European Phalanx

Viszlát, Elnök Úr és Köszönjük!

2021. január 08. - megamovieboy

truminator.jpg

Donald Trump, mint amerikai hős, az emberiség védelmezője

Hat esztendővel ezelőtt szedtem össze, mit kellene Trumpnak tennie a szabad nyugatért. Most eljött az elszámolás ideje. 

  1.   A bevándorlás megfékezése valamennyire sikerült, bár a nagy fal nem épült fel, de kevesebben érkeztek az országba illegálisan. 
  2.  A Közel-Kelet háborúmentesítése gyakorlatilag sikerült. Az izraeli-arab  békefolyamat a megvalósulás útján van, de nem ám úgy, mint régebben, hanem ez már egy beérő folyamatfázis.
  3.  Az orosz-ukrán konfliktust nem sikerült megoldani, igaz nem is akarták. Olyan ellenállás volt az amerikai imperialista nagytőke részéről, hogy az ellen reménytelen lett volna harcolni. Pl. a Biden család is nyakig benne van az ukrajnai gazdasági terjeszkedésben.
  4.  A politikai korrektség elleni harc egyelőre sikertelen. Már a józanabbul gondolkodó nem jobboldali hírességek is felszólaltak ellene, de csak Európában. Amerikában tort ül a baloldali butaság, ott az egyetemek gyakorlatilag a baloldali véleményterror melegágyai. 
  5.  Az iszlám dzsiháddal nem tudni mi történt, de jóval kevesebb merényletről jön hír.
  6.  Szinte megegyezik az előző ponttal, az arab országok háborúmentesítése, a stabilitás kiépítése nyilván visszaszorítja a vallási terrorizmust.
  7.  A Kína elleni fellépés gazdaságilag megtörtént, miközben az amerikai haderő is egyre nagyobb figyelmet fordít a sárga veszedelemre.

 Így összegezve a történteket meglepően jó teljesítményt nyújtott a Trump-kormányzat. Nyilván az esetleges meglepődés oka a globalista média négy éves serény agymosása. A felsorolásból lemaradt a nagyszerű gazdasági teljesítmény, ami a munkanélküliség visszaszorításában is megmutatkozott. Viszont ami a választási eredményben döntő lehetett, az a koronavírus kezelésének módja, vagy annak kommunikációja. Bár az adatok alapján nem volt annyira rossz a helyzet, a sajtónak sikerült ezt felfújnia, amit a kormányzat és Trump hibás megnyilvánulásai is csak megerősítettek. Tehát a járványt leszámítva egy elképesztően sikeres négy éven van túl az USA. De persze a baloldali véleményformáló emlékezetben a BLM, az Antifa megmozdulások fognak megmaradni, mint az 'elnyomás' elleni harc mementói.

 Ezeket látva nehéz elhinni a baloldal nagyarányú győzelmét, főleg a választások botrányos lebonyolítását látva. Itt megjegyzem, nálunk napokon belül az utcán lettek volna az emberek egy ilyen blama után. Sajnos elképzelhető, hogy a washingtoni elit megtalálta a módját a választás bizonyíthatatlan elcsalásának. Azt ne gondolja senki, hogy csak Trump szavára elhinné a csalást a jobboldali szavazók 90%-a! Itt már a rendszerrel szembeni bizalmatlanságról van szó, értve ezalatt, hogy az amerikai demokráciába vetett hit csappant meg drámai mértékben. A demokráciában az elitista elképzelésekkel ellentétben, soha nem a démosszal van a baj, hanem csakis az elittel.

 A Capitolium ostroma is ennek a folyománya. Az elmúlt hetekben, a Trumpot amúgy sem támogató republikánusok egymás után kezdtek lepacsizni a baloldallal. A rendbontással nem értek egyet és feleslegesnek is tartom. Viszont ez a politikai elit állításával szemben nem a demokrácia elleni támadás volt, hanem a demokratikus szabályokat eddig betartó tömeg csalódottságának megnyilvánulása, amiért az általuk támogatott politikusok cserben hagyták őket. 

 Én, mint átlagember, Trump helyében már régen elengedtem volna ezt a választást. Azonban neki a támogatóival szemben kötelességei is vannak. Más kérdés, hogy mi rosszabb, szó nélkül eltűrnie egy választási csalást, avagy a békés átmenet okán inkább szemet hunynia felette? És mivel ő Donald Trump, a harcot választotta. Ahogyan felmosta az öntelt baloldali elittel a padlót négy éve a győzelmével, ahogy a kormányzása nem csak Amerika, hanem az egész világ számára pozitív volt, ahogyan szembeszállt az elnyomókkal és kizsákmányolókkal, úgy harcol ma is az őt támogatók igazáért. Még ha esetleg nincs is igaza, de akkor is. És ez az, ami meg fog maradni belőle. Egy ember, aki harcolt az emberekért, pedig ehelyett otthon, luxusban élvezhette volna az életet a családjával. Így meg négy és fél év folyamatos, személyét érő támadásokkal, lejárató kampánnyal, a tetteit, szavait félremagyarázó, a világot leuraló globális médiaháló áskálódásaival és az őt eláruló politikusok elleni küzdelemmel telt. Majd a globáltőke helytartójaként felkent Biden utáni időkben fogják visszasírni az emberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2116377060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2021.01.10. 04:03:50

Ezt a dézsát már láttam valahol.
2002?
Magyarország?
OV pfujjj?
Jóságos Medgyesi?
Majd szög a zsákból, és 2010 után nagy nehezen végre viszonylagos rend és kiszámíthatóság?

Persze az USA-nak vége. Most játszották el a méltóságteljes visszavonulás történelmi lehetőségét. Hamarosan vörös óriássá válnak, és összeomlanak, ahogy annak lenni kell. Nem Trumpnak lesz rossz, hanem a buta tömegnek. Remélem elegendő lesz a távolság, hogy most ne perzselődjünk meg újra!
Annyi előnyünk talán származik majd belőle, hogy a helyi hülyéink kapnak egy kis emlékeztetőt, hogy milyen volt az a világ, amiből nehezen sikerült kivakaróznunk, és nem hiszik el a vörösöknek, hogy nekünk bármi jót is akarnának.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.01.10. 10:11:18

@F.M.J.: Ami most látszik, hogy a republikánusok abban versenyeznek ki árulja el Trumpot látványosabban és emiatt bizonyosra vehető valamiféle titkos összeborulós paktum. Emiatt nem lesz később sem, aki a valóban dolgozó embereket képviselné. Már ott tartanak, hogy a fehérek mellett a sárgák is ellenségek, talán mert túl okosak. A republikánusoknak a latinok lennének a megmentőik, de kérdéses, hogy a washingtoni elittel, mely a multikat képviselik tudnak-e kezdeni valamit a repek, vagy egyáltalán akarnak-e?
A másik probléma a média. Most ott tart Amerika, hogy a saját megválasztott elnöküket bármikor elnémíthatja a média. Egyszerűen elzárják tőle a tömegek felé levő kommunikációs csatornákat. Tehát a saját magukat negyedik hatalmi ágnak nevező média átveheti az információs hatalmat. Bármiről bármit írhat a saját kedvére és ennek megkérdőjelezőit letiltja. Ezentúl adott helyzetben a választott vezetőket, képviselőket megfoszthatják a kommunikációs csatornáktól, de még az egyéb ellenvéleményeket is blokkolhatják. Ezzel meg is szűnik a demokrácia, hiszen a választópolgárok a szabad véleményalkotáshoz szükséges információkhoz nem jutnak hozzá, így a választások nem tudják képviselni a tömeg véleményét, mert azok azt vakon alakították ki. Persze éppen ez a baloldali elit érdeke.
süti beállítások módosítása