European Phalanx

Globalista harc

2018. december 16. - megamovieboy

tuntetes_rabszolgatorveny.jpg

Fotó: merce.hu

 Aki átlagosan követi a politikai eseményeket, az nagyjából annyit tud, hogy a Parlamentben botrányos körülmények között megszavaztak törvényeket a bírósággal és a túlórával kapcsolatban. Ezután örjöngő tömeg lepte el a Kossuth teret. A bírósági törvény az átlagembert nem fogja túlságosan érdekelni, úgyhogy azzal nem is foglalkozm a továbbiakban. A túlóra azonban a hétköznapi élet velejárója, az már egy húsbavágó téma.

 A kötelező túlóra iszonyatosan hangzik, pedig már a legtöbbünknek volt benne része. Hiába nem lehet esetleg kötelezővé tenni, de az ellenszegülő esetleg hamarabb kerül az utcára, vagy csak kevesebb prémiumot kap, vagy nem tud előrébb lépni, tehát maga alatt vágja a fát a dolgozó, ha nem vállalja be.

 Nézzük miért mert a Fidesz belemenni egy ilyen kellemetlen törvénybe! Egyrészt a fizetések meglehetősen jól emelkedtek ebben az évben. Sőt, a multik a következő években kénytelenek lesznek extrém magas emeléseket végrehajtani, megakadályozandó az olcsóbb munkaerő nyugatra vándorlását. Másrészt, akiket ez a törvény konkrétan érint, az említett multinacionális cégek alkalmazottai jelentős kisebbségben vannak a többi dolgozóval szemben, azaz egy szűkebb kisebbség lesz a törvény kárvallotja, de ők meg az átlaghoz képest kiemelkedően keresnek a beosztásuk szerinti munkakörökben.

 Mit nyer ezzel a Fidesz? Köztudomású, hogy az összeszerelő ország húzóágazata a multik itteni termelése. Az általuk kifizetett bér egy olyan pluszbevétele az országnak, mely a fejlődés szempontjából alapvető jelentősségű. Ezeknek a vállalatoknak nagyon jól jön egy ilyen törvény, mely rugalmasabbá tudja tenni a termelés leállítását, újraindítását. Ez kényelmesebb helyzetbe helyezi őket, emiatt stabilabbá válik az ittlétük, másrészt sok magyar dolgozónak biztosabb lesz a munkahelye, fizetése. Ez a fizetés körbeáramlik a hazai gazdaságban, mint termékek és szolgáltatások igénybe vétele, megvétele, ezzel erősítik a többi hazai céget. Végül a pénz az adózás miatt az államhoz fog kerülni. Emiatt hibásak azok a hőbörgő számítások, melyek kifogásolják a gyárakhoz adott magyar támogatási pénzeket, mert talán még teljes egészében állami pénzből is megérné felépíteni a azokat. Hiba a támogatás összegéhez mérni a gyárban dolgozókat, mert az ő fizetésük többször annyi embernek fog munkát és fizetést adni.

 A kormány hosszú időre stabilizálná a legfontosabb bevételeket és ebbe még a tüntetések is bőven beleférnek, főleg úgy, ismétlem magamat, hogy akik tüntetnének kisebbségben vannak és az átlag felett keresnek. Amúgy ők fogják a legjobban érteni, hogy ez a törvény, bár lehetnek kellemetlen hatásai, az ő munkahelyüket megerősíti. Ez lehet az oka, hogy a tüntetésekről éppen a gyári melósok hiányoznak.

 A fentiek alapján úgy látszik, hogy ebbe az ügybe komolyan beleállni az ellenzék részéről veszett fejsze nyele, mert nincs hozzá elegendő tömegbázis. Ezt ők is pontosan tudják. Ehhez képest a parlamenti füttyögős és egyéb akcióik kifejezetten agresszívnek és látványosnak mondhatóak. Mellesleg ilyenre nem volt eddig példa. Talán ezzel próbálják mutatni, hogy ők igenis nem bábellenzék, hanem tényleg a 'zemberekért' vannak ott. Utólag azonban már látszik egy irányvonal, amiben a parlamentbeli botrányos jelenetek, mintha kifejezetten megágyaztak volna az utána következő erőszakos tüntetéseknek.

 Most jön az, ami már messze túlmutat az elfogadott törvényeken. Az ellenzéki képviselők, politikusok egy erőszakos tüntetésen vettek részt, méghozzá az első sorokban. Történt itt gyújtogatás, lopás, dulakodás a rendőrökkel, a rendőrök megdobálása stb. Lehet itt visszamutogatni 2006-ra, de abban az ellenzéki politikusok nem vettek részt. Most ráadásként még csak nem is egy nagy tömeg, hanem egy a baloldali média szerint is csak ezer fő volt mindösszesen a résztvevő, de a későbbi tüntetésekre sem tudtak 3000-nél több embert elvinni. Visszanézve 2006-ra, ott az első agresszív lépést a rendőrség tette meg, most meg a tüntetők léptek fel támadólag.

 A magyar ember számára a Parlament szent és sérthetetlen. Magyar demokrata nem fog a Parlamentre támadni. Aki a Parlament ellen vonul, az Magyarország ellen harcol. Nem véletlen, hogy a magyar történelemben ilyenre nem volt példa. A legvadabb megmozdulás eddig a Parlament körüli élőlánc volt. Azt sem tartottam jó ötletnek, de a résztvevők sem ragaszkodtak hozzá, hogy ne csak jelképes legyen és ténylegesen blokkolják az épületet. Az újkori tüntetők, hogy a rendőri fellépést kierőszakolják támadtak a Parlament irányába, amit egyértelmű módon kötelessége volt a rendfentartóknak biztosítani. Mondjuk a törvényhozásba be nem került töredékpártok képviselői így akartak bekerülni a Parlamentbe, ha már a demokratikus választás útján esélytelenek voltak. Őket esetleg megértem.

 Pár helyen már volt róla szó, hogy olyanok tüntetnek, akiket nem érint a törvény. Az egyetemisták nem lesznek kékgalléros melósok a szalag mellett. A politikusok meg annyit lóghatnak ezután is, amennyit nem szégyelnek. A nyugdijjasokról már nem is beszélve. Mellesleg ez ugye egy nemzeti kormány elleni globalista tüntetés. Csakhogy a globalisták vádolják a kormányt, hogy a multikat támogatják a munkásokkal szemben. De hiszen ez éppen a globalistáknak jó, akkor miért tüntetnek ellene? Ez egy elemi ellentmondás. Mellesleg nem lenne problémám azzal, hogy ezek az emberek is tüntetnek, ha ezzel megtámogatnák a magukért kiálló munkásokat, de mint már többen észrevették, pont ők nincsenek ott, nincsen kit támogatni. Emiatt a tüntetés értelmetlen. De mivel mégis csinálják, ezért kénytelen az ember értelmet találni a látszólagos őrületben. Franciaországban az adóemelés kárvallotjai vonultak ki az utcára és nem volt szükségük progresszív globalisták támogatására!

 Tehát az, hogy egy törvény elfogadása miatt egy kisebb csoportosulás barbár balhét csinál és ebben az ellenzéki politikusok is részt vesznek, ez mondjuk megért volna egy beszámolót és egy elemzést. Ehhez képest a balszélen napi hat hír volt róla, folyamatos helyzetjelentés, meg a szokásos hergelés, hogy "na most itt valami fontos dolog történt, ez más, mint ami eddig volt, most már tényleg elkezdődött valami, már látszik, hogyan bukik meg Orbán".  Ezt azért már párszor olvastuk az elmúlt években, de mindig csak egy újabb kétharmad jött. (Sőt, a füttyögés is volt már a választások előtt, az is milyen jól bevált, az azt szervező párt megszűnt. Biztos út a bukáshoz. Amúgy engem már Gönc Árpád kifütyülése is zavart annak idején, azzal sem nyert az akkori ellenzék semmit sem.)

 Amikor a baloldali médiában napi hat hír van egy ellenzéki eseményről, ott egyértelmű, hogy egy előre megtervezett, jól megszervezett akcióról van szó. Nyilvánvalóan valaki fizetett a médiatámogatásért. És mivel Magyarországon ennek nem lesz semmi haszna, ezért itt külföldi érdekről van szó. Itt most előzetesen feltételezem, hogy a baloldali politikusok akciói csak a balszélen találnak támogatásra, míg a centrumból inkább elutasítják őket, azaz még inkább szélre szorulnak, ami nekik elvileg nem jó. Már ha kormányra akarnának jutni a választásokon.

 Ez az az eset, amikor a baloldal csodafegyverét, Putyint ki lehet hagyni a megrendelők közül. Mert ha mégsem, akkor az egész magyar baloldal is a zsebében lenne. Ugye a baloldal szerint Orbán Putyin pincsije, de akkor mit mondhatnánk az ellenzékre, ők Putyin csivavái?

 Akkor marad Soros, meg a globalista, nemzetellenes cimborái. A globalista erők önjelölt vezére Európában Macron elnök, aki jelenleg éppen komoly problémákkal küzd a nem elégé engedelmes francia nép miatt. Ez a probléma százezres tüntetésekben és utcai harcokban, részben vandalizmusban jelentkezik, de a népszerűségi mutató is igencsak gyengék. Az ő legnagyobb ellenfele a következő Uniós választásokon éppen az Orbán vezette nemzeti oldal. Macronnak jönnek jól leginkább a budapesti balhézások. Az ő érdeke egy olyan képet mutatni Magyarországról, ahol őrjöngő tömeg randalírozik, rombol, gyújtogat.

 Ebbe pontosan beleillik, a viszonylag kevés, de profi baloldali aktivista által elkövetett cselekmények. Így válik érthetővé, miért kellett szánkókat gyújtogatni, fizikailag provokálni a rendőröket. Mivel nem sikerült elég nagy tüzet csinálniuk, másnap már füstgránátokkal felszerelkezve mentek tüntetni. Így lehetett fantasztikusan jó képeket készíteni a füstbe búrkolózó tüntetésről és eladni magyar belpolitikai válságnak. Macron elégedetten mutogathat Magyarországra, naugye, Orbánnál sem jobb a helyzet. Hogy láncba lehessen fűzni az eseményeket, Ausztriában is füstgránátokkal tüntettek merő véletlenségből, de pont most jutott eszükben Olaszországban is tüntetni a baloldalnak. Éppen a globalizmussal, értsd betelepítésekkel leginkább szembeszegülő országokban. Ez így összességében az EP választások kampányának első utcai rendezvényeinek tekinthetők. Mivel a baloldal pocsékul áll támogatottságban, még sok ilyen is lehet, ha egyéb, hatékonyabb kampányforma nem jut a globalisták szébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8414488114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2018.12.16. 12:37:46

Addig húzogatja a ballib zsoldoscsürhe a többet látott konszolidált társadalom bajszát, míg azok egy szép napon átveszik a rendőrök feladatát, és szájontörlik a taknyos bandát.

Addig még nem lenne semmi bajom a tüntizéssel, míg embereket látnék az utcákon. Azokat úgy jellemezném, hogy tudják mit csinálnak, mi a várható következménye, mi ellen/mellett állnak ki, de legfőkép tudnak viselkedni.

Nem a kormánytöbbség ücsörögne azokon a padokon, amiket tönkretettek, hanem a proli a meló után, vagy a túrista, aki idehozza a jövedelmét elkölteni. Nem OV levegőjét tisztítanák azok a növények amiket kitépkedtek, mert ő hazamegy Felcsútra, és egy egész erdő oxigénjét lélegezheti. Valószínűleg nem a képviselők olvasnák le a menetrendet azokról a megállótáblákról sem amiket kidöntöttek, az is a melósnak kellene, és valószínüleg nem a kormánytöbbség tízóraiszacskójának lenne szüksége a felgyújtott kukákra, hanem az utca emberének.

Kissé csalódott vagyok a rendőrök tekintetében. Nem annyira az ország megítélésével kellene foglalkozniuk, mert azt amúgy is a véleménygyárak generálják, hanem a közös értékek megvédésével. Már az első rongáláshullámmal szét kellett volna verni az egész tetves csürhét, mert ez már régen nem a demokráciáról szól, hanem a balhéról. Itt megemlíteném, hogy azokat a képviselőket és pártfő-"embereket", akik az első sorokban hergelték a csőcseléket, legalább hármas szorzóval kellene büntetni a legmagasabb tétel szerint, hogy felfogják végre, hogy a pozíciójukból adódóan sokkal több felelősséggel tartoznak a társadalom felé, mint GipszJakab VV-n kikapcsolódó gyártósori szerelő.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.12.16. 17:40:55

@F.M.J.: A rendőrség kénytelen jó képet vágni a dologhoz, mert már készen állnak az előre megírt cikkek a magyar túlkapásokról. A Helsinki már most erről nyilatkozik, amikor még senkinek sem esett bántódása.
A rendbontás nem éri el a 2006-os szintet, a jobboldal még ebben is jobb itthon. Én akkor is sajnáltam a Budapestet ért vandálkodást, pl. egy kispolszkit minek kellett szétverni anno, nyilván nem szocialista ologarcha volt a tulajdonosa...
Az ellenzéki politikusokat meg becsapják az ellenzéki blogokkal és a 444.hu véleménybloggal, vagy a hvg.hu kommentjeivel, ahol a kommentelők mind jobboldali vért, akasztásokat, forradalmat akarnak látni. Csak éppen ezekről mindből ki vannak tiltva az ellenvélemények, köztük én is. Pedig nem vagyok náci, sem antiszemita, nem káromkodok, nem személyedkesek.
A globalista elit rövidtávú érdekekért beáldozza az ellenzéket. Bár teszem hozzá, a baloldali hívek memóriája sem túl jó és sokszor el lehet adni nekik ugyanazt a marhaságot.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2018.12.16. 18:25:40

@megamovieboy:
"A rendőrség kénytelen jó képet vágni a dologhoz, mert már készen állnak az előre megírt cikkek a magyar túlkapásokról."
- Ez nem újság, de pont ezért épp mindegy, hogy mit tesznek, mert úgy sem lesz más megírva. Meg van rendezve az egész. Márpedig a mi érdekünk az, hogy ez a csőcselék ne érjen célt, mert nem magyar érdeket képviselnek.

"Én akkor is sajnáltam a Budapestet ért vandálkodást, pl. egy kispolszkit minek kellett szétverni anno, nyilván nem szocialista ologarcha volt a tulajdonosa..."
- Az igazi jobboldali nemzeti érzelmű, tehát patrióta. Sosem vandálkodna, mert minden amit tönkretesz az vagy a közösségé, vagy egy másik hasonszőrú polgáré, tehát nemzeti érték. Meggyőződésem, hogy most is ugyan azok az állatok lettek mozgósítva ugyan azon érdekkörök által, mint 2006-ban. Akkor a rendőrattak provokálására azért volt szükség, hogy legyen ürügy a békés tüntetők leverésére, most meg azért, hogy legyen miről cikkezni. A különbség az, hogy most alig van köztük igazi tüntető. Hiába no, egyre kevesebben hisznek fenntartások nélkül olyanoknak, akik már többször is átvágták őket. A túlnyomó többség most csak csürhe.

"Az ellenzéki politikusokat meg becsapják az ellenzéki blogokkal"
- Nem értek egyet. Akit ilyen ócska szövegekkel be lehet csapni, az nem politikus, aki meg az, és mégis úgy csinál, mintha ezek a portálok valóságokat állítanának, azok egyszerűen gazemberek, mert visszaélnek az egyszerű emberek tájékozatlanságával.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2018.12.16. 19:10:21

@megamovieboy:
Most olvastam: www.origo.hu/itthon/20181216-halalos-fenyegetes.html
Kb pont ez az, ami miatt marha gyorsan sittre kéne vágni ezt az agresszív csürhét, mielőtt még kitermelik az új Szamueliket. A történelem ismétli önmagát, csak épp észre kell venni, hogy módunkban legyen más irányba terelni. Ami meg a hergelő politikusokat illeti, a normál bizonyítható bűneiken kívül eltiltani őket örökre a közügyek gyakorlásától, mert egy politikus nem engedheti meg magának, hogy a nevét adja a randalírozáshoz.

Ne felejtsük el, hogy az amúgy nagyságrendekkel jogosabb 2006-os tüntetések alkalmával sem állt ki az akkori ellenzék a rendbontókkal egy helyszínre, de még csak nem is uszította őket. Tudom, hogy vannak evvel ellenkező vélekedések, de bizonyítást tudtommal nem nyertek.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.12.16. 22:19:19

@F.M.J.: Révész Máriusz lábatlankodott ott, amíg fejbe nem verte egy rendőr. Amúgy 2006-ban is volt beszólogatás a baloldali médiáknak az utcai tüntetések alatt. Szóval ez nem új dolog, bár igaz, hogy a baloldali kommentekőknek már egyre nagyobb vágya a másik oldal felakasztása.
Az van, hogy a baloldalt csak a kommunista métely miatt engedték a közügyek közelébe. Most ideje kiszorítani őket, nehogy az legyen mint nyugaton, hogy a jobbközép dettó baloldal lett.
süti beállítások módosítása