European Phalanx

A saját portáljukig sem látnak ki a fejükből

2020. szeptember 18. - megamovieboy

 Baloldali elmélet, hogy amit az Orbán/Fidesz mond az hamis, amit a baloldal tesz az úgy jó. Ezt kell mindig megírni és kész. Nem kell hozzá sok ész, csak sokszor kell csinálni és győz az ellenzék. Ehhez tényleg nem kell sok ész, de csak addig működik, amíg a gazda meg nem látja milyen hülyeséget csinálnak, mert akkor ugrik az év végi prémium.

444_onellentmondas.png

  Az ellenzék felejthetetlen dolgokat vitt véghez a tévé székházban, lehetne azt akár zavargásnak is