European Phalanx

Európa és az a bizonyos ólajtó

2023. február 11. - megamovieboy

a-legfobb-leny-kultuszanak-unnepe.jpg

 Robespierre 'misét celebrál', mint a Legfőbb Lény kultuszának főpapja

  A nyugat alkonya nem egy gyors folyamat, még csak nincs is előre megírva. Volt már sokkal rosszabb helyzetben, mint amikor délről az arabok, északról a vikingek, keletről a magyarok szorongatták. De ott volt a katolikus kereszténység, amivel az északiakat és keletieket megnyerték maguknak és az iszlámot pedig megállították. Innen származik a mai Európa meghasonlottsága. A progresszívok azt mondják, dobjuk el Európa keresztény értékeit és építsünk egy új jövőt! Csak éppen Európa a kereszténységre épült, vele értük el a felemelkedést, a keresztény Európa vált demokratikussá. Ezt akarják lecserélni olyan eszmékre, amik a kelet-európaiakat a marxizmusra emlékeztetik, már pedig számukra ezek közeli és kellemetlen emlékek. A marxizmus volt a Szovjetunió ideológiája, amivel népek tucatjait nyomta el és akarta meghódítani a világot, hogy az ateizmust tegye a vallások helyére. Kétezer éves fejlődést dobjunk ki az újracsomagolt marxizmus kedvéért? Márpedig ezt várja el a nyugat és ez is lesz a végső törésvonal az Unió két fele között. Persze ez nem egy jövendölés, hiszen könnyen el lehet kerülni, csak az idegen ideológia kényszerítéséről kellene lemondani.

 Nézzük mi történt Európa motorjában Merkel irányítása alatt! 

1. Az illegális bevándorlás engedélyezése, a társadalom bomlasztása

2. Az atomerőművek leállítása, energetikai kitettség növelése, a gazdaság gyengítése

3. A hadsereg lerohasztása, az ország megfosztása az önvédelemtől

 El lehet képzelni, mi ment a többi országban nyugaton! Ugyanez pepitában.

 Ami most zajlik, az már a vég kezdete, amiben alaposan benne vagyunk. Európa úgy küld fegyvereket Oroszország ellen, mintha nem lenne holnap. Valóban, ez egy jó módszer, hogy Európának ne legyen holnap. Európának a legrosszabb dolog amit tehet, az iszlamizáció mellett, hogy maga ellen fordítja Oroszországot.  Eközben meg az derült ki, hogy alig van fegyver, amit odaadhatnának az ukránoknak. Még a letárolt öreg technika is bőven felújításra szorul, ugyanúgy, ahogyan az első vonalba szántak is. Az angolszász média porhintései, hogy a nyugati csodafegyverek legyőzik az oroszokat egy badarság. Ahhoz, hogy az ukránok most kiűzzék az oroszokat, kellene egy milliós kiképzett, felszerelt hadsereg. Se a nyugatnak ennyi felesleges pénze, se az ukránoknak ennyi katonája nincsen. De amit csinálnak, hogy csak csepegtetik a hadfelszerelést, az az orosz felőrlő stratégiának tökéletesen megfelel. Később pedig már csak ennél is nagyobb erő lehetne sikeres.

 Komolyan elhiszi a nyugati közvélemény, hogy 100-130 nyugati tank legyűri Oroszországot? Az ukránok 1800 tankkal kezdtek neki a harcoknak. Még ha kétszer jobbak is a tankjaink, akkor is csak optimistán 300 orosz tankkal érnek fel. Azért ennél az oroszoknak sokkal több van még, a haditermelés felpörgetését bele sem számolva. 

 Két történelmi tény jut eszembe erről. Az egyik, amkor Churchill a Távol-Keletre küldött két csatahajót, hogy azok elrettentsék az ereje teljében levő Japán Birodalmi flottát. A hat repülőgép hordozón kívül ott volt nekik még a Jamato és a Muszasi, a világ legnagyobb csatahajói. Nos, a japánok köszönték a lehetőséget és csekély veszteségek árán süllyesztették el a Prince of Wales és a Repulse csatahajókat. Annyira jellegzetes angolszász fölényeskedés volt ez, ami azóta sem veszett ki. Nézzük csak meg, hogy annak idején mi volt a helyzet a keleti fronton!

 1941-ben a Szovjetunió lakosságának becsült nagysága kb. 170 millió volt. Ma Oroszországé 130 millió körül lehet.  A Wehrmacht a Szovjetunió elleni támadása során 1941-ben több mint 3 millió katonával harcolt. Akkor ha a lakosság a kétharmada, akkor legyen a támadó erő is annyi, azaz ma kétmillió katona feltehetőleg ugyanúgy nem tudná legyőzni Oroszországot, mint annak idején három millió.

 Hol van Ukrajnának ennyi katonája? Hol van a nyugatnak ennyi katonája? Az USA is lasszóval keresi a regrutákat. A saját progresszív propagandájuk gyengíti őket. A büszke feketék nem akarnak a fehérekért harcolni, a hazaszerető fehérek meg rosszul lesznek, amikor azt látják, a hadseregben fontosabb a woke propaganda, mint a haza védelme. Még pár éve a nyugat negyede harcolt volna a hazájáért, de mostani felmérés szerint a németek tizede ragadna fegyvert és feltehetőleg a többi országban sem sokkal jobb a helyzet. Aztán konkrét szitunál lehet ennél jobb az arány, talán a bajban megemberelnék magukat.

 Az állítólag jelentéktelen Bahmutnál 15.000 ukrán harcol 60.000 orosz ellen. A német szárazföldi haderő 62.000 fő. Azok az elképzelések, hogy nyugodtan kekeckedjünk az oroszokkal, majd a nyugat megvéd, már idejétmúlt. Hatalmas szerencsénk, hogy az oroszok, ahogyan a Magyarország elleni harcokat nyugati szövetségben tették, úgy az Európán való végigtrappolások is így történtek. Azaz, nincsen olyan hagyomány, hogy megindulnak és csak az óceán állítsa meg őket. A napóleoni háborúk idején és a II. világháborúban is eljutottak nyugatra. A múlt század 60-as éveiben is megtehették volna, mert nagyobb volt a haderejük, de nem szokásuk. 

 Visszatérve Bahmutra, az egy álom az orosz felőrlő háborúnak. A városba vezető két, még el nem foglalt út az orosz tüzérség hatósugarán belül van. Oda már csak befelé engedik a hadianyagot és a katonákat, kifelé nem. Az ott levő ukrán csapatok a háború előtti reguláris profi hadsereg utolsó egységei. Onnantól kezdve, hogy őket megsemmisítik, már csak az azóta besorozottak, a nyugaton kiképzés alatt levők, valamint az önkéntesek túlélői vannak. Nekik kellene legyőzni az oroszokat a 130 nyugati tankkal. Ehhez képest nemrég háborodott fel egy lengyel, hogy a magyar kormányzat miért nem hisz az ukránok végső győzelmében! 

 Még rátérve, hogy a magyarok területeket akarnak elvenni az ukránoktól. Mivel azt tudjuk, hogy erről az oroszokkal nem lehet megegyezni, mert azt a nyugat nem fogadná el, így ha területeket akarnánk, akkor éppen azt kellene tenni, amit a nyugat tesz. Kevés, vagy öreg fegyverekkel folyamatosan ellátni az ukránokat, hogy felemésszék a tartalékaikat. Amikor elfogynak és az oroszok átkelnek a Dnyeperen, akkor már nyugodtan meg lehet szállni a területeket, mondván megmentjük az oroszoktól. Csak éppen ezt elkerülendő szorgalmazzuk a fegyverszünetet és béketárgyalásokat, Ukrajna most még 'csak' az oroszok lakta területeit veszítené el. Az összeomlás után Odessza is odalenne, ezzel a tengeri kijárat is, és a lengyeleket nem tartaná vissza semmi, hogy akár az oroszokkal megegyezve visszaszerezzék a keleti lengyel területeket. Egy eset van, amikor a magyar bevonulás Kárpátaljára kötelező, ha valamelyik szomszédunk akar érvényt szerezni az ő ősi földjének a visszaszerzésére.

 Európának ez a keménykedés még nagyon sokba fog fájni, mert nem az átadott fegyverek értéke sok, hanem a válaszul 350.000 orosz reguláris haderőtöbblet kompenzálása lesz állati költséges. Ráadásként a nyugat extra energiaköltségek mellett fejlesztheti a haderejét, csak hogy még többe kerüljön. Úgy megbüntetik magukat, hogy akarva sem tudnának minket jobban. Pedig görcsös kézzel igyekeznek minket is magukkal rántani.

 És a háború csak megy tovább, ahogy mondják, az utolsó ukránig. Szinte mindenkit mozgósítottak, akit csak lehetett. Nekik kell kitartani addig, míg a nyugati kiképzettek és fegyverzet meg nem érkezik. Amíg az is megsemmisül, legalább egy év. Addigra harci repülőgépekre is kiképezhetnek ukránokat, vagy a tengeralattjárók után repülőgéphordozók is szóba jöhetnek támogatás gyanánt. Hogy utána Ukrajna kiket akar harcba küldeni, az nagy kérdés, mert a nyugati nők nem tudnak ukrán katonákat szülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr118046422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.11. 14:25:21

"a nyugati nők nem tudnak ukrán katonákat szülni."
- Amilyen az ukrán modor, és amilyen potensek a nyugati "férfiak", a fejlett liberális nyugati nők előbb-utóbb ukrán vagy arab gyerekeket fognak szülni, és nem saját elhatározásból.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2023.02.11. 14:49:20

@F.M.J.: Miközben Ukrajnában jóval több a nő. És persze azok a frissen született katonák már tegnapra kellettek volna. Az arab kérdésben az ukránok még jól is jönnek. mert nem muzulmánok és a pénzük is több.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.11. 16:18:45

@megamovieboy: Ez elég összetett probléma. Részint az ukránok a háború miatt már most nőtúltengésben vannak, elég sok a nyugatra menekült férfi, aki megúszta a sorozást, és genetikailag mégis megfelelő. Kérdés, hogy haza akarnak-e menni? Másrészről az arab mezitlábas megszállók nők nélkül érkeznek, nekik kapóra is jöhet, csakhogy ők nem dolgozni jönnek, azt otthon is lehetne, hanem jólélni, arra meg a nyugat kell (még egy kis ideig, amíg a felhalmozott lóvé kitart). Ukrajna nem azért fog szétszóródni, mert az oroszok szétverik, hanem mert a nők nem akarják egyedül újjáépíteni, ezért a lehetőségek felmérése után próbálnak a legjobb megoldások felé tendálni. A keletiek elfogadják az orosz gondoskodást férfiakkal, energiával, nyugalommal, védelemmel. A nyugatiak visszatérnek a lengyelekhez a nyugat védelme alá. A kárpáti ruszinok egyedül nem maradnának meg hosszú távon, de Mo. egy jó döntés, a magyar állampolgárság most is vonzó, ukránok is képesek magyar múltat hazudni, és pár szót megtanulni a kedvezményekért. Sokkal kecsegtetőbb jövő, mint Moldva, Románia, vagy a politikailag instabil, Brüsszelből rángatott Szlovákia.. Ugyan ki akarna ukrán maradni úgy, hogy minden kézalatt intéződik, mindig minden szőnyeg alá kerül, és ha valami mégis kiveri a biztosítékot, akkor azért valaki más a feleős? A nők ennél pragmatikusabbak. Szeretnének családot, nyugalmat, békét, kiszámíthatóságot. A politikába az államférfiakat, a tudományba a tudósokat, a jövő építésébe a férfiakat, a zenebohócokat meg a varietébe. Ott kell a farkukkal zongorázni, nem a törvényhozásban, meg a nemzetközi diplomáciában. A nők megértik, ha valaki ennek nem tapsol.

gigabursch 2023.02.12. 11:28:52

Pont ezt írtam két hozzászólásban egy másik blogon, a maga összefüggéseivel:
Anyagháború és totális háború.
Sokat baszakszanak az idióták és odaküldik a német tankokat a soviniszta, ultrakretén hoholokhoz, akkor kb. 1 hónap alatt csak Moszkva megyéből lesz 1 milló bevnuló.
Korra, nemre, felekezetre tekintet nélkül.

lepcsohazonkivul.blog.hu/2023/02/05/a_haboru_gyoztesei_es_nyertesei/full_commentlist/1#c41839818
gigabursch 2023.02.08 21:08:27
@Rodney_2:
Most ott tartunk, hogy teevek szerint kb 100 db Leo 1-es magy rövidesen a hoholoknak. (ami pont olyan, mint a T-62-esek. POnt annyi idpsek, és pont annyira használhatók és biztonságosak)

Namost:
Ahhoz nem kell egetverő intelligencia, hogy mit jelent az orosz mozgósíthatósg szempontjából, hogy "Oroszország Anyácska földjét ismét német tankok tiporják!"
Kb azt, hogy a Moszkva megyéből egy hét alatt gél-egymillió ember megy azonnal a seregbe.
De akkor tényleg radírozás lesz.

S attól félek, hogy tudatosan erre játszanak.
Ettől félek a legjobban.

ceterum censeo:
Tüzet nem lehet tüzelőanyaggal eloltani.

lepcsohazonkivul.blog.hu/2023/02/05/a_haboru_gyoztesei_es_nyertesei/full_commentlist/1#c41840592
gigabursch 2023.02.10 09:30:02
@Rodney_2:
Gondolod?
Sajnos sokkal inkább attól félek, hogy ez az aljadék Zselé játssza az istenbarmát, vágóhídra küld alsó hangon milliónyi embert (kor, nem felekezet, nemzetiség nem számít (illetve csak egy kicsit)), majd az elharácsolt vagyonnal, amikor épp megszorulna a hurok, véletlenül épp Izraelbe alijázik és onnan fog antiszemitizmust üvölteni a teljes, még megmaradt kormányzatával?

Szerinted miért hívja állandóan Vektort Kijevbe?
Azért, hogy "teljesen véletlenül" akkor legyen Kijev felett termobárikus csapás és akkor megvan a totális casus belli?!
(Az más kérdés, hogy a magyarok meggyászolnák Viktort és nem ugranának bele a háborúba, mert ennyi eszük mindnek van)

gigabursch 2023.02.12. 11:32:31

@gigabursch:
Aztán egy másik blogból a nagyképességű blogger meg kitiltott és kimoderált, mert a számára szent, de ehelyett ultrasovén, aljas hoholjai kapcsán a hazudozását helyretettem.
(Hozzá kell tenni, mikor megírtam ennek a kreténnek, hogy szép ÁVÓ-s módszerrel takarít, akkor vérig sértődve kijelentette, hogy mocskolódást és alpári hangnemet nem visel el) - Így kell hazudni.

A hozzászólás:
tortenelem-mindenkinek.blog.hu/2023/01/31/15_erv_amellett_hogy_a_vilagnak_ukran_gyozelemre_van_szuksege_az_orosz_agresszio_ellen_vivott_harcuk

OK, akkor ugyanezek mentén nézzük, meg, hogy az általad kedvelt hoholok mit nem tettek meg

1. Embertelenség.
Kiváló dokumentumok vannak arról, hogy hogyan nyomnak el bárkit, sőt akár még épületeket is gyújtanak rá másokra

2. Nemzetközi jog
Mindaz, amit az összes kisebbséggel tettek az elmúlt 3 évtizedben igazságért kiált!

3. Birodalmak Kora
Helyes, akkor kezdjük az AEÁ-val és a mögötte lévő háttérhatalommal

4. EU Békeporjektje
Szavakban szép, tettekben mindenhol a korrupció melegágya. Vállalhatatlan

5.Jogállam:
Most, hogy dől a korrupciós tenger azoktól, akik eddig jogállamról pofáztak éjjel-nappal, kicsit hiteltelen ez az érvelés.
Megjegyzés: Milyen jogállam az, ahol kisebbségeket, nyelveket. pártokat, médiákat tiltanak be? Sőt, erőszakosan számolnak fel?

6, Zsarnokok gyengülése
A zsarnokság akkor a legaljasabb, amikor nem egy emberhez köthető, hanem számtalan ember sokaságához. Lásd jogállamisági ugatók. Azokhoz képest semelyik nyilvántartott 'zsarnok' fasorban sincs

7. Deomkrácia a legjobb
Attól, hogy egy csörcsill nevű vérgőzős barom ezt állítólag mondta, még egyáltalán nem igaz. S kinek a legjobb? Ne menjünk messzire! Amíg idehaza egy választáson a többszörösen elítélt, nyolc általánost négy első és négy második formájában elvégző, c+, 35 évesen nagyszülő házaspár Lakatos Tarzan, meg Kalányos Martonbrandonné Kolompár Eszmeralda szavazata egyenértékű az enyémmel vagy a tiéddel, addig ez nem demokrácia, hanem idiokrácia.

8. Orosz vereség
S létrejönne Európa terror állama, ahol több a fegyver, mint az egész Ollyópaji Jujjdejóban, s utána a a sovinizmusuk, meg a korrupciós rátájuk magával rántaná ezt az egész düledező mocskot...

9. Kína-Tajvan
Kína pont leszarja azt, hogy a hoholoknál győz-e valaki, bárki. Teljesen más gondolati rendszer szerint működnek.

11. Atomháborúk
Akkor leginkább abba kéne hagyni a rémhírkeltést az összes brit tudósnak. Meg hírszarszőnek.
Mert az atomvillanás esélyét leginkább az növeli, hogy idióta okoskodók állandóan napirenden tartják.

