European Phalanx

Lee tábornok bosszúja

2017. augusztus 20. - megamovieboy

general-lee.jpg

 Mi történik most az USA-ban? Mik azok az események, amelyek miatt feketék tüntetnek a demokratikusan megválasztott elnök ellen és neonácik egyre erősödnek? 

 Azt előre elárulom, hogy a liberális média állításaival ellentétben egyáltalán nem a fajgyűlölet áll a háttrében.

  Már Trump megválasztásakor is látható volt, a fehérek soha nem látott mértékben aktivizálódtak. Ennek oka, hogy az általuk képviselt nyugati, azaz számukra amerikai életstílust érezték veszélyben és ez az érzés már minden eddiginél erősebb lett és tettekre késztette őket. Ennek oka, a liberálisnak mondott eszmék propagandaszerű terjesztése és térhódítása. Sajnos ez az újfajta liberalizmus, mely ellentéte az eredetinek, szemben áll a demokrácia alapjaival. Alaptézise a személy szabadságának magasabbra értékelése a társadaloménál. A demokrácia alapja, a szabadság alapja a nemzet tagjainak összefogása a szabadság megteremtéséért. Ezzel szemben a mai liberálisok azt hirdetik, hogy a személy fontosabb, mint a közösség, mert különben a személy szabadságjogai csorbulnak. Mivel ez az állítás ellentétes a liberális demokráciák létezéséhez szükséges alapokkal, ezért mondhatni, a mai liberalizmus egy hazugságra épül és ennek a hazugságnak a következménye a demokráciák meggyengülése. A társadalmat meggyőzni arról, hogy az egyén fontosabb a társadalomnál, egyenes út a társadalom erejének a meggyengítéséhez, ami előre vetíti az elnyomással szembeni kiszolgáltatottságot, azaz az elnyomás létrejöttét segíti elő. 

 Amerikában különös lehetőség van a társadalom megbontására az ott élő feketék miatt. Nem sok logika van abban, hogy a feketéket bujtogatják a ma ott élő fehérek ellen, hiszen azok egyáltalán nem tartanak rabszolgákat, de még a mai feketék sem szednek gyapotot az ültetvényeken rabszolgaként, tehát semmiféle számon kérhető dolog nincsen a részükről a ma élőkkel szemben. A liberálisoknak mégis sikerült kivezényelniük őket az utcákra, ravasz módon fehérek vezetik meg a feketéket, akik azt hiszik az ő javukat akarják. Mi az oka a feketék fehér ellenességének? A még hetven évvel ezelőtt is létező faji kirekesztés miatt a feketék fehére ellenességének komoly hagyományai vannak és ezek még ma is léteznek, bár sok alapja ma már nincsen. Ami viszont hiányzik a fekete családokból, az a polgári létre való nevelés. Ennek hiányából származik a társadalmi hátrányuk is, mert nem tudnak jó állásokba kerülni és csak azt látják, a fehérek kapják a jobb, fontosabb állásokat, pozíciókat. A valódi okokat nem ismerik fel, viszont az öntudat azt sugallja nekik, hogy rendelkeznek egy saját, nem fehér kultúrával és ahhoz kell ragaszkodniuk. Most 'csúnya' dolgokat fogok írni, de ez a valóság. A nyugati kultúra alapjai a tanulás, a munka és a törvények betartása. El lehet képzelni a feketék milyen kultúrát képzelnek el maguknak, ha annak lényege, hogy ellentétes legyen a fehérekével! Marad számukra a bűnözés, a törvények be nem tartása és a különböző segélyek megszerzése a bőrszínük miatt. A baloldali, szociális kormányzat ezt az illúziót készségesen kiszolgálta, ezzel szerezve meg a fekete szavazók 80%-át a választásokon. El lehet képzelni a csalódottságot, miután 8 év Kánaán után beköszöntött számukra a valóság cudar világa!

 Végre jöhetnek a neonácik! A fehér népesség egy kisebb része, mely ezeket az okokat nem tudja felmérni és érzelmileg is meglehetősen labilis, a feketék jogosulatlan követelései és azoknak a liberális sajtó általi propagálása miatt kerestek valami olyan dolgot, amivel úgy gondolják ki tudják fejezni ellenérzéseiket. Mivel a liberálisok hatalmas mumusai a nácik, akik már nagyobbrészt csak a titkos Holdbázisaikon léteznek, a nyugati társadalomban sok vizet nem zavarnak. De a liberálisok a sok hamis farkas kiáltás után megkapták a valódi farkasokat, azaz a társadalom velük ellentétes érzelmű, nem túl okos és enyhén labilis tagjai a nácizmusban találták meg azt a kifejezési módot, amivel borsot törhetnek a liberálisok orra alá. Igen, az eddigi  levezetésből az következik, hogy a karlengető neonáciknak több köze van a demokráciához, mint az ellenük tüntetőknek.

 Innentől már ismert a történet, az egyik neonáci autóját megdobálták és lökdösték a baloldali ellentüntetők, aki erre közéjük hajtott. Nem egy szép sztori, főleg mert a majd' kéttucatnyi sérült közül az egyik meghalt. Ezért a felelősség a sofőrt terheli, legfeljebb enyhítő körülmények vannak, de a tett az megtörtént. Erre lehet mondani, nem volt túl okos dolog, feltehetően ezt azóta már belátta.

 Ezek után a liberális média látva a helyzet elfajulását, akár békét is hirdethetne. De nem ezt teszi, hanem megbélyegez kollektíven minden neonáci és egyéb felvonulót, akik ellen törvényesen nem léphetnének fel, mert nem tettek semmi törvénybe ütköző dolgot az egyetlen személy által elkövetett gázoláson kívül, legalábbis olyat nem, amit az ellenük tüntetők sem tettek volna. Aztán a liberális média nagy ravaszul elkezdi követelni, hogy a teljesen jogkövető tüntetőket is ítélje el az elnök. Ez egy érdekes dolog, hogy a törvényeket betartók ellen szóban hoznak ítéletet és ezt másoktól is megkövetelik. Trump elnök, betartja a törvényt és nem fog olyanokat elítélni, akik azt szintén betartották. Emiatt teljesen jogosulatlanul, de nagy sajtócsinnadrattával fogják a lemondását követelni még hónapokig, gondolom valamiféle vizsgálatot is kezdeményeznek, meg hasonlók.

 A legrosszabb viszont, hogy pár nappal később történik egy kegyetlenül végrehajtott terrortámadás, szintén gázolás történt és azt képesek párhuzamba állítani az Amerikában történtekkel. Segítek nekik, mik a különbségek. A barcelonai merényletet valaki előre kitervelte, megkereste a végrehajtókat, azokat felkészítette és kiadta a parancsot az elkövetésre. A tettesek előre felkészültek, majd tudatosan végrehajtották a merényletet. Ezek azok a dolgok, amik a charlottesvile-i merénylet előtt és közben nem történtek meg.

 Zárszóként még is még egyszer, a liberálisok állításával szemben nem faji kérdésről, hanem társadalmak közötti ellentétről van szó. A feketék elhitték, elhitették velük, hogy nekik nem kell elfogadni a szabályokat, hogy ők külön szabályok szerint élhetnek. Nincsenek ezzel egyedül, édes csali az emberek számára a társadalmon kívüliség ígérete, ahol teljesen megvalósíthatják saját magukat. Csakhogy ez egy hazugság, ha a társadalom megszűnik, az általa garantált egyéni szabadság is odavész.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4412764448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása