European Phalanx

Az előválasztás különös fordulata

2021. október 16. - megamovieboy

 Karácsony visszalépésével eldőlni látszott az előválasztás második fordulója, melyről mellesleg az AHang kijelentette, hogy az voltaképpen csak listavezető választás. Tehát egyáltalán nem a miniszterelnök-jelöltre szavaznak. Ez a tényeknek megfelel, de nem úgy néz ki, mintha a szavazók valóban tisztában lennének erről, már csak azért sem, mert a média az előbbit írja rendszeresen. Mellesleg, kész csoda, hogy az aHang-nak nem nézett utána még senki... Mert amúgy az OPEN hálózat tagja. Hogy ki irányítja ezt a hálózatot, arra mindenkinek csak egy tippje lehet és az találni fog.

  A szervezők úgy kalkuláltak, a második fordulóban kevesebben fognak szavazni, erre ehhez képest, vagy az ötödével többen voksolnak. Ami egyértelmű, hogy a többlet leginkább fiatalokból áll, akik Márki-Zayra ikszelnek. Az eddig tőle elhatárolódó pártok elkezdték támogatni. Bár már az jelzésértékű volt, hogy a Momentum egyből mögé állt. Ez ki is jelölte a szekértáborokat. Egyik oldalon Gyurcsány és szövetségesei, a másikon A Momentum mögött álló nemzetközi erők. 

 Egyetlen értelmes magyarázat van erre. Egyrészt Gyurcsány a külföldnek túl önjáró, USA szlengben autokrata, hiszen saját erőforrásokkal rendelkezik. Másrészt hiába indult helyette a felesége, attól még mindig kitűnő célpontja a kormánypárti propagandának. Amennyiben a globalista hálózat át akarja venni az irányítást Magyarországon, akkor Gyurcsányt is le kell győznie. 

 Egy hirtelen fordulattal a 'független' média elkezdte Dobrevet támadni ás Marki-Zayt fényezni. A közösségi videomegosztón is alaposan megfuttatták Márki-Zayt. Azonban hogyan érték el a fiatalokat és hogyan bírták rá őket a szavazásra? Ez az a rejtély, ami miatt mindkét oldal a másikat vádolja fideszesek beszervezésével.Ami azért őszintén megvallva, nem túl életszerű.

 Nézzük csak, hogyan mozgósítottak a legnagyobb kormányellenes megmozdulásra! Mégpedig a CEU melletti felvonulásra. Az érdekessége, hogy a Netadó elleni is kevesebben voltak, pedig az több állampolgárt érintett közvetlenül anyagilag. Volt szerencsém látni, hogy a CEU tüntetésen csapa fiatal volt. A külföldi hallgatók mellett a hazai lila hajú tarisznyás bölcsészek alkották a zömét. Úgy néz ki, az a hálózat, mely a CEU mellé az utcára tudta hívni a fiatalokat, most Márki-Zay mellé teszi ugyanezt. Persze ez csak egy gondolatmenet. De azt, hogy fiatalokat az interneten tudják ilyen könnyen manipulálni, figyelembe kell venni a későbbiekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9516723362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2021.10.16. 16:42:53

az AHang kijelentette, hogy az voltaképpen csak listavezető választás"

hol jelentette ki? mert mini.elnök jelöltet is választunk

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2021.10.16. 20:24:51

@tesz-vesz: A miniszterelnököt a Parlamentbe bejutott képviselők szavazzák meg. Ahogyan a köztársasági elnököt is. Ez utóbbit azért mondom, mert már annak a megválasztására is szavazást terveznek indítani, erről szintén a linkelt cikkben. "Pontosításként megjegyezte, hogy nem miniszterelnök-jelöltet választanak most, hanem listavezetőt, hisz a jövő évi választásokon pártok indulnak."
index.hu/belfold/2021/10/14/kibeszelo-magyar-gyorgy-civil-valasztasi-bizottsag/

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2021.10.19. 12:59:28

@megamovieboy: szavazzák meg -szimbolikusan! gondolkodj már egy kicsit, akkor mi a fenéért mennénk el szavazni, mint szavazópolgár?!
minek írsz le felesleges dolgokat?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2021.10.19. 13:01:03

@megamovieboy: magyar györgy eléggé dk-s, mszp-s holdudvar korruot tagja. nem kéne reklámozni
süti beállítások módosítása