European Phalanx

A rasszista és a demokrata

2018. április 02. - megamovieboy

stop.jpg

 Rasszista az, aki az embereket a bőrük színe alapján ítéli meg. Aki folyamatosan egy képzeletbeli színskálával mustrálja a másikat, hogy beazonosítva azt megítélje.

Esetleg még kiegészülhet ez a szem ferdeségét, vagy az orr és a száj vastagságát figyelembevevő beidegződéssel. A rasszista különböző fals indokok által egyes rasszokat a többihez képest előrébb sorol, többletjogokat ad számukra a többi kárára. Ezek után teljesen érthető, ha egy rasszista a plakátra tekintve az azon szereplők bőrszínét veszi észre. Sajnos azt kell mondjam, a liberális sajtó szinte teljes egésze a bőrszín miatt ítélkezik, tehát rasszista és még sajnálatosabb módon ez a liberálisok nagy részére is igaz.

 A rasszizmus speciálisan liberális fajtája a multirasszizmus, mely minden rasszt gyűlöl és meg akarja szüntetni az emberek közötti különbségeket, meg akarja szüntetni a rasszokat. Ez az, ami ellen egységesen tiltakoznának a kínaiak, a japánok, az indiaiak, a feketék, az irániak és az arabok. Emiatt ezt az elképzelést nem szokták nagydobra verni, de mégis ez a globalizáció egyik célja, szürkévé tenni az emberiséget, hogy senki ne tudjon kitűnni. Persze, ha fehér emberek mernek ellene felszólalni, akkor azok aljas nácik, míg ha az előbb említettek, akkor a maguk igazáért kiálló bátor emberekről van szó.

 Nézzük a demokratákat! Ők azt nézik, hogy az emberek egy csoportja támogatja-e a demokráciát, vagy sem. Egy demokrata számára a demokrácia iránti elkötelezettség számít, nem pedig a bőrszín. Minden népcsoport demokráciáját egyenlőnek ítéli, ha az a polgárok számára valóban szabadságot ad, függetlenül azok kinézetétől. Egy demokrata, mikor a plakátra néz, olyan embereket lát, akik semmiféle aktivitást nem tettek a demokratikus államrend létrehozásának érdekében. Sőt, amikor a nyugat pénzt és a saját polgárainak életét nem kímélve számukra tálcán kínálva, lehetővé tette a demokrácia létrehozását, akkor inkább választották az Iszlám Államot, a Muszlim Testvériséget, vagy másfajta elnyomási módot, mint feudális elnyomás, vagy katonai diktatúra, de ha ezek nem jöttek létre, akkor is inkább a törzsi háború anarchiájába estek visza. Ezt látja egy demokrata, ha a plakáton szereplőkre pillant.

 Ez a különbség egy demokrata és egy rasszista között.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2313801338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása