European Phalanx

Globalista csicskások Orbán szolgálatában

2024. július 11. - megamovieboy

 servants_of_the_globalists.jpg

Háborúpárti globalista csicskák a leonardo.ai szerint

 Elemeztem már, hogy miért pont Ukrajna és miért ez a nyugati elit utolsó esélye a Föld leuralására. Tehát a végtelenségig fognak ragaszkodni ehhez a háborúhoz, aminél már az elejétől lehetett tudni, hogy az ukránok magukban képtelenek megnyerni. Most két és fél év után a NATO büszkén jelenti be, hogy további öt évig menedzseli a háborút.

 Oroszország és szövetségesei évente 5 millió 152mm-es lövedéket tudnak biztosítani legalább. Minden száz lövedék hét súlyos, vagy halálos sérülést okoz. Tehát évente 350.000 halott és súlyos sérült. Az hét és fél év alatt 2.625 millió.  Azonban még harmadennyi hasonló áldozatot okoznak az egyéb pusztító fegyverek. Úgy már 3.5 millió harcképtelen, vagy halott ukrán. Ez konkrétan az ukrán férfilakosság színe-java. Nem is érdemes tovább tervezni az ukránokkal, mert már nem lesz kivel.

 Amikor elkezdődött a háború, az orosz propaganda hirdette, hogy az USA az utolsó ukránig akar harcolni. Erős túlzásnak tartottam. Azonban most kezd körvonalazódni, hogy Putyinnál, meg az orosz nagyhatalmi törekvéseknél is akad kegyetlenebb erő: a nyugati elit mértéktelen mohósága.

 A Fidesz propagandája a brüsszeli elit fejében tomboló "háborús pszichózisról" csak egy szófordulatnak látszott. Most azonban Orbán kiugratta a nyulat a bokorból. Lezavart egy olyan hetet, amilyet egy tízmilliós ország vezetőjétől még a világ nem látott. Magyarország átvette az EU soros elnökségét, majd Kijevben, Moszkvában és Pekingben tárgyalt a békéről a legmagasabb szinten, majd Washingtonba ment a NATO csúcsra. Ja, közben meg megalapította a harmadik legnagyobb EP frakciót. 

 Ami erre érkezett pánikszerű hisztérikus rikácsolás baloldalról és a most már egyértelműen velük összenőtt Néppárttól, az lepipálta a Família Kft. epizódjait, vagy a Futrinka utca állatsokaságának zaját. Ezek a megnyilvánulások, hogy Orbánnak nem szabad tárgyalnia az engedélyük nélkül, meg aki a békét akarja az megtöri az egységet, még a nyugati polgárok körében is döbbent értetlenséggel találkozott. 

 Úgy néz ki, mintha a brüsszeli elit valamiféle berlini, vagy brüsszeli bunkerből nézné a háborút és az újabb csodafegyverekben bízik, vagy hogy Steiner serege megfordítja a háború menetét, mert most cudarul állnak. Amit most csinálnak, az a totális bukás menedzselése.

 Komikus módon a globalista elit szolgái Orbánnak dobálják fel a magas labdát, mint régen a teniszpályán az uralkodónak a szervához. Csak azt a tényt kell kijelenteni, hogy Ukrajnát már nem a háború menti meg, hanem a béke. Aki háborút akar, az Ukrajnát pusztítja el, Ukrajnát áldozza fel. A háború nem állítja meg Putyint. Amúgy meg a nyugati stratégák valljanak színt, mennyi pénzre és emberre lenne szükség Oroszország legyőzéséhez? 

 Európai szemszögből mégis mit nyernénk ezen a háborún? Hogy az USA 800 km-el közelebb kerül Moszkvához? Ez miért lenne Európának jó? A másik fele a nyugati győzelemnek, hogy ehhez meg kellene törni Oroszországot, ami lehetőséget adna Kínának, hogy nekik legyen egy 10.000 km-es felvonulási útjuk Oroszországon át Berlin felé. Ez egy petákot sem ér meg nekünk. Ez a háború még mindig nem Európa háborúja. Ez a háború egy támadás Európa ellen. Mindenki, aki ebben részt vesz, aki ennek okozója, az Európa ellen van.  Nem ér Putyinra mutogatni, mert Oroszország Európa része.

 De hogy a brüsszeli idézőjeles elit gondolkodását megértsük, nézzük a reakciót, mikor egy orosz rakéta lerombolt egy ukrán gyermekkórházat! "Putyin háborús bűnös, tárgyalni sem szabad vele, csak a fegyverek szavából ért, a háborút emiatt folytatni kell a végsőkig." Nem az lenne a logikus, hogy ha nem akarunk több ilyet, akkor véget vetünk az egésznek? Brüsszelben minden dolog csak egy újabb ok a a háborúhoz. 

A nyugati elit eddig képtelennek bizonyult megfékezni Putyint. Minden nap a nyugat gyengeségét mutatja a világnak. Ha jót akarunk magunknak, akkor előbb Brüsszelt kell megfékezni, mielőtt az EU-t is feláldozzák!

 Nyilván a béketeremtés mellett a Néppárt meggyengítése a cél. Minél jobban összenő a baloldallal, annál inkább lehet a háborúpárti elit eszközeként bemutatni. Eljön a gyurcsányi pillanat, mikor az elit annyira szétcseszik mindent, hogy az európaiaknak nem lesz más választásuk, csak éppen az elit által karanténba zárni akart ellenzék. A kétbalkezes elit ellenzéke, melyet bárhogyan szidnak, már nem tud rosszabb választás lenni. Sajnos teljesen nyugodtak lehetünk, ezek ugyanazok, akik végső soron Gyurcsány mögött álltak. Ugyanúgy meg is lehet buktatni őket, vagy magukat buktatják meg.

  Nagy bukásokat már láthattunk a kontinensen, de vannak még borítékolhatók. Ilyen Németország, amely még úgy is kioktatómódban működik, hogy a futball-legendájuk, Toni Kroos, nem érzi a lányát esténként biztonságban a német városok utcáin, ezért inkább Spanyolországban marad. Nem mellesleg az ellenőrízetlen bevándorlást okolta emiatt. De az is aggályos, hogy a német elit több helyen is betiltott egy régebbi olasz slágert, mert a polgárok nem megfelelő szöveget énekeltek rá. Ennek ellenére a Spotifyon a top 50-be legalább hétféle változatban bekerült a régi nóta, de persze törölték onnan őket. Az egyik nehezményezett szöveg szerint Németország a németeké. Jogos kérés lenne, ha a kormányzat tisztázná, ha nem a németeké, akkor kié is az ország? Mániákus demokrataként az is érdekelne, hogy milyen az a demokrácia, melyet nem az ott élők uralnak? A végeredmény, hogy a német elit legalább annyira fél egy régi olasz slágertől, mint a kínai elnök Micimackótól.

 A mostani trend alapján jobbratolódás esetén megpróbálják majd kordonba szorítani az elitellenes pártokat.  De mint említettem, ez csak addig működik, amíg annyira el nem cseszik, hogy egyértelmű kisebbségbe kerülnek. Márpedig nyugaton az életszínvonal romlani fog. Nyilván bőven van miből. De mégiscsak frusztráló lesz a fiataloknak, hogy szüleiknél rosszabbul fognak élni. Az elit számára problémás, hogy a fiatalok úgy nőnek fel, hogy már ők azok az öregek, akik ellen lázadni kell. Az ilyen helyzet egy profi lázadó forradalmár számára igazi csemege.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6818444331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása