban akkor ezen a linken megkapja a magyarázatot a kérdéseire.

https://hu.wikipedia.org/wiki/...

A dolog lényege, hogy akármennyire siránkoznak most a demokraták, meg lehet mindenféle peticiókkal fordulni az Atyaúristenhez is, ez az Alkotmány szerves része, ennek megváltoztatásához a Kongresszusban kétharmados, a Szenátusban négyötödös (!!!) többség kell és természetesen az Elnöknek is ellen kell jegyeznie. Ez természetesen abban az esetben ha valaki felterjeszti elő-vitára hogy egyáltalán eljusson szavazásig. A Legfelsőbb Bíróság is beleszóhat ha valaki felterjeszit abban az esetben ha valami csoda folytán mindhárom plénumon átmenne.

Tehát sohanapján. :)

Fél éven keresztül ment a melldöngetés, nagyképűsködés és a szavazók totális hülyének nézése a "mainstream" médiában. Politikusok, megmondóemberek, kommentátorok, szakértők, közvélemény kutatók egységesen mind nagyarányú és minden kétséget kizáró Clinton győzelmet prognosztizáltak. Hillary Clinton 2 milliárd dollárt költött a kampányára, Donald J. Trump 200 milliót. Hillary adósa maradt az összes érdekszövetségnek aki a pénzt tolta neki, ezeket a szervezeteket képviselte volna, a Donald kapott 50 milliót Sheldon Adelsontól , a többit zsebből finanszírozta.

Hillarynál a Dom Perignon be volt hűtve, a Newsweek 125 ezres "Madame President" címlapjával le volt nyomtatva, győzelmi beszéd megírva, széles mosolyok, Soros Gyuri papa lóvéja a bankban, magabiztosság, győzelmi körök, pacsizások, ölelkezések , mi vagyunk a legjobb fejek, szevasztok, csókollak, köszi.

Uupsz :D

Lett egy elnökünk akinek akkora a szája mint az ólajtó, néha baromságokat beszél, sőt bizonyos tekintetben egy klasszikus " eszhól" , ezzel szemben aki senkinek nem tartozik elszámolással, senkinek nincs a zsebében, nem érdekli ki mit mond ,főleg most már nem, minden lehetősége adott, hogy azokat képviselje akiket minden megválasztott tisztségviselőnek kötelező lenne.

A polgárokat.

Akik rá szavaztak és azokat is akik nem.

Az állóvíz felbolydult, a jövő eldönti hogy helyes volt e a döntés de egy biztos. Izgalmas idők jönnek és részemről ez teljesen rendben van.

Show me the money Donald :D

PEACE

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2611958897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása