European Phalanx

Trombitás és az Elemi ösztön 2.0

2024. július 06. - megamovieboy

katalin_cseh_nun.jpg

Cseh Katalin, mint apáca. Leonardo.ai képgenerátorral megrajzolva.

 Cseh Katalin ötévnyi tevékenysége az EP üléseken felolvasott Magyarországot hamis vádakkal támadó New York Times és The Washington Post cikkekből állt. Ezt mesterséges intelligencia nélkül, egy egyszerű szkript is elő tudta volna adni, ahol a truváj egy lézeres 3D kivetítő lett volna. Be se kellett volna járnia. Ezen kívül csak vihorászást hallottunk tőle. Soha egy pillanatra nem derült ki, mi az a nélkülözhetetlen képesség, ami miatt ő EP képviselő lett.

 Donáth Anna legalább időnként megpróbált gondolkozni. Igaz, ebből egyrészt bugyuta következtetések keletkeztek, másrészt a keménymag számára elfogadhatatlan orbáni racionalitások. Benne legalább megvolt a próbálkozás, mint a bullshido mesterben a ketrecharcos ellen. Cseh Katalinban azonban semmi pozitívumot nem lehetett felfedezni.

 Erre jön ez a kétbalkezes nőhiányos propagandista és megpróbálja bemutatni, hogy Cseh Katalinban igenis van pozitívum. Persze Cseh erre jogosan kéri ezt ki magának, hiszen senki sem akarja családja nőtagjait olyan felvételeken látni, amin bezoomolnak a lába közé. Persze a tiltakozás álságos, hiszen még örülhet is neki, hogy nem biorobotként, hanem mint a vágy tárgya, avagy az emberiség fennmaradásának potenciális kulcsfigurájaként van bemutatva. Mert ez is már durva túlzás az ő esetében, legalábbis számomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6418441629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.07.08. 10:38:51

Azért ez sértő az apácákra nézve.
Mármint az AI-kép.

Donáth:
Nem szép, de van benne valami visszataszító

Cseh:
Népi rajzban pont az ilyen nőkről beszélt Pap Gábor az egyik előadásában, ahol a kicsi fej mellé nagy csöcs és nagy segg van rajzolva, groteszk kezekkel és fej fölé nem záródó egyik kézzel.
Képtelen az anyaságra, fejben gyenge, testiségében lehetne erős, de ott torz, anyának meg alklamatlan.
süti beállítások módosítása