European Phalanx

Kulturális forradalom USA

2020. július 01. - megamovieboy

szobordontes.jpg

 Voltaképpen olyan sokat már nem lehet erről írni, mert amíg a baloldal jobbára sunnyog (tisztelet a kivételnek), addig a jobboldal már rég ízekre elemezte. A blogra visszatekintve csupa olyan dolog történik, ami már eddig is megtörtént. A különbség, hogy most egyszerre lendültek akcióba és az egész világ számára egyértelművé vált. 

 1. Az Antifa mint paramilitáris terrorszervezet támogatása, sőt már egyáltalán a léte. Ők azok a harcos progresszívek, akik rendszeresen támadnak meg demokratikus tüntetéseket. És ezt a nyugat természetesnek veszi, mintegy elfogadja. Képzeljük ugyanezt el, ha jobboldaliak megtámadnák a budapesti a Pride résztvevőit, milyen hisztéria lenne belőle! 

 2. A baloldal által képviselt társadalmi feszültségnövelés politikája. Ez a már emlegetett fordítsunk mindenkit valaki ellen metódus. Fehéreket a feketék, nőket a férfiak, heteroszexuálisokat a homoszexuálisok, ateistákat a vallásosak ellen. 

 3. A szintén a baloldal által képviselt társadalomellenesség, igazából ez is akár tartozhatna az előző ponthoz. Itt olyanokra kell gondolni mint a baloldal által ajnározott illegálisok. Magyarországon elképzelhetetlen, hogy egy polgármester a városában élő illegálisok nagy számával büszkélkedjen, mint Amerikában. Ehhez kapcsolódik még az a bizonyos mexikói határfal kérdése, aminek legalább annyira örült, az amerikai baloldal, mint a magyar szerb határkerítésnek Gyurcsány Ferenc. Ennek a következő lépcsője a rendőrség, mint a társadalmat védő szervezet elleni támadások.

 4. A kultúra, az egyetemek baloldali, progresszív megszállása. Hogy az óceánon túl konkrétan mi zajlik, arra csak következtetni tudok abból ami nálunk van. Extrém példa a vallásokról szóló oktatás keretén belül, van ahol külön kielemzik, miért nincsen Jézusnak semmiben sem igaza. A filmgyártás propaganda szándékokkal. Kirívó eset a Star Wars 8. epizódja. A könnyűzene baloldalisága. Szinte nehéz elképzelni a nagy zenecégek által menedzselt előadót, aki nem csatlakozik bármilyen baloldali propagandához az első szóra.

 5. Talán a legfontosabb, a fentieknek az értelmi szerzői, kiagyalói és pénzelői, akik támogatják ezt a politikát és hasznuk származik belőle. Ezek nem mások, mint a globalista vállalatok. Erről is már volt szó, de ha már élő egyenesben közvetíti a tévé, akkor csak megemlítem újra. A globalisták célja a demokráciák szétzilálása, a hatalom megkaparintása,  a társadalmi kontroll alól való kikerülés, majd a polgárok szolgasorba taszítása a még nagyobb profit érdekében.

 És ezek alapozzák meg a végeredményt. A baloldali kisebbség, az erőszakos színesbőrűekkel, az Antifa és a multicégek támogatásával tombolnak az utcákon, rituálisan eljátszatják a fehérekkel a rendőrök által elkövetett gyilkosságot. Fizikailag is megvalósul a mindent eltörölni kommunista eszménye. Tagadják az emberiség fejlődését, lerombolják a civilizáció amerikai mérföldköveit. Minden azért még nekik sem jött össze, de már Kolumbusz, vagy Lincoln, Washington szobra is képbe került, mint nemkívánatosak. A céljuk az emberiség eddigi társadalmi fejlődésének elpusztítása, hogy a szép új világ, ami persze baloldali, eljöhessen. Ami persze minden lenne de sem nem új, sem nem szép, hanem csak egy új szolgaság kezdete lenne. A fejlődés nevében törölnék el az eddigi fejlődést.

 Ami minket érint, az ezeknek az erőknek a magyarországi leányvállalata, azaz a Momentum ténykedése. Átlátszó módon próbálkoznak be a hazai cigányság védelme címén azok felhergelésével. Az idei Pride esetében talán visszafogottabbak lesznek, mint legutóbb, amikor a pofátlan nyomulásukat már a homoszexuálisok sem tolerálták. A Parlament előtti szánkógyújtogatást, sem fogjuk sokáig elfelejteni, ahogyan a Parlamentet a vandálságuk ellen védő rendőrkordon megrohamozását sem.

 Magyarország egy progresszív szemében maga az antikrisztus birodalma. Itt az emberek egyből kiszúrják, ha egymás ellen akarják hergelni őket. Itt még az Antifát sem merték bevetni, amit nagyon bölcsen tettek. Ahogyan nem lenne garantált a testi épsége senkinek sem, aki a progresszió nevében a Hősök terén próbálna szobrokat borogatni. Egyszerűen Magyarországon az emberek bölcsebbek annál, hogy az ilyen propagandának bedőljenek és jobban szeretik a szabadságot, mintsem, hogy jelszavak hatására járomba dugják a fejüket.

 Amerikának megvannak a maga bűnei, nem csak a világgal szemben, hanem saját polgáraival szemben is. A bűnhődés jogos, főleg, ha a múlttal való szembenézés elmaradt. De az, hogy ezzel egyidejűleg a nép uralmát felszámolják, az nagyon nincs rendben. Innen a távoli sztyeppe széléről csak szorítunk, hogy a józan ész diadalmaskodjon a csőcselék és az elnyomók elleni harcban. Ha az amerikai álom gyilkosai most győzedelmeskednek, azzal megroppanna a nyugati egység és Kína felemelkedése nem 20-30 év múlva jönne el, hanem jóval hamarabb. Nem tudom, Soros György és társai miképpen képzelik el a Kína vezette világot, hogyan kívánnak belőle hasznot húzni, de aki szabad embernek gondolja magát, az megtesz mindent, hogy ezt elkerülje.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7015976072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világít a torony 2020.07.08. 15:46:47

Nem vagytok ti kicsit hazudósak? De....
süti beállítások módosítása