European Phalanx

Ellenzéki szavazatszámlálók beszámolóinak margójára.

2022. április 10. - megamovieboy

 Itten vannak a facebook.com-on a rengeteg önkéntes ellenzéki szavazatszámláló beszámolója, akiknek a többsége még sosem járt falun és elképzelése sem volt az ország nagyobb részéről. Voltaképpen a beszámolók leginkább  a beszámoló személyéről szól. Nagy vonalakban a kisebbség a normális magyar ember kategória, akik reálisan látják a dolgokat, látják a pozitívumokat és a negatívat is. A többség azonban az igazi belvárosi genderbuggyant, eltörléskultúrás, magát az intelligencia csúcsának tekintő, de gondolkodni képtelen, másokat nem elfogadó, hanem lenéző elitista, önmagát jóembernek gondoló, szemellenzős agymosott 'liberális'.  Sajnos nem túlzok, mert itt magukra végtelenül büszke emberek arrogáns látásmódját kellett elszenvednem a beszámolóikat olvasva.

 A leírások nagyon tanulságosak, mert elég jó kép kerekedik ki belőle.

 1. A baloldal eddig azt mondta, vidéken éheznek az emberek, de most kiderült, ez nem igaz, vidéken nem éheznek. Sokan valóban nagyon szegények, főleg a csillogó fővárosból nézve, de meg tudnak élni. Lehet, hogy nem néznek ki túl jól, iskolázatlanok, szegények, de ők is ugyanolyan emberek, amit a legtöbb önkéntes sajnos nem képes elfogadni. Az egyik visszatérő állítás liberális oldalról, hogy a Fidesz taszította nyomorba őket. Csak éppen ehhez nem mutatnak

 2. A Fidesz azért győzött vidéken, mert csak ő van ott, csak rá támaszkodhatnak a helyiek. Hiába kínál az ellenzék kobemarhás disznógombás kaviáros szendvicset, ha az nem létezik. Ellenben a Fidesz parizeres uborkás szenyája valóság.  Nincs választás, mert az ellenzék nem valós alternatíva. Így egyetlen ésszerű választás marad, ahogyan mondják az ottaniak "Csak a Fidesz". Hiába nézik le őket ezért a városból, számukra ez nem egy szlogen, hanem a valóság, amit ki is mondanak sokszor a szavazáskor. Ahelyett azonban, hogy a liberálisok megértenék az ott élőket, úgy mutatják be őket, mintha azok előemberek volnának. Már ettől az antiszociális ellenzéki magatartástól elszorul az ember szíve, de van még ennél lejjebb is.

3. Az elmúlt parlamenti ciklus emlékezetes akciója volt Jakab Péter zsák krumplizása, ami nagy tetszést aratott liberális körökben. Erre mondtam már a blogon, hogy a liberális politikához képest a zsák krumpli egy reális alternatíva, mert hasznosabb. Azt viszont csak most értettem meg, hogy ezzel milliónyi vidékit, köztük rengeteg cigányt sértett meg Jakab Péter. Feltételezhető, hogy éppen a cigányok voltak a fő célpontjai az akciójának. Ezek után nem lehetne meglepetés, mikor a falusi szavazók a szavazóbizottság előtt mondják tréfásan, hogy ők "nem a zsák krumpliért szavaznak a Fideszre, hanem a pálinkáért, amit utána kapnak a presszóban".  A ballib tréfamesterek megalázó hazugságára csak így tudnak visszavágni. Ezek után a Jobbiknak semmi keresnivalója nincs a magyar politikában.

 4. Az állami tévé átmossa az agyakat és aki azt nézi, az hipnotizálva szavaz le a Fideszre. Ez az ellenzéki állítás. Kedves ellenzék, a falusi Fidesz szavazó azért nézi az állami tévét, mert az mondja el azt a narratívát, amivel azonosulni tud. Az állami tévéből tud tájékozódni a valóságról. Igen, van egy alternatív liberális valóság, de azt a vidék a hajára is kenheti. Mivel az haszontalan számára, így igénye sincsen rá. Ráadásul vidéken is van másik tévé, nincsen már hétfőként adásszünet. A mobiltelefonon is ott van már az internet stb. Érthetőnek kellene lennie, hogy az állami tévéből állami propaganda fog szólni. A Fidesz előtt sem volt másképp, az ő ellenzéki idejükben csak megalázni, vagy kigúnyolni hívták be őket.

 5. A gyermekvédelmi/homofób népszavazás. Ezek soha nem tanulnak. A migránsszavazás után, ismét egy igenes szavazás, amin az ellenzék csakis nyerhetne és egy nagy lehetőség számukra, hogy elmagyarázzák, miért jó a gyerekeknek a nemváltó műtét és a genderpropaganda. Persze érdemben egy szót sem szólnak, nem érvelnek, csak a gyalázkodásra, jelzőosztogatásra futja. Ez is egy olyan téma, amiről lehetne párbeszéd. Mintha az ellenzéknek papíron lenne is egy ilyen nevű pártja, csak ők sem veszik magukat komolyan. Így marad a híveiknek a népszavazás negligálása, meg a szavazólapok buta rajzocskákkal való kidekorálása. És azt hazudják, hittel, hogy a diktatúra miatt nincsen más lehetőségük. Miközben nyilvánvaló, hogy az emberek többsége a gyermekei szexuális nevelését sem a milliárdosok játékaként működő NGO-kra, sem a szintén arisztokrata kézben levő globális médiára nem akarja rábízni.

 6. A legfontosabb, hogy az ellenzék által delegált szavazatszámlálók is láthatták és le is írták, a magyar választások nincsenek elcsalva, nélkülük is ugyanez az eredmény lett volna. Ebből az is következik, hogy az EBESZ körüli baloldali hisztéria is hamis volt, a szervezet a választást szabályosnak találta. "Kijelentették, hogy demokratikus választás volt, megfelelő jogi körülmények között. A szervezet 45 országból 312 megfigyelőt delegált. A szavazóhelyszíneken jól szervezettséget és békességet tapasztaltak, bár több helyen szűkös volt a tér.  A népszavazással kapcsolatban azonban hiányolták a kiegyensúlyozott tájékoztatást, a bizottság szerint több információra lett volna szükségük az embereknek." 

 Ezekkel a megállapításokkal feltehetőleg az egész ország egyet ért.

 A baloldal most ott tart, hogy 200+ IQ kell ahhoz, hogy belássák, amiket Mérő László mondott  ebben a videóban.  Röviden a lényeg, hogy nem volt csalás a választáson, tehát feleslegesen mentek le ellenőrizni azt, nem UFO-k a vidékiek, az ellenzéknek nem volt üzenete és a szavazóik által választott jelöltet nem támogatták a pártok, az állami tévén kívül vidéken is van más informálódási mód stb. 

 Tisztelet neki és a hozzá hasonlóan felvilágosult, humánus, megértő polgártársainknak, akik értelmesen látják a valóságot ballibként is. Rajtuk kívül a többi mélyliberális országelhagyóknak is köszönjük, hogy saját szemükkel látták az igazságot! Nekik tudom ajánlani Kanadát, onnan nemrégiben tért haza 50 millió amerikai liberális, akik Trump megválasztása után menekültek el, így van számukra elegendő szállás.  Egyéb részletekért lehet Márki-Zay Péterhez fordulni.

 Számomra érthetetlen, hogy miután párezer liberális ember véleménybuborékja súlyosan sérült, ezért miért a vidékieket kárhoztatják, amikor ők maguk mentek oda. A gyengeségük jele, hogy képtelenek feldolgozni más látásmódokat és első reakciójuk a pánikszerű menekülés. Az ellenzéki politikusok reakciói is hiányoznak, hiszen az ő szavazóik fogyatkoznak, mégsem állnak ki és mondják el, hogy ne menjenek el! Mégiscsak a legelhivatottabb követőikről van szó. Megjegyzem Mérő László sem gondolt semmiféle hazaelhagyásra, csak azért, mert a véleménye kisebbségbe került, ne kelljen már ehhez matematikusnak lenni!

 Talán az egyik értelmes liberális szavazatszámláló került legközelebb az igazsághoz, akinek egyre jobb képe lett arról, miért a Fidesz tarol a körzetben. De akkor lett 100%-ban biztos, mikor kiderült, hogy a tavaly felgyulladt iskola esetében másnap a fideszes jelölt jött segíteni, intézkedni, míg az ellenzék jelöltjét Rocker Zsoltit a környéken sem látta még soha senki. Ekkora kontraszt esetében egyértelmű az eredmény és senki nem is csodálkozik rajta.

 Végül az ellenzék által ígért nemzetegyesítés, ami persze csak egy szlogen volt, de most már a Fidesz is ígér valami hasonlót. Mintha ezt régebben nemzeti minimumként említették volna. Nyilván ez visszavágná a politikai oldalak egymással szembeni propagandájának a lehetőségeit, mert kevesebb lenne a végső csodafegyver, amit egymáshoz vághatnának. Ellenben lehetne egy jóval nyugodtabb, az ország elemi érdekeiben megegyező politika. Kérdéses, hogy az amerikai beavatkozás embereivel mennyire lehetséges a megegyezés. Az mindenképpen szükséges lenne, hogy a náci-hazaáruló szintről el tudjunk mozdulni, de már most úgy néz ki, Hadházy legújabb feladata a hangulatkeltés fokozása, a médiahálózat meg a megszorításokkal való riogatásra állt át. Szóval erős kétségeim vannak. Azonban akár az is elegendő lehet, ha a Fidesz ügyesen deklarál olyan pontokat, amiket a ballib szavazók is elfogadnak. Valami kell ahhoz, hogy az éppen vesztes fél támogatói ne lássák világvégének a következő négy évet!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9317802049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.04.10. 16:33:26

Még egy apróság.
A szavazó bizottság nem vak.
Nagyon is jól látták, ki tölt el sok időt a szavazó fülkében.
S mivel egy szavazókör átlagban kb 1000 fős, így nagy eséllyel tudták rögzíteni, hogy ki töltött el sok időt a nem szódásüveges nénik-bácsik kivételével.
Mert azok 95%-os valószínűséggel dekoráltak.
Azt meg Kubatov óta nem gondolnám, hogy megfelelő módszerrel ez az adat ne lenne gyűjthető.
De ehhez az is kell, hogy valaki demonstratíve hülye tanácsokat osztogasson a szavazóinak.
süti beállítások módosítása