European Phalanx

Nagy lépés az Európai Kalifátus felé

2024. április 11. - megamovieboy

flag_of_the_european_caliphate.jpg

Az Európai Kalifátus A.I. által elképzelt zászlaja

  Az Európai Parlament a kontinens legantidemokratikusabb szervezete. A nemlétező európai demokrácia nevében ítélkezik, törvénykezik demokratikus országok felett. Semmibe veszi az EU tagországainak demokráciáit, azok döntéseit és az ott élő állampolgárok önrendelkezési jogát. Európa szabadságának érdekében kellene valaki, aki ezt a demokráciákra kártékony gyülekezetet szétkergeti, mint Napóleon a konventet anno!

 Ez az Európát romboló korrupt banda fontos lépést tett Európa iszlamizálására. Az iszlám végső célja az Iszlám Állam létrehozása és kiterjesztése minden emberre a Föld bolygó egészén. Mindenki láthatta mit jelent az Iszlám Állam: a nők jogfosztását, a kisebbségek üldözését, rabszolgaságot, ókori törvénykezést, 100% teokráciát. 

 Keresztények, zsidók, ateisták, krisnások, meg buddhisták önmagukban az idők végezetéig sem fognak iszlamista államot kialakítani maguknak. Ellenben, ha elegendő muzulmán van egy országban és képesek megragadni a hatalmat, akkor megvalósíthatják azt, ami a szent könyvükben szerepel. Minden egyes újabb muzulmán lakos egy adott országban, egy újabb lépés az Iszlám Állam megvalósulása felé.

 Az Európai Parlament az iszlám államiság szálláscsinálója. Pofátlan sunyiságukra jellemző, hogy az EP választások előtt pár hónappal nyomnak át egy ilyen törvényt, amely az európai nyugat alkonyát jelenti. Negyven éve a nyugat a példaképünk volt. Ma az európai nyugat meghasonlott, zűrzavaros társadalom, latinamerikai szintű korrupcióval, idegen globalista érdekek játékszere. 

 A Magyar Királyság háromszáz éven át harcolt az iszlám vezető erejével. Pontosan tudjuk mit jelent számunkra az iszlám államiság. Az EP semmibe veszi a hagyományunkat, a tudásunkat, az áldozatot, amit hoztunk és az ebből következő közös döntésünkből eredő akaratunkat. De, ahogyan a Mohamed utódjának számító kalifa címet birtokló török szultánok ellen harcoltunk, ugyanúgy fogunk az iszlamizmust ránk erőltetni akaró brüsszeli padisahok ellen is.

 Azt se felejtsük el, hogy a muzulmán jog kiszolgálása már része a brüsszeli logikának. A nyugat által befogadott muzulmánok után a keresztény keleti tagállamokkal büntetőadót fizettetnének. Ez az iszlámban a haradzs, a hitetlenek adója. Ezt a magyarok pontosan a helyén értékelték, mikor az oszmán megszállás alatt fizetniük kellett. Aki beszedi a haradzsot, az haramia, azaz rabló. Aki pedig meggazdagszik a haradzsból, az harácsol, azaz jogtalanul szerez anyagi értékeket. Erre is készülnek a brüsszeli haramiák, hogy a mi pénzünkből harácsoljanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6418377785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.04.11. 21:23:36

S mindezt ráadásul hitehagyott zsidók teszik...

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.04.14. 21:49:07

A kérdéskör nagyon összetett. Annyira, hogy kellő körültekintéssel elég nehéz lenne bármilyen állást foglalni, így inkább csak néhány szempontot javasolnék megfontolásra.

A törökök a hódításaikat nem vallási alapon csinálták, hanem birodalomépítési céllal, ha úgy tetszik, anyagi érdekből. Ezért nem is tartom jónak a párhuzam felállítását.

A probléma nem a hithű muszlimokkal van, hanem az agresszív arabokkal. Nagyon fontos, mert a keresztes háborúk előtt a muszlim fennhatóság ellenére a szentföldön jelentős keresztény népesség élt, és senki sem cseszegette őket érte. Ez a viszony a keresztes háborúk után változott meg, amiben amúgy válogatás nélkül irtották a lakosságot a felszabadítás szent küldetése nevében, körtük az ott élő keresztényeket is. Amennyiben összehasonlítjuk a Korán tanításait avval a viselkedésmintával, amit a jelenleg Európában garázdálkodó hordák művelnek, nem sok hasonlóságot találunk. A Korán szó szerinti tanítása vallási toleranciát ír elő, valamint megsegítési kötelezettséget az elesettekkel szemben. Jogokat biztosít a nőknek is, és tiltja az alkoholfogyasztást. Ehhez képeset valami egészen mást látunk. Ahogy a kereszténységet sem a vállalhatatlan visszaélések alapján ítéljük meg, úgy a muszlim vallást sem kárhoztathatjuk, csak mert visszaélnek vele. Figyelembe kell venni, hogy a muszlim világ őrizte meg az Ó-kor műveltségét. míg Európában a kiépített utak, csatornázott városok, fürdők, könyvtárak világából a civilizáció épp a sárban dagonyázás évszázadait élte. A reneszánszal került vissza a műveltség Európába, és talán nem véletlenül. Az iszlám műveltség sokkal több annál, mint amit nálunk gondolnak róla.

Szintén jó megközelítés, hogy az arabok mit tartanak tisztelendőnek. Jellemzően az erőt. Ez a kultúrkörünkben manapság már furcsa, de őket nem a tolerancia inti tiszteletre, hanem a kiállás. És hogy ez mennyire így van, érdemes megnézni, hogy ha tegyük fel tényleg iszlám Európát akarnak építeni, akkor miért nem szállnak meg bennünket északi, vagy nyugati irányból. Megtehetnék, mert kerítés nélkül csak tűzparancsal tudnánk őket távoltartani. Vagy nem akarják, hogy életbe lépjenek a saját törvényeik, mert akkor minden egyes erőszaktevőt, meg drogost, alkoholistát, és egyéb nyomorultat a saría törvénykezés értelmében nagyon magasra húznának fel nagyon sok időre, vagy tisztelik, hogy kiállunk magunkért, és a gyatrákat mint hulladékot akarják elpusztítani.

Az is elgondolkodtató lehet, hogy kicsit továbbgondoljuk a jelen lehetséges kimenetelét. Magam részéről szerintem az egész EU már túl rothadt ahhoz, hogy bármit is érdemes legyen belőle megmenteni. Ennyi agyhalott liberális idiótát történelemre, földrajzra, vallástörténetre, bármi egyéb hasznos tudásra megtanítani, ami segíthetne talpraállítani ezt a velejéig fossávált gittegyletet, hogy képes legyen akárcsak felismerni is a valóságot, már képtelenség. A rágcsálókat addig lehet csapdával, meg riasztóval távoltartani, amíg nincsenek túl sokan. Ha már rágják az alaptól a falakon át a tetőig az egész házat, akkor fel kell gyújtani. Az arabok alapjában véve kereskedők. Ha szétesik az EU (úgy tűnik elkerülhetetlen), lesz a helyén ibériai, galliai, meg germániai kalifátus, nagyon gyorsan fogják kiirtani a gender, voke, meg egyéb agyhalott irányzatokat, ide értve a Korán tanításait be nem tartó arabokat is, aztán szétnéznek, hogy a maradék közül kivel lehet üzletelni. Nem is tudom, hogy olyan rossz lesz-e ez nekünk. Végülis teljesen mindegy, hogy ki vaszi meg a portékáinkat, és az sem olyan fontos, hogy kitől szerezzük be a szükségleteinket. Addig kell valahogy kibírni. Ha már konszolidálódott a világ, akkor lehet hozzá alkalmazkodni.
süti beállítások módosítása