European Phalanx

Gigászok csatája

2020. március 10. - megamovieboy

soros-zuckerberg.jpg

Ezt is megértük, Soros és Zuckerberg összeakasztották bajszukat. Úgy néz, ki Soros Györgynek problémája van a facebook.com függetlenségével és igyekszik a washingtoni adminisztráció minél szorosabb ellenőrzése alá vonni. Ebben olyan nagy meglepetés nincsen, Soros eddigi tevékenysége során is a washingtoni birodalmi adminisztráció kijáró emberének látszott, ez az eset is csak ezt erősíti meg. A különlegessége az ügynek, hogy Zuckerberg nem fog meghajolni jószántából. Ehhez egy kicsit át kell nézni Zuckerberg filozófiáját. Neki a facebook nem édes gyermeke, hanem egy eszköz, amitől őbelőle lesz valaki, nem csak egy senki a tömegben. Azért jutott el idáig, mert ezt tartotta szem előtt és mindenkin átgázolt, aki akadályozta ebben.  Így érthető, hogy nem fog meghunyászkodni Soros előtt. 

 A háborújuk nem ma kezdődött. Az eddigi csúcspont Trump megválasztása volt, mely után a demokraták a hazai baloldal elszántságával keresték a bűnbakokat, csak ők nem a vidékiekben, hanem a facebookban találták meg az ideális jelöltet. El is kezdődött a nagy kampány, melynek a legvadabb vádja, hogy 80.000 orosz facebook hirdetés miatt győzött Trump. Reálisan nehéz elképzelni, hogy a százmillió szavazó, a 80%+ baloldali médiafölény és Hollywood támogatása ellenére éppen a minimális orosz marketing hatására mértek volna Clintonra csúfos vereséget. Ennek ellenére, ez az elmélet mára szent toposszá vált és mint valóságos okot emlegetik fel rendszeresen.

 Mint említettem, Zuckerberg sem egy ministránsfiú, a maga módján csapatai nekiálltak Soros lejáratásának. Persze ez most már vádpont ellenük Soroséktól, ahogyan az meg rendben van, hogy Soros is kampányolt ellenük, de ezt persze letagadják. A komédiába benne volt az is, hogy mindkét oldal antiszemitizmussal vádolta a másikat, vagyis egymást közvetlenül nem tudták a vezérek, de a csatasorba állított ellenérdekű cégeket, szervezeteket már igen.

 Soros elég erősnek érezte a lejáratókampánnyal megszerzett pozícióit, hogy nyílt levélben szólítsa fel Zuckerberget a lemondásra. Ami elég különös tevékenység egy ártalmatlan öregembertől, aki a légynek sem tudna. Mondjuk a Monoron lakó Józsi bácsi levelét nyilván nem hozná le a Financial Times, igaz neki nincs is részesedése benne. A legérdekesebb azonban, hogy Soros György a politikai hirdetések betiltását is követeli az elnökválasztás végéig, mert szerinte a facebook Trumpot segíti. 

 Nem is tudom, egy demokráciában betiltani a politikai marketinget mennyire demokratikus? Meg aztán, hogy a 80+ %-os baloldali média mellett, melyek mind a 'demokratákat' támogatják, lenne még egy olyan médium, mely a másik oldalt támogatja, ebben mi a szörnyűség? Vagyis, már megint csak visszatértünk a baloldali standardhoz, a kettős mércéhez. 

 Nem Soros az első aki a facebook miatt nyomást akart gyakorolni annak elnökére. Bezony, a drága Angela Merkel is elbeszélgetett már Zuckerberggel. A beszélgetés témája mi más is lehetett volna, mint a központi irányelvektől való eltérés cenzúrázása.  Kár, hogy most nincs róla fotóm, de közben Zuckerberg arcán végig az a  'mit akar tőlem ez a némber' kifejezés volt látható. 

 Tudnám szidni Zuckerberget, hogy kereskedik az adatokkal, szabad betekintést ad a CIA-nek, elveszíti a jelszavainkat, nem enged még a saját adataink között sem keresni, nem tűri a véleményeket stb. Viszont a mérleg másik serpenyőjében, az informatikusokra jellemző, mindenki hagyjon békén, senki ne szóljon bele a dolgaimban mentalitás van, ami miatt mindenféle beavatkozási kísérlet érzékenyen érinti és igyekszik elszabotálni.  Itt tartunk, hogy egy a normálistól eltérő mentalitású, feltehetően az autizmus egy gyengébb formájával rendelkező személy áll a leginkább ellent a globalista elnyomásnak, mert a saját szabadságát védi. Miközben esze ágában sincsen a tömegeknek bármiféle szabadságot adni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7015488752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása