European Phalanx

Az Indexet cserbenhagyó Soros-blogger félti a címlapot a bloggerektől

2020. augusztus 09. - megamovieboy

 Szily László, akinek sikerült odáig süllyednie, hogy magának Soros Györgynek a véleményblogjában írhatja az idős milliárdos gondolatainak megfelelő posztokat, most az index.hu megtorpedózásán örömködve rémüldözik, az esetlegesen címlapra kerülő saját vélemények megjelenésén

 Bár a megtorpedózás hasonlat hamis ebben az esetben, hiszen a legénység nyugodt tengeren szállt csónakba, hogy a fenékszelepek megnyitása után elhagyja a lassan hullámsírba merülő hajót. Na, ennek okát az elkövetők valamiféle szörnyű veszéllyel magyarázzák, amire sajnos konkrétumot nem tudnak mutatni. Ezt csak azért hozom szóba, mert ennek a fenyegetettség-propagandának az egyik lelkes képviselője Szily. 

 A csónakban evickélőket nyilván nem kell félteni, céljuk egy közeli, számukra odaküldött másik hajó. Már csak azt kell megvárnunk, míg kiderül, ki az a hős, aki ezt az akciót pénzeli, kinek a hajóján fogják áldatlan tevékenységüket folytatni? Én annak örülnék, ha egy saját maguk eszkábálta eszközön folytatnák, akkor aztán kiderülne, mire mennek akkor, ha saját kontójukra szidják Orbánt, nem pedig másén.

 A hajón maradt felelős vezetés persze igyekszik menteni a menthetőt és új legénységet toboroz, de addig is próbál önkénteseket verbuválni. Úgy néz ki, a ballib oldal elhatározta, hogy márpedig ők, akármi is történik, soha nem engednek már oda fel ballibet . De azt is gondolják, más sem veheti át a munkájukat. Nyilván, jobboldali esetén véleménydiktatúrát emlegetnének, középen meg ebben az országban nem állhat senki, mert úgy jár, mint a Schifferes LMP. Azaz, ha az egyik oldal nem gyűlöli őket, akkor a másikon keverednek gyanúba és válnak ellenséggé. 

 Utóbbiról azért általánosságban megjegyezném, hogy a magát a 'magyarok' fölé emelő baloldal, dettó ugyanolyan árokásó pártuskodó, mint az általuk lenézett jobboldal. Tudom, nehéz belátniuk, hogy ők nem egy felsőbbrendű faj, hanem közép-európaiak, akiknek a genetikája megegyezik nem csak az ország átlagával, hanem a szlovákokéval, vagy az osztrákokéval is. Csak azért mondom ezeket, hogy legalább egyszer vegyék már észre magukat! Nézzétek meg ezt a blogot, soha nincs olyan, hogy lenézek másokat, viszont a hülyeségek ellen tiltakozom, bárki is követi azt el.

 És akkor most keressetek olyat, amikor Szily nem a magas lóról beszél! Az ember, aki már akkor senki volt, amikortól valakinek képzelte magát. Ez az igazi bicskanyitogató, beszólogató, gúnyolódó, lenéző, kioktató stílus tipikus képviselője, ami nem csak Magyarországon, hanem az egész demokratikus világban szüli az elégedetlenséget. Az egyszerű embereknek elegük van abból, hogy a milliárdosok médiamunkásai a társadalom zömét szerencsétlen, ostoba nyomorultnak tekintik, akikkel fel lehet törölni a padlót. Szily és társai olyan kötekedő alakok, akiket egy tapasztalt kocsmáros időben kidob, a balhét megelőzendő. 

 A végére még megjegyezném, elég megnézni milyen teljesítményt nyújt a ballib média, mikor Orbánnak lehet szabadon feltenniük kérdéseket! Ritka szánalmas látni a gyűlölködő acsarkodásukat és hallani a bugyuta kérdéseiket. Ezek a nagy és tiszteletreméltó, etalon nyugati médiára is igazak. Elég csak visszagondolni a CNN Szijjártó Péter interjújára, amiben a sztárriporter csinált magából komplett hülyét, a lenézett futszalos tarajossal szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7316119790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.08.11. 08:32:14

Ő az utca hírmondója. Ő irányítja a közvéleményt. Sajnos nem olyan szerethető flúgos fazon, mint akitől ezek a szavak származnak, hanem a felelősségét fel nem ismerő, beképzelt gyökér, aki a helyzetével visszaélve próbálja a saját nézeteit terjeszteni és dührohamot kap, ha valaki más is ezt meri csinálni.
süti beállítások módosítása