European Phalanx

Fenevadak árnyékában

2024. március 02. - megamovieboy

country.jpg

A leonardo.ai szerint ilyen Magyarország. Ez nagyon kedves tőle.

 Az izraeli mészárlás mindenkit meglepett, még az arabokat is. Pedig olyan nagy meglepetés azért nem volt abban, hogy ilyenre igény bőségesen volt a környéken. Az volt a váratlan, hogy úgymond ilyen nagyban meg tudták csinálni. Terrorista akciónak hatalmas volt, méltó társa a WTC tornyok lerombolásának. Azonban a végső célhoz képest, hogy ezt megtegyék az összes izraeli zsidóval, amíg azok el nem menekülnek, vagy meg nem halnak mind, ahhoz meg nagyon gyenge. 

 Lehet persze keresgélni a hibákat, bűnöket a zsidókban. De mit tettek a palesztinok, hogy saját országuk legyen, a semmin kívül? Az ő nagy történetük tele van kérdőjelekkel. Önszántukból adták el a sivatagot a zsidóknak. Aztán tódultak csak be nagyobb számban, amikor a terület már élhető volt. Majd az Arab Liga segítségével akarták kiverni a zsidókat a nekik eladott földről. Az a sztori is büdös, hogy négyszáz palesztin megölése miatt kivonultak Izraelből. Ebben mi a logika? Ki menekül el arról a földről, ahol országot akarna alapítani? Ilyen alapon, Gázából is kivonulhatnának, mert ott már sokkal több halt meg közülük.

 Józan ésszel egy  ország lakossága sem szeretné, ha fegyveres martalócok az Iszlám Állam stílusában öldökölnének náluk. Sajnos akad kivétel, mégpedig az arab lakosság. Lásd Szíria, Irak, Egyiptom. Az ott élő emberek ebbe nevelkednek bele. Allah parancsa az Iszlám Államért való harc. Márpedig a próféta ideális állama nagyjából megegyezik a földi pokolként működő terrorállamokkal. Azonban meg kell jegyezni, hogy a pokolban is vannak urak, akik igencsak jól érzik magukat benne. Mohamed városi maffiózóként kezdte, majd sivatagi rablóvá lépett elő, hogy aztán ő legyen az iszlám első terroristája. Az iszlám, nem hogy nem különül el a bűnözéstől és a terrortól, hanem azokra épül, így azok szerves része. Nyugaton az iszlám legjobban a börtönökben terjed, persze a migrációt leszámítva. A nyugati társadalom nem tud mit kezdeni azzal, hogy a muzulmán közösségekben virágzik a bűnözés és a helyi "keresztapák" a közösségek szellemi, világi vezetői, a lakosságuk pedig minden módon védi őket a nyugati igazságszolgáltatástól. Így épül ki a párhuzamos iszlám társadalom. Amikor pedig a létszámuk eléri a társadalom harmadát, jön a végjáték, kezdődhet a nyílt fegyveres harc a hatalom megszerzéséért.

 A palesztin országépítésről még annyit, hogy ennek semmiféle nyomával nem találkoztunk. Az érv, hogy Izrael miatt nem megy, az olyasmi, mint hogy csak nagy Magyarország az ország, addig nincsen Magyarország. Jelenleg inkább országrombolás megy, Izrael lerombolása, de ebben sem túl ügyesek. Libanonban jobban ment. Az oda beengedett palesztin menekültek vitték a maguk kultúráját és tönkre vágták a valaha Közel-Kelet Svájcának nevezett országot. Ez volt az a pont, amikortól még az arabok sem kértek a palesztinokból többé. Palesztina létrejötte nem békét, hanem egy újabb Iszlám Államot jelentene, mely folytonosan fenyegetné a határos országokat. Mellesleg Palesztina már létezik, csak Izraelnek hívják és elég sok palesztin is él benne. 

 Sajnos nyugaton sincsenek egyedül. A baloldal abban a pillanatban válik szélsőballá, amikor zsidókat ölnek. Akkor hirtelen megfeledkeznek a jobboldallal szemben rendszeresen kijátszott zsidókártyáról és a zsidókat terrorista csapatokkal megtámadó palesztinok védelmére kelnek. Rá tudnak húzni olyan baloldali ideológiákat, mint zsidó elnyomók, imperialisták stb. Azonban ez csak a fátyol a valóság felett, miszerint a teokratikus iszlám és az ateista szocializmus igencsak közel áll egymáshoz. Mindkettő katonai diktatúra. Totalitárius módon a világ meghódítására készül. Nyugatellenesek. Szociális intézkedésekkel támogatják a szegényeket. Ezek miatt tudott a szocializmus összebútorozni az arab világgal. Lásd az arab szocializmust Irakban, Szíriában! A véleményem, hogy az ateista szocializmus már egy előrelépés volt a törzsi teokratikus diktatúrához képest és idővel demokratikusabb irányba lehetett volna tovább haladni. Ez az, amit az USA gondosan szétrombolt, nagy barátjukkal Szaúd-Arábiával karöltve. Az meg, hogy a nyugati baloldalnak semmi köze nincsen Kádárékhoz, csak annyiban igaz, hogy őket nem Moszkvából irányítják és a módszereik egyelőre csak a kommunikáció birtoklására épül.

 Tehát amikor nyugatról a baloldal okít minket a demokráciára, akkor tudnunk kell, hogy ők az iszlámban jó eszközt látnak a judeo-keresztény társadalmak megroppantásához. Ahogyan azt is tudnunk kell, hogy az iszlám elveti az európai utat. Számukra a görög demokrácia smafu, a római állameszmény dettó, Jézus csak egy próféta a sok közül, a reneszánszról, reformációról meg ha tudnának sem értenék. Akik ma Európában Európáról prédikálnak, azok verik bele a szegeket. 

 Hozzájuk képest az oroszok még szinte normálisak, nem mintha az ottani rendszerre vágynánk, de legalább ismerjük a történelmet, a mentalitást, a logikát. Ugyanígy a törököknél, akik ugyan szívesen magukénak mondanák a kalifa címet, de az Oszmán birodalom sosem volt egy mániákusan csak a vallásnak élő iszlám állam. A harmadik tényező Kína, amelyik már vagy harminc éve nem kommunista, inkább visszatértek a jól bevált császársághoz, ahol a Kommunista Párt a birodalmi adminisztrációt helyettesíti. Nyilván az életünket nem bíznánk rájuk, de még mindig jobb választás az ott élőknek hosszabb távon, mint a nyugati baloldallal megtámogatott iszlamizmus. Az utóbbi három rendszer meg tudja fékezni a radikális iszlámot. 

 Most itt állunk beszorulva a balos Amerikaiak irányította Unió, az oroszok és a törökök között. Kész szerencse, hogy Kína még nem foglalta el Afrikát, mert akkor már ők is a nyakunkon lennének! Az iszlamizmus, melynek célja az Iszlám Állam megteremtése az egész világon, pontosan ugyanolyan ellenség, mint a kommunizmus volt, csak még rosszabb. Viszont az ellene hatékonyan harcolók sem kismiskák, de legalább a saját államformájukat nem akarják ránk kényszeríteni. Mint elnyomott, gyarmati sorba szánt országként az ő oldalukon állunk, míg államformában meg a nyugatot követjük. Nem egy könnyű helyzet, amire élesen világít rá, hogy a szövetségeseink szidalmaznak minket a legjobban.

 Nem csak a mi helyzetünk nehéz.  Izraelnek a belső ellenség mellett még nyugati barátaikkal is meg kell küzdeni, miközben fél szemüket az oroszokra, perzsákra, törökökre, arabokra kell vetniük. Az oroszoknak jól jön az ukrajnai csata mellett újabb frontvonal, de az már kevésbé, mikor a saját muszlimjaik belevetnék magukat a harcba. Az USA csak most eszmél, hogy mivé lettek az egyetemeiken képzett elmeroggyantak a szélsőbalos eszmék hatására. A zsidó értelmiségi New Yorkban újra átgondolhatja a szélsőbalos eszmékkel való kapcsolatát. Nyugat-Európát szinte említeni sem kell, ők már egy terrorcselekményt sem mernek elítélni, mert félnek a zavargásoktól. Ez már a szó szerinti iszlám, azaz a meghódolás a gyakorlatban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4918255367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.03.04. 09:13:54

Hogy az iszlámmal van gond - innen nézve - az vitathatatlan, de azért nem árt ésszel körülnézni.

A palesztin nép sosem rendelkezett államisággal, mióta van ismert történelem.
Hogy miért, mért nem, nos az jó kérdés, de sose volt önálló államiságuk.
Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a többi, a környéken lévő állam csuklás nélkül bármit megtehet velük.
Alighanem ennek a felismerésnek hiánya vezet a sok évszázados konfliktushoz velük, körülöttük.
S félek, hogy a mások által kitalált megoldások sem vezetnek eredményre...

Deansdale 2024.03.05. 08:31:25

@gigabursch: Hja, tök érdekesnek tartom a mentalitást, hogy mivel Hitler, ezért a zsidóknak bármit szabad, tehát kifogásokat kell találni arra is ha nyíltan népirtanak. Hát a palesztinok izé, azok nem emberek, tudod, meg a hamász is. 20.000 gyereket halálra bombázni teljesen rendben van, hiszen holokauszt.

Hasonló szituban senki másnak nem nézné el ezt az emberiség, csak a zsidók kivétel. Ha teszem azt Madridot érné egy terrortámadás és válaszul kihirdetnék, hogy 2 millió katalán népirtásra kerül, kissé más lenne a helyzet megítélése, hogy finoman fogalmazzak.

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy Izrael eleve tudott az okt. 7-i támadásról, és szándékosan engedték át, mert eleve ők tervezték a palesztinok irtását, csak kellett egy indok. Egyiptom konkrétan bejelentette, hogy előre figyelmeztették Izraelt a közelgő támadásról.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2024.03.05. 11:15:00

@Deansdale: Szerintem a zsidóktól nem látod a lényeget. A gázai övezet egy Iszlám Állam, amit többek között az EU nagylelkűségének hála, részben mi tartunk el. Már a palesztin eredetsztori a nagy meneküléssel is sántít. De hogy Izraelben élnek palesztinok, mint izraeli állampolgárok, ez minden palesztin sirámot megdönt. Ha nem megy el a többi, ők is ugyanolyan módon élhetnének.
Az Izraelen kívül élő palesztinok nem csak Izraelt, hanem a többi környékbeli országot is fenyegetik. Az az Egyiptom zárta le a határait Gáza felé, mely egyrészt az egyetlen szárazföldi kapcsolat Izraelen kívül, másrészt onnan származnak a palesztinok. El lehet képzelni, mennyire senkinek sem kellő népről van szó, ha már a származási helyükön is nemkívánatosak.
Miután Gázában a terrorizmusnak 75%-os a támogatottsága, így terrorállamnak kell tekinteni. Innentől kezdve a jogok nem érvényesek rájuk, mert önmagukból csináltak törvényenkívülit. A nemzetközi jog szerint büntetlenül ölhetsz, ha kalózok megtámadnak a tengeren. Akkor is elsüllyesztheted a kalózhajót, ha azon kórház, óvoda, Terézanya, sőt a CEU van.
Mindenki sajnálja a gyerekek halálát, csak éppen nincsen semmilyen módszer, amivel fel lehetne számolni ott a terrorizmust ártatlanok halála nélkül. És mint írtam, elmenekíteni sem lehet a civileket, azért kétmillió potenciális terroristát senki sem szeretne befogadni.
Tök mindegy, Izrael tudott a támadásról vagy sem, már rég fel kellett volna számolni a Hamaszt. Pofátlanság, hogy ennyi ember más pénzéből él, ők meg hatalmas összegeket költenek alagutakra, meg rakétákra. Ez a nép semmiféle értelmes, magyar szemmel logikus lépést nem tesz. A szuperképességük, hogy néha sikerül zsidót ölni, ezért támogatja őket néhány arab ország, de leginkább Irán. De ezeken kívül, meg az USA baloldalát leszámítva senkit nem izgatnak.

Deansdale 2024.03.05. 14:10:15

@megamovieboy: Európaiként az iszlamisták ugyanolyan ellenfeleim mint a zsidók, mindketten jobban gyűlölik a fehér embert mint amennyire egymást, és ha beengedjük őket az életterünkbe mindkettő uralkodni akar rajtunk. Épp ezért ebben a konfliktusban nekem tökmindegy, hogy kinek mennyire jogos az igénye a területre, csak üssék egymást, nem érdekel. Őszintén szólva közünk sincs hozzá, ez a belügyük. Ide viszont ne jöjjön senki "menekültnek". Csakhogy a zsidók már mondogatják, hogy Európának kellene benyelni a 2M palesztint, mert nekik az lenne kényelmes. Hát elmennek a k. anyjukba. A great replacement a zsidók műve, és nem kellene hagyni, hogy még tovább gyorsítsák a fehér faj tönkretételét. A tömeges migráció már így is olyan károkat okozott nekünk, hogy az felmérhetetlen.

Nem érdekel a hamász, ami amúgy többféle értelemben is Izrael kreálmánya, oldják meg a problémát ahogy akarják, csak ne próbáljanak beteg hazugságokkal megetetni, hogy nekik jogos a népirtás mert X, vagy Y. A népirtás semmiképp nem jogos, se a palesztinoké, se a fehéreké, a zsidók mégis mindkettőt nyomatják.

És azt az érvet, hogy a terrorizmust nem lehet ártatlanok halála nélkül felszámolni, senki másnak nem fogadná el a világ. Erről beszéltem. Ha bárhol az épelméjű világban a rendvédelem úgy sejti, hogy egy kórházban terroristák lapulnak, akkor megpróbálja őket ártatlan áldozatok nélkül kifüstölni, és ha nem megy, akár el is engedi őket. A zsidók tucatszám bombázzák a kórházakat úgy hogy fogalmuk sincs mi van bent, csak odahazudják a hamászt. Megnézném mondjuk Orbánt, ahogy nyilatkozik, hogy a kecskeméti kórházat felrobbantotta a TEK, mert állítólag terroristákat láttak bent, és a 180 ártatlan áldozat nem számít. Ja, persze ebben a képletben mindkét oldal magyar, így kicsit sánta a hasonlat, találóbb lenne úgy, hogy a magyar hadsereg az egyik bécsi kórházat bombázza le. Tudod, mert ott a hamász, szóval jogos, és nincs más módszer, ugye.

gigabursch 2024.03.06. 10:50:58

@megamovieboy:
Hogy ki honnan jött és hová érkezett és főleg mikor az olyan kérdéskör, amire nekem erősen eltérő véleményem van a hivatalos, akadémikus álláspontokkal szemben.

Szóval abba a kérdésbe nem mennék bele, hogy ki hol lakott régebben.

Tehát még egyszer:
Adott két semita nép, ami (megint) épp egymást semmíti.

Egy dolgot tehet ilyenkor a magyar ember: megpróbálja felhívni a figyelmet arra, hogy tán nem kéne és emberséget és emberségből példát mutat.
süti beállítások módosítása