12. Wagner csoport és a nyersanyagaik
Tessék mondani! A Dunaferr ukrán tulajdonosi köre mióta tart fenn magánhadsereget?
(s akkor még szóba se került, hogy Dunaferr sztrájk esetén kik és mit tettek, illetve azt, hogy honnan is jöttek a 2006-os rendőrruhába bújt mészárosok emberszabású vadállatjai.)

13. élelmiszer
Csak az analfabéták nem találkoztak azzal a hírrel, hogy a Monsanto (tulajdonosa a BASF) már rég bevásárolta az ukrán termőterület bő 1/4-ét. Innen jött eddig is az olcsó, gmo mocskos batman-csirke

14. Fosszilis átállás:
Na!!! Még sehol se volt háború, de a hipernmodern Németország már elkezdte tolni a technológiai visszafejlődést és a környezetszennyezés Kínát meghaladó szintjét.

15. ukrán győzelem és a szabadság
Demagógia és egyben egy nácis-soviniszta terrorállam támogatása.

Gratulálok a sok-sok összeszedett agymosási kísérlethez! Szörnyű, hogy ennyire nem lát valaki az orráig.

Ceterum censeo:
Tüzet nem lehet tüzelőanyaggal oltani.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.12. 12:51:45

@gigabursch: A vita egy olyan műfaj, amiben a felek elfogadják a nyilvánvaló valóságot, és ütköztetik az arról alkotott eltérő véleményüket. Az is hasznos dolognak tűnik, ha van a felek között egyfajta tisztelet a vitapartnerrel szemben, de lehet, hogy ez csak az én földhözragadt elképzelésem. Namost ezt a műfajt elég sokan szoktuk művelni, mert építő megállapításokat tehet az ember. Avval együtt, hogy ezidáig jó vitákat és beszélgetéseket folytattunk itt a kommentfelületeken, fel kell tennem a kérdést, hogy milyen aberrált indíttatásból látogatsz olyan blogokat, ahol Ukrajna jogállam, a zusa a jó védelmezője, a zeu vezetése a becsület zászlóvivője, az azov hős honvédlő alakulat és nem egy náci gazemberhorda, stb., szóval mi a fenének kell egy nyilvánvalóan valóságtól elszakadt agymenésre értelmes érvekkel válaszolni? Nem feltételezel kicsit túl sokat ezekről a debilekről? Mégis, milyen eredményre számítasz egy laposföldhívővel szemben, amikor a föld mágneses mezejének működését akarod elmagyarázni? :)

gigabursch 2023.02.12. 13:31:41

@F.M.J.:
Köszönöm a kérdésedet! :-)
Egyrészt voltak azon a blogon is érdekes bejegyzések, másrészt úgy véltem, hogyha elmondom az én igazságomat, akkor talán jobb lesz.

De beláttam: Menthetetlen.
Levettem a követés gombot, stb.
Ennyi.

Lépjünk tovább.
:-)

gigabursch 2023.02.12. 13:34:04

@F.M.J.:
Szerintem a háborút túlélő, de még termékeny nők java tiplizik folyamatosan a párja után és - alighanem - soha nem tér vissza.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.12. 14:04:09

@gigabursch: Ismerős a helyzet, kattantam már le én is így oldalról. Egy darabig első látásra normálisnak tűnt, de amikor valami kapcsán kiderült, hogy teljesen retardált, és ennek tudatában olvastam vissza a korábbi bejegyzéseket, meglepődtem, hogy hogy félrevezeti az embert a saját jóhiszeműsége. De végülis mindig kiderül az ilyesmi.

Ukrajna hamarosan kiürült pusztaság lesz. Él majd benne kevés menekülésre képtelen földönfutó, szerencsepróbáló kalandorok, nemzetközileg körözött bűnözők, ilyesmik. Az államforma az anarchia lesz.Azt nem todom, hogy Zselé és bandája a csendesóceán egyik ritkán látogatott szigetén, vagy belső szibériában fog bújkálni a megkeseredett és bosszúszomjas józanabb ukrán hazafiak elől, majd pár évtized alatt lassan belakják a területet a lengyelek, belaruszok, meg az oroszok.

Az azért érdekelne, csak úgy tudományosan, hogy szükégszerű, hogy egy hagyományoktól mentes összetákolt ország pár évtized alatt felégesse, vagy felégettesse magát a saját provokációi által, vagy ez ukrán sajátosság?
süti beállítások módosítása