European Phalanx

A demokrácia árulói

2018. december 31. - megamovieboy

szel_hadhazy.jpg

Hadházy és Szél kidobása az MTVA székházból. forrás:index.hu

 Macron elnök hatalmas pofont kapott a francia nemzettől, mellette már tényleg csak a globalizmusból hasznot húzó kevesek és az agymosottak maradtak. Történt mindez azután, hogy Merkel kancellárasszony a bukást elkerülendő, előremenekülve belengette a visszavonulását. Persze nem vennék rá mérget, hogy ez így is lesz, és nagyon is lehetséges, hogy a körülmények hatására esetleg mégiscsak indul a legközelebbi választásokon. Abban viszont biztos vagyok, hogy megtesz mindent ezen 'körülmények' megteremtéséért és addig is bőszen tolja a globalizmus szekerét az európai polgárok minden ellenkezésének dacára.

 Miután a magukat Európa tengelyének tituláló német-francia hatalmi elit egyik válságból bukdácsol a másikba és nyakukon az EP választások, mely eredményeképpen esetleg ténylegesen távozniuk kellene a hatalomból, valamit villantani kellett. Mivel a saját környzetükben sok pozitívat, a globalista cégek szárnyalásán kívül nem tudnak felmutatni, maradt számukra a működő konkurencia elleni támadás. A szokásos amerikai módi szerint, zavarkeltés, lejáratás. A véletlen egybeesések sorába szépen beleillett a magyar, az olasz, az osztrák és a szerb jobboldali kormányok elleni tüntetések.

 Hogy a véletlen szerepe még jobban kidomborodjon, ugyanazokat a módszereket láthattuk. A globalista média rajta volt az eseményeken, főhírként hozta őket, eltúlozva a résztvevők létszámát és a nyugati közönség ideológiai megdolgozására alkalmas üzeneteket fűzték hozzá. Persze mit is várhatunk mást a globalistáktól, mint ezt? Viszont a magyar emberek által megválasztott képviselőktől a magyar emberek érdekeinek a képviseletét várhatnánk el. Nem pedig füttyögést a Parlamentben és fetrengést a tv székházban!

 A baloldali elképzelések ellenére, a magyar emberek tisztában vannak a dolgokkal és a mindenkori kormány tudtára képesek adni, hogy ha valami komolyan nem tettszik nekik. Nem kell hozzá külföldi pénz, vagy globalista média hátszél, nem kell nyugati pénzből megtámogatott 'civil' szervezet. Tettszenek még emlékezni, hogy '56-ot sem a CIA, Soros Gyuri bácsi, vagy a progresszív baloldal szervezte! Főleg arra nincsen szükségünk, hogy parlamenti képviselők politikai aktivistásat játszanak! A bizonyíték, hogy ilyet hosszabb távra gondolkodó politikus nem tesz, egyrészt az Együtt bukása, másrészt, hogy a decemberi paláverből a valódi ellenzéki húzónevek kimaradtak. Vona már a közelében sem volt, Gyurcsány is távolmaradt, ahogyan nem meglepő módon az LMP is kihúzta magát a megmozdulásokból. Még Bajnai Gordont is nehéz lenne síppal a szájában elképzelni, Horn Gyuláról már nem is beszélve.

 Az ilyen akciózásokban azok vesznek részt, akiknek már mindegy. Vagy marad a politikai középszerben, vagy ezzel jár jól, anyagilag. Az egész buli egyedül a Momentumnak volt jó, a globalista sajtó futtatta is őket, meg a fiatalabbaknak többmindent elnéznek. Össze is jött nekik 2-3% népszerűség növekedés, szóval halad tovább az új ellenzék építése globalista segédlettel.

 Akik viszont a valódi húzónevek voltak, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, ők kitettek magukért. Ők azok, akik parlamentáris értelemben senkik. Nincsen pártjuk, nincsenek szavazóik. Nincsen mögöttük demokratikus támogatottság. Ők voltak a megelőző választási kampányban azok, akik pártjuk tagságának demokratikus döntésével dacolva, a globalista sajtó által szajkózott ellenzéki összefogást próbálták kicsiben összehozni. Ezzel mellesleg jó szolgálatot tettek az MSZP-DK jelöltjeinek és összezavarták saját pártjuk, az LMP szavazóit.

 A párt tagságának akaratával ellentétes tevékenységük vonta maga után a választások utáni háttérbe szorításukat. Nem vállalták a tetteik után a felelősségrevonást és leléptek az általuk elárult pártból. Természetesen a parlamenti mandátumot megtartották, miért is ne, hiszen megdolgoztak érte, vagy nem? Most meg, az első alkalommal a zavargások élére áltak, tevékeny részesei voltak az erőszakba forduló eseményeknek, tetteikkel a tömeget próbálták hergelni.

 Ezek után, ha ez a két ember nem teljesen buggyant, hiszen ebből politikai nyereségük nem lesz, akkor marad az árulás vádja. Hiszen az LMP-t már elárulták, miért ne lennének továbbra is árulók? Az árulót szó szerint értem, valóban árulták és eladták magukat, más értelmes magyarázatot az őrületre nem találni. Bárki is áll mögöttük, rendesen megdolgoztak számára.

 Abba meg már belegondolni is rossz, hogy egy ellenzéki győzelem esetén, ha Gyurcsány, Vona és Karácsony nem tudnak megegyezni a miniszterelnöki szék sorsáról, akkor konszenzusos módon Szél Bernadett lehetett volna az ország vezetője. Már ha az LMP is megszavazta volna.

 Ilyen világban élünk, a globalista oldalon az árulók a hősök. A tv székházból való kidobásuk jelképes módon mutatta, hogyan kellett volna az LMP-ből repülniük. Persze itt az LMP taktikája érthető, nagy bajban lettek volna, ha a saját listavezetőiket vágják ki a pártból a választások elött 1-2 hónappal, még ha ez is lett volna a korrekt lépés.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4014524676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világít a torony 2018.12.31. 16:17:50

Ők lennének a demokrácia árulói? Nem vagy te megzavarodva? Iszol te eleget?

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2018.12.31. 17:32:09

@Világít a torony: Köszönöm kérdésedet. Mint a posztban írtam, a két jómadár, saját közösségük demokratikus döntését dobta sutba a választási kampány során. Most, hogy kiléptek a számukra képviselőséget szerzett pártból, elkezdtek egy olyan aktivizmust, melynek nincsen demokratikus támogatottsága, mert az őket Parlamentbe juttatók nem erre adtak nekik felhatalmazást. Ahogy látszik is, az LMP nem vett részt a cirkuszban. A két független képviselő egy demokratikus döntéssel szemben tevékenykedett, aztán kibújtak a demokratikusan a törvényhozásba juttatott párt szabályai alól, most ők már a demokratikus keretek kihasználóiként és elárulóiként tevékenykednek saját szakállukra szabadon, a polgárok általi felelősségrevonás esélye nélkül. Azaz jelenleg demokratikus kontrol és támogatottság nélküliek.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.01.01. 09:42:09

Bárcsak oszthatnám az optimizmusodat, DE.
Sajnos (saját tapasztalataim szerint) a választók jelentős része nem a józan ész talaján, meg valamiféle jövőkép érdekében választ, hanem ostoba demagógiákra támaszkodva. Mondhatnánk erre, hogy kormánykritikus vagyok (ami más vonatkozásban nem is lenne hamis), de valójában az emberek általános műveltségét, közéleti ismereteit, meg úgy általában a körülvevő világ szabályairól alkotott képüket ismerve a kormányoldalt kénytelen vagyok ezügyben megérteni.

A józan ész, meg a megalapozott érvek hangoztatása 2002-t hozott nekik, és ők sem ostobák. Ha eltávolodva a napi aktualitásoktól szemlélem a folyamatokat, egyre inkább a történelem ismétlődését látom megvalósulni.
Pl, mikor a zsidók Egyiptom népét lerabolva távoztak a piramisok földjéről, hogy a bűnben szerzett vagyon segítségével új hazát építsenek maguknak, de már nem a felbújtóval. Mózes meghalt a cél előtt. Álmos sem érhette meg, míg a magyarok belakják a régi/új hazát. Távoznia kellett előtte az élők közül. Hasonló zajlik most is. Kell egy minden szükséges eszközt bevető jövőbe látó vezetés, amelyik felvállalja, hogy szükség esetén nemcsak hogy nem elegáns, de akár morálisan vitatható módszereket is alkalmazva felépít egy működő, fenntartható és önérzetes államot, majd mielőtt ez beteljesedne (és önmaga szükség szerűen elbukik), felnövekszik egy értelmes, széleslátókörű, tehetős, de már nem korrupt új politikai nemzedék, amiben lesznek új Szt Lászlók, Széchenyik, Tiszák, de a lényeg, hogy felszámolódnak a cikkben taglalt ostoba, gátlástalan önérdekű majmok a követőikkel együtt. Sajnos a jelenlegi vezetés nem vádolható makulátlansággal, de módjuk sincs annak lenni egy globalistákra szabott világban.

"Még Bajnai Gordont is nehéz lenne síppal a szájában elképzelni, Horn Gyuláról már nem is beszélve."
- Furcsa, én csak síppal tudom őket elképzelni, bár abban a vakuum jobban dominál, mint a hanghatás :).

"ebből politikai nyereségük nem lesz, akkor marad az árulás vádja"
- Lőgikus érvelés, de felvetnék egy alternatív lehetőséget. Ezek nem politikusok, nem is árulók. Pont úgy viselkednek, mint a kettős ügynökök, vagy a bérgyilkosok. Persze az események alapján nem kell nagy tehetség a megrendelő felkutatására, és ebben az összefüggésben magyarázatot nyerhet a komplett idiótákra jellemző magatartás is. Persze mindez nem menti őket, csak elmélkedem.

Világít a torony 2019.01.01. 10:19:55

@megamovieboy: A féligazságok köréből szemezgetsz. Ez nagyon jellemző és nagyon fideszes. Az egész monológod egy féligazságokkal megtűzdelt csúsztatás halmaz. Az LMP Hadházy nélkül a parlamentbe se jutott volna a sok szürke vezetőségi tag minden politikai innovációt mellőző attitűdje mellett. Széll Bernadett pedig egyértelműen az egyik legtökösebb politikusnő.
A demokráciát a kézi vezérelt fideszes többségű parlament többség árulta el, a semmilyen társadalmi támogatottsággal nem rendelkező álkeresztények asszisztálása mellett. Te is lefogod tagadni nemsokára ezeket az írásaidat. Majd azt írod, hogy feltörték a fiókod. Remélem a karakterpénzt azért megkapod, mert tudom én, hogy valamiből élni is kell.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2019.01.05. 11:35:05

@Világít a torony: Egyáltalán nem biztos, hogy az LMP ne jutott volna be Hadházy nélkül, másik politikust is fel tudtak volna építeni, vannak még ott értelmes és megbízhatóbb emberek, akik már többet tettek eddig a pártért. Szél Bernadett hisztérikus kirohanásai adták az okot, hogy listán ne szavazzak rájuk. De ha te mondod, akkor elhiszem, hogy manapság a baloldalon már a hisztériához is tökösség kell.
Tegyük fel kézivezérlés van. Ha ezt demokratikusan megszavazzák, akkor az kézivezérelt demokrácia lenne. Nem a demokrácia csinálja a liberalizmust, hanem a nemzet polgárainak a kivívott szabadsága teszi lehetővé a demokráciát. Demokrácia meg mindig az amit a szabályok szerint a polgárok megszavaznak.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2019.01.05. 12:16:04

@F.M.J.: Azt hiszem amikor demokratikusan megválasztott vezetők szembefordulnak a néppel, mint Macron, vagy Merkel, akkor ők ezt már eleve eltervezték. Vagy már a globalista hatalom építette fel őket, vagy hatalomrakerülésük után kaptak visszautasíthatatlan ajánlatot. Tehát ez a taktika, hogy a vezetőket vadásszák le, így lehetetlenítve el az őket megválasztók demokratikus akaratát. Hadházy és Szél feltehetőleg listavezetőnek megválasztásuk után lettek beszerveze, vagy egy háttéralku során a párttal leegyeztetve kerültek oda, anyagi támogatásért cserébe..

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.01.07. 11:38:54

@megamovieboy: Vitathatatlanul van realitása a véleményednek, bár én jelentős különbségeket látok Macron és Merkel között. Az előbbi csupán a felesége eszköze annak fontoskodási ambícióihoz, míg az utóbbiban inkább egy bukóban lévő opportunistát látok. Sokáig gondolta, hogy elérte a fellegeket, de mikor felcsillant előtte a mégtovább víziója, eszetlenül beleugrott az importsebész projektbe. Valójában most azon dolgozik, hogy úgy lépjen ki a közéletből, hogy utána rövid úton ne lincselje meg a tömeg.

A hazai politikai degeneráció tekintetében is igazad lehet, bár Hadházy esetében nem vagyok biztos. Ott a salétromos téglaszerepet már korábban is vállalhatta, és erre is vannak meggyőző jelek. Az biztos, hogy a titulusukhoz nem nőttek fel, tehetségtelen, és ennek megfelelően hisztérikus idióták, Se külön, sem együtt nem lennének képesek egy tojatótelepet sem eligazgatni, nemhogy egy országot. Az igaz, hogy nagy szükség lenne már egy értelmes, konstruktív, megfontolt ellenzékre, mert az a Fideszt is minőségibb munkára ösztönözné, ha meg buknának, legalább lenne előremutató alternatíva, de ez az ellenzéknek titulált hülyegyerek tömörülés semmi jóval nem kecsegtet. Nem a politikai véleményüket nézem, hanem a képességüket. Katasztrófálisak!

Figy L Ő 2019.01.13. 13:36:53

@Világít a torony:
"a semmilyen társadalmi támogatottsággal nem rendelkező álkeresztények asszisztálása mellett." :-D

Te seg hülye vagy. Felfogod amiket írkálsz?
Te is lefogod tagadni nemsokára ezeket az írásaidat. Majd azt írod, hogy feltörték a fiókod. Remélem a karakterpénzt azért megkapod, mert tudom én, hogy valamiből élni is kell.

Világít a torony 2019.01.13. 19:45:34

Gondoltam, hogy bérfirkából élsz. Önálló gondolatod sincs, az enyéimet kell használd. Nem állsz túl jól.

Világít a torony 2019.03.21. 13:08:36

@megamovieboy: "Nem a demokrácia csinálja a liberalizmust, hanem a nemzet polgárainak a kivívott szabadsága teszi lehetővé a demokráciát. Demokrácia meg mindig az amit a szabályok szerint a polgárok megszavaznak."
Kádár János a túlvilágról simogatja a buksid. Ő egészen jól tudta az írásod szerint, hogy mi a demokrácia, meg is alkotta hozzá a szabályokat. Tényleg nem vagy lázas, nem száradtál ki?
Akkora csacskaságokat firkázol ebben a mókás hevületedben, hogy messziről a csodájára járhatnának. A liberalizmus egy olyan szellemi irányzat, mely a demokratikus intézmények alapja. Nélküle nincs demokrácia, ahogy azt a török a neoszovjet, a kínai stb. példák bizonyítják is.
Más. Az LMP annyira tehetséges párt, hogy a két általad fikázott ember kilépése óta, nincs se megjeleníthető arca a Schmidt Máris fiún kívül, sem pedig értékelhető aktivitása. A támogatottsága olyan 2% körüli és ha nem tudnak legalább 1 képviselőt az Eu parlamentjébe juttatni, akkor lassan és simán a megszűnés felé lépegetnek, mert nincs kit felépíteniük elvégzett munka nélkül. Mit írhatnék még neked? Ja, igen. Nagyon átlátszó vagy.

Világít a torony 2019.03.21. 13:27:22

@Figy L Ő: Nem, én vagyok olyan mint a sok fidióta agyhalott. Nem törték fel a fiókom és nem tagadom le a véleményem. Ám ha már voltál olyan tahó, hogy így szólíts meg: "Te seg hülye vagy. Felfogod amiket írkálsz?", akkor igazán tehettél volna valami kis bizonyító erejű adatot hozzá, például az álkeresztények szavazói támogatottságát. Önállóan nem is merhető pártformációról van szó. Na mit szólsz ehhez?
Tudsz róla, hogy a mindössze hét szóból álló reakciód 2 helyesírási hibát is tartalmaz? Azt sem értem, hogy a másnak írt válaszom miért te vetted személyes sértésnek?
Áááááá...sok mindent nem értek!
süti beállítások módosítása