European Phalanx

Mentális deficit

2019. március 15. - megamovieboy

 Ahogyan jöttek a hírek az új-zélandi terrorista merényletről, egyre világosabb lett, hogy kivételesen nem a liberálisok nagy barátai, a muzulmánok követték azt el. A mecsetek elleni merényleteket kifejezetten szunniták szokták elkövetni a siíták kárára. A tipikus szunnita merényletnél ráadásul bombát használnak és valamelyik terrorszervezet vállalja a felelősséget. Itt meg kézifegyverrel gyilkoltak és különösen hatékonyan, ahhoz képest hogy a a lakosság arányát tekintve nem volt olyan egyszerű muzulmánokat hajkurászni. Franciaországban biztosra lehetett menni egy szórakozóhelyen, hogy fehér 'keresztényeket' fognak találni. Ezen okok miatt sejteni lehetett, hogy szélsőségesen jobboldali meggyőződésű fehér férfi követte el.

new_zeeland_terror.jpeg

 Fejkamerával még fel is vette, úgyhogy a számitógépes játékokból ismerős jeleneteket a videofeltöltő oldalakon lehet megtekinteni. Ez a tipikus kőagyú lelketlen militarista állat, aki nemzeti hős lehetne, ha a seregben harcolna egy háborúban. Teljes hidegvérrel lőtt mindenkire egy nagyerejű fegyverrel, higgadtan fedezékbe húzódott újratöltéskor és egyenként belelőtt a már földön fekvő testekbe is.

 Tényleg annyira agyatlan ez a csávó, hogy Breivik követőjének mondja magát, miközben Breivik egy lépéssel eszesebben a muzulmánokat támogató baloldalt támadta. Erre mondják, hogy az erőszak a gyengék végső menedéke, jelen esetben a szellemi gyengeségről van szó. Nyolcvannégy oldalon keresztül fejtegetni a világnézetét sem vall túl nagy észre. Meg az olyan mindenkinek szembetűnő ellentmondások, hogy a bevándorlók ellen harcol egy bevándorló, vagy hogy a terrorra hivatkozva kezd ő is terrorcselekménybe.

 A baloldal hozza a formáját, egy sajnálkozás sincs az áldozatok hozzátartozói felé, de megindult az örömködés, mivel  a bűnbakot egyből megtalálták,  naná, hogy Trump az. És persze a szokásos összemosás, minden jobboldali egy náci terrorista. Betiltani még nem akarják a jobboldalt, de igény a részükről lenne rá.

 Bár demokrtatikus meggyőződésem okán nem értek egyet a muzulmán vallás dogmáival, céljaival, módszereivel, világnézetével, de egy olyan világban szeretnék éni, ahol a problémákat erőszak nélkül lehet megoldani. Részvétem az áldozatok családjának. A blog véleménye, hogy az iszlám ellen a legjobb orvosság a valóban liberális demokrácia megkövetelése. Világi bíróság, nők és férfiak törvény elötti egyenlősége és azonos jogok biztosítása számukra, a vallások és az állam elválasztása. Ezek a dolgok nagyobb csapások lennének a nyugati  iszlámra nézve, mint ezer hatékony, de ostoba széljobbos terrorista.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2114690160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása