European Phalanx

Farkast kiáltani

2018. szeptember 02. - megamovieboy

johnny_firpo.gif

 A liberális és a  bal oldal lassan, de biztosan gyengül és hiába mutogatnak a már győztes jobboldali erőkre, mint elrettentő példára, a szavazók szerint ezek egyre inkább ők maguk. A posztban az egyik okot elemzem, mely ehhez a fordulathoz vezetett.

 A globalista elit, mely a sajtót és a politikusokat is irányítja, nagymértékben támaszkodott az európai emberekben levő 'soha még egy Hitlert' félelemre. Folyton folyvást ezt a kártyát játszották ki, amikor valaki tőlük eltérően, más nézeteket vallot, más véleményt mert kimondani. A dolog működött, a médiatúlsúllyal rendelkező elit karaktergyilkossága biztos eszköz volt a valódi ellenzék féken tartásához. Akire a független, pártatlan, objektív sajtó kimondta, hogy náci, az a többség szemében a IV. Birodalom szadista diktatúráját megvalósítani akaró potenciális háborús bűnös lett. A népszerűsége elillant, a támogatói eltűntek.

 Csakhogy hamis lapokkal nem lehet örökké játszani, mert a csaló idővel biztosan lebukik. A nácizás egyre inkább dogma lett, kiátkozás, megbélyegzés, vagy dávidcsillagozás, egy szekta büntetése a hitetlenekkel szemben. Mivel mindenkor, minden esetben ezt használták, hiszen remekül bevált, viszont minden esetben voltak akik nem fogadták el a kinyilatkoztatást, egyre több ember kapta meg a náci stigmát. Persze legtöbbször nem személyesen róla, de a gondolkodásmódjáról kijelentették, hogy az már maga a rettenetes nácizmus.  Ezek az emberek természetesen nem voltak nácik. Nem akarták megszüntetni a demokráciát, kiírtani a zsidókat, sőt a harmadik világháború kirobbantása is távol állt tőlük. Tehát pontosan tisztában voltak azzal, hogy ha ők nem nácik, akkor azok, akik mégis ezt állítják róluk, hazudnak. És ha ebben hazudnak, akkor másban is hazudhatnak. Innentől kezdve a mondvacsinált nácik már nem fogadták el gondolkodás nélkül a fősodratú sajtó állításait. Sőt, amikor valakit a következő alkalommal lenáciztak, akkor az a többi 'náci' számára szimpatikussá vált, együttérzett vele, és ha politikus volt, akkor még esetleg rá is szavazott.

 Persze nem a náci szót használják, hanem a szélsőjobboldalit, de mindenki tudja mire gondolnak. A vázolt gyakorlat a mai napig tart, sőt most, hogy már egyre gyengébb a hatása, a gyakoriságot próbálják a maximumra emelni. Az elmúlt héten az index.hu, a hvg.hu, vagy a 444.hu napi anyagain végigkínlódva, egy valóságos összeurópai náci hatalomátváteli összeesküvés vizióját lehetett olvasni. Csakhogy itt minden összeesküvőt demokratikusan választottak meg, sőt feltehetően újra meg fogják őket választani, tahát köszönik szépen, jól elvannak a demokráciával, nincsen okuk változtatni rajta. A harmadik világháborúra sem készülődnek, a szövetségesük unszolására emelik csak nagy nehezen a hadikiadásokat annak ellenére, hogy a szomszédban már háború folyik. A zsidók meg onnan menekülnek, ahol a másik oldal van hatalmon. Ez az a helyzet, amikor a mainstream sajtó a mindenegyben blog szintjét hozza.

 Minnél inkább szorgoskodnak a nácizással, annál hamarabb értéktelenedik el a hatása, annál több polgárnak fog felnyílni a szeme, annál több szavazatot fognak veszíteni, annál hamarabb fognak megbukni. Persze még változtathatnának a kommunikáción, de ez a garnitúra most érte el a hatalma csúcsát és egyben a lejárati idejét is, ezért keresik, futtaják az ifjú titánokat, mint Macron, vagy Trudeau. Tehát számukra már igen nehéz a változtatás, elmúlt az ifjonti hév, maradt a megcsontosodott, görcsös ragaszkodás ahhoz, ami régen még jó volt. Ami majd maguk után hagynak, az a nagy űr, amit valami más eszme fog betölteni és az eddig a politikát a háttérből irányító tőke kezéből a politikai irányítás kicsúszik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1714218453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása