European Phalanx

A NER győzelme

2018. augusztus 28. - megamovieboy

ner_hvg.jpg

A NER, ahogyan azt a globalista sajtó láttatja Forrás: hvg.hu

 Orbán Viktor harcának nehezebb része a sorozatban elért harmadik parlamenti választási győzelmével véget ért. Gyakorlatilag ezt jelentette be Ungár Péter, az LMP pénzeszsákja.

 A hamis baloldaliság, az alig burkolt nemzetellenes propaganda vereséget szenvedett. Mert hiába csahol a NER ellen külföldi pénzekből a sajtó "szabad" része, már nincs olyan párt, mely alá összeterelhetné a propagandájának bedőlőket. Nincsen olyan párt, amelyre szavazhatnának és amely hihető módon képviselné őket. Csak a rend kedvéért sorolom fel őket: MSZP, DK, Párbeszéd. Ezek mindegyike az európainak nevezett, de valójában bármely európai országban az adott ország ellenében politizáló erők közé tartozik.  Márpedig Európa az európai országokból áll és aki ellenük politizál, az Európa ellen politizál. (Na jó, a DK, mint Gyurcsány magáncirkusza talán kivétel, igaz nagy szükség rájuk nincsen, leszámítva, hogy a létezésükkel kívülről támogatják a NER-t.

 Akik eddig ebből a globalista befolyásolásból kihúzták magukat, az az LMP és a Jobbik. A Jobbik érdekes helyzetben van, mert Simicska kormányzásával elhajózott a szélsőjobb partoktól, de a kormányos-kapitány elvesztésével nincs okuk és lehetőségük visszakerülni oda. Így lesznek jobb híján az LMP potenciális szövetségesei. A választások után eltelt időben a Jobbik egy pénzügyi támogatóra vár, lehet Ungár személyében meg is találták.

 Az LMP nem véletlenül szorította ki a baloldallal kéretlenül kokettáló vezetőségét. Gyakorlatilag kimondták, hogy a Jobbikkal képzelik el megvalósítani azt az erőt, mely végleg leváltja a baloldal hagyományos pártjait. A DK egy pária, melytől minden magát valamire is tartó párt távolságot tart, már csak önmaga érdekében is. Az MSZP pedig lassan a szavazótáborának a végső kiöregedésével legkésőbb nyolc év múlva megszűnik komoly politikai erő lenni. A helyükre esetleg érkező Momentum számára pedig muszáj lesz a már ott lévő ellenzéki pártokkal együttműködni.

 A megmaradt valódi ellenzék kénytelen lesz a NER szabályai szerint játszani, mert az azt támadó propaganda őket ugyanúgy támadja. A jól ismert 'aki nincs velünk, az ellenünk van' elv, most nyugatról fúj. Teljes behódolást kér, nincsen kompromisszum. Csakhogy akik eddig nekik táncoltak, azok csúfos kudarcot vallottak. Aki pedig nem akar szintén ebbe a hibába esni, kénytelen a NER óvó szárnyai alá helyeznie magát. Meg is vannak már a főbb pontok ehhez.

  •  A NER elfogadása, mint a nemzeti demokrácia alapja
  •  A nemzet védelmének, mint alapelv elfogadása
  •  A politikai korrektség elutasítása
  •  A nemzetellenes globalizáció elutasítása
  •  A globális propaganda elutasítása
  •  Az ultraliberalizmus és annak vadhajtásainak az elutasítása

 Aki a nemzetet támadja, az a demokráciát támadja, mert nemzet nélkül nincsen demokrácia. A modern demokrácia a nemzetre épül. Ezt a nemzetet támadja a globalizmus a sajtón keresztül, a politikai korrektség és az ultraliberalizmus eszméinek propagálásával. A céljuk a nemzetek támadásával, az azok által teremtett szabad demokráciák eltiprása, az önrendelkezés felszámolása, az ott élő emberek által alkotott szabadság elvétele, hogy kiszolgáltatottá váljanak a globális tőkével szemben. A NER az egyetlen valós erő az országban, mely sikerrel szállt velük szembe.

 Most válik egyértelművé, hogy a hazai pártoknak a NER-en kívül nincsen esélyük. Innentől kezdve az ultraliberális agymenés és annak médiája két oldalról lesznek támadva. A nyugati propagandát teljesen magukévá tevők számára meg nem marad más, mint a Kétfarkú Kutyapárt, Gyurcsány és az Éjjeli Őrség, meg az örökös elégedetlenség, a moderátorok zaklatása és mások feljelentgetése.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr214206901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barankai 2018.09.03. 14:06:06

Szerencsére a világ a nemzeti-cocilista-provincializmus és a ballib mantra közötti választásnál több lehetőséget kínál... amivel annakidején élt is gr Bethlen és Teleki. Most nincsenek ilyen vezetők ezért Mo. évtizedek óta helyben jár vagy és vigyázó szemünket a határon túlra vetjük itt bizony állni látszék az idő.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.09.03. 21:19:04

@barankai: Azért a konkrétumok érdekelnének! Kire figyeljünk, a francia-német tandemre, mely kétsebességes Európa néven akarja konzerválni a jelenlegi helyzetet, ahol az európai centrumországok kifosztják a perifériát? Vagy az Anglia és Benelux irányra, mely 30-40éven belül elveszíti európai jellegét? Vagy a pénzügyi csőd szélén billegő mediterrán országokra? Nem értem milyen követendő irányra gondolsz.

barankai 2018.09.03. 21:52:03

Egyértelműen a HK-SG modell a nyerő csak erről cocilista helyeken tilos beszélni.
fee.org/articles/the-man-behind-the-hong-kong-miracle/
de ha közelben kell maradni a svájci is megteszi, arról se szabad beszélni
www.magyarszemle.hu/cikk/20171214_miert_megoldas_a_svajci_tipusu_demokracia_
a meglehetősen eltérő adottságok miatt az orosz átalakulás nem jó példának de az eredmények az itteni ostoba korrupt bohóckodást állni hagyják csak a média blokkolja ezeket a híreket (kb 300% reálbérnöv 20év alatt, 25e új templom, a fiatalok 80%a elégedett az iránnyal stb.)
végül, szép fejlődés volt már sokkal rosszabb feltételek mellett de nem nagy túlzás h kb. az ellenkezőjét csinálták a mostani cocilista-hungarista-bolshevik fekete komédiának
sokat írtak róla de ebből a rövid cikkből jól ki lehet szűrni what made the difference
valasz.hu/itthon/miert-jo-otlet-szobrot-allitani-bethlen-istvannak-69079/

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.09.04. 21:24:50

@barankai: Igen, ezek jó példák. Talán a svájci modellre hasonlító demokráciának lenne komoly támogatottsága. Az orosz és a távolkeleti mentalitás különböző módon, de idegen a magyartól.
Ami most nálunk van, annak a totális 'győzelem' pillanatában lesz legkésőbb vége. Hogy utána mi jön, azt csak a legfelsőbb kör tudhatja, de ahogyan eddig mindent, valahogyan azt a helyzetet le fogják menedzselni.
Bethlen idejében már eleve volt magyar ipar, jelenleg leginkább a multiknak tudunk beszállítani. Ez azért komoly különbség, igaz vannak jó kivételek is, de még nagyon kevés. Szóval nem állunk még annyira sem jól, mint trianon után a többi nyugateurópai országhoz képest.
süti beállítások módosítása