European Phalanx

Migránssimogatás

2016. október 23. - megamovieboy

 refugees_titelbild.jpg

 Ez a bejegyzés a magukat liberálisoknak gondolóknak szól, hogy megértsék, miért hívják őket "migránssimogatóknak". Amúgy egyértelmű a dolog, de sajnos úgy néz ki a haladó liberális intellektüell számára magyarázat szükséges. 

 Az Állatkerti simogató sok gyereknek okoz örömet, főleg a városiaknak, akiknek akár egy kecske, vagy egy birka közeli látványa, megérintése is hatalmas élményt jelent, de távoli tájakon élő állatok közvetlen megfigyelése mindenki számára emlékezetes marad.

 Gondolom már sejthető, hogy mi következik most. 

 A migránssimogató olyan emberfajta, aki nem elégszik meg azzal, ha messzi idegenbe küldendő adományokhoz járulhat hozzá, hanem személyesen is szeretné megtapasztalni a megajándékozottak háláját. Ezért áll ki amellett, hogy ezen személyek bármi áron el tudjanak jutni hozzá. Ebbe a bármibe beletartozik az esetlegesen migránsok halálát okozó tengeri út, vagy a csempészeknek fizetett hatalmas összegek, avagy határokon való illegális átkelés és a rendőrökkel való összecsapás is. Semmi nem számít, csak az, hogy a migránssimogató személyes közelségbe kerülhessen velük. 

 Ennek legextrémebb formája a migránsokkal való hatodik típusú találkozás, melyet még lehet tetézni azzal, ha érte élelmet, pénzt kínálnak. Természetesen nem vetném rájuk első követ, hiszen ha tízezrével árasztanák el Európát Japán menekült diáklányok iskolai egyenruhában, lehet én is az első sorokban merném nekik kondérból a pörköltet. :)

japancut.jpg

 A migránssimogató önző fajta. Nemhogy nem segít a valódi menekülteknek, hanem nehezebb helyzetbe hozza őket azzal, hogy életveszélyes utazásra csábítja őket, megdrágítják a támogatás költségét majd a négyszeresére, megnehezítik a hazatérést és kellemetlen helyzetbe hozzák mind a más kultúrába beilleszkedni nem tudó valódi menekülteket, mind az eltérő felfogást nem toleráló honfitársaikat. Nehéz dolog lesz szembenézni ezekkel a tényekkel a humanizmus aktív harcosainak, de kénytelenek lesznek, vagy nagyon sok pofont fognak kapni honfitársaiktól mire megértik önnön tévedésüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9211831619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása