European Phalanx

Miért folytat más politikát Európa keleti fele?

2018. február 09. - megamovieboy

lengyel_huszarok.jpg

Kép: Lengyel huszárok

 A migránskrízis és az ezzel párhuzamos brüsszeli nyomás megtette hatását, a keleti végeken stabilizálódik az ellenállás, és sokak megrökönyödésére Ausztria is csatlakozott hozzájuk. A délebbi országok pedig csendben figyelik az eseményeket, miközben felkészül Olaszország is a brüsszeli diktátumokkal való szembeszállásra.

 Egy ízig-vérig globalista ezekben az eseményekben a megtestesült sátán kezenyomát látja, mivel nem érti, mit jelent egy nemzet tagjának lenni, mert nem akar semelyik nemzethez sem tartozni. Nem ismeri a nemzetek gondolkodásmódját, de még a történelmüket sem. Számára ezek már meghaladott dolgok. A múltat végkép eltörölni, nemzetközivé tenni a világot, ez az ő jelszava.

 Közép-Kelet-Európában több vörös posztó van, amire az ott élők érzékenyen fognak reagálni. De mindegyik visszavezethető az elnyomás valamilyen formájára. Ebből következik, hogy Európa ezen részén a szabadságot tartják a legfontosabbnak. Továbbmenve a szabadságuk csorbítására igen érzékenyen fognak reagálni.

 Egy nemzet tagjainak gondolkozását a közbeszéd, a dolgok közös megítélése alakítja. Így lesz Jelasics a horvátok számára nemzeti hős, míg a magyaroknak egy az országunkból a legkisebb ellenállás után menekülő hadvezér. Viszont vannak olyan események, melyek az egész régióra ugyanúgy hatással voltak és melyet az itt élők mindenáron el akarnak a továbbiakban kerülni.

 Az első az iszlamizáció. Erről már tényleg csak a távoli országokban ügynöknek kiképzett idegeneket kell felvilágosítani, hogy mit jelent egy itt élő polgár számára az ottomán támadás és az ellenük való többszáz évig tartó harc. Ez egy olyan történelmi esemény, mely nagymértékben felelős a keletebbi országok gazdasági, társadalmi lemaradásáért. Másrészt emiatt a lakosság ösztönösen idegenkedik az iszlámtól. Ez sok generáció tapasztalatára és a történelemre épül.

 A második az idegen elnyomás. A keleti országokat minden birodalom meghódítandó, elnyomandó területnek tekintette. Oroszok, Habsburgok, poroszok, nácik, ottománok egyaránt szálltak meg országokat a rágióban. Amit az itt élők biztosan nem akarnak, az egy idegen birodalom elnyomása.

 Most ezt a kettőt egyszerre adta meg nekünk Brüsszel. Iszlamizációt a közel-keletiek betelepítésével és idegen birodalmi elnyomást az ellenállással szembeni fellépéssel. Ennél jobban az EU nem tudta volna lejáratni ömnagát. Még a nyugat keleti bástyája, Ausztria sem felejtette el, hogy két ízben is megostromolták Bécset a muzulmán hadak és a második alkalommal csak lengyel segítséggel tudtak győzni. Valamint Ausztria is volt már két ízben birodalmi elnyomás alatt az elmúlt évszázadban, a náci Harmadik Birodalom és a Szovjetunió is vendégeskedett náluk egy darabig.

 Brüsszel immáron nem a nemzetek közösségének fővárosa, hanem a globalizáció helytartóinak székhelye. Mint egy elcseszett hollywoodi disztópiában, Brüsszel városában az utcákon gépkarabélyos katonák tartják fenn a rendet. Fegyverrel kell rendet tartani egy nyugati, demokratikus, liberális ország fővárosában. És még ezt akarják nekünk követendő példaként a szabadság mintájaként ránk erőszakolni. Fogadj be egy rakat oda nem való migránst és lesz oka a hatalomnak katonákat kiküldeni az utcákra, persze csakis a polgárok megvédésének céljából! Esetleg, ha nem fogadtak volna be a demokráciába nem illő személyeket százezrével, azzal megelőzhették volna a jelenlegi heyzetet. Ez lett volna a valódi védelem és nem a katonák járőrözése az utcákon!

 Ezt akarja elkerülni Európa keleti fele, ezért más itt a politika, mint amott, ahol már természetes, hogy morlokok vadásznak a felszínen élőkre. Hiába nagyobb a jólét, nem szeretnénk a problémáikkal találkozni, főleg, ha a kettő nem is kapcsolódik össze!

 A közeledő olasz választás felboríthatja az eddigi egyensúlyt. A feltehetően jobboldali kormány szintén az eröltetett migráció ellen foglal majd állást. A spanyolok eddig sem lelkesedtek, a dánok eleve kivonták magukat, a franciák nem hajlandóak többet befogadni, a németek meg bírkóznak a rájuk szakadt áldással. Ezek után Brüsszel még mindig mindenféle módon akarja a migrációt eröltetni, amikor már egész Európának elege van belőle. Ezek a bürokraták már régen nem az európai emberekért dolgoznak, ideje lenne véget vetni a rombolásuknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4813648424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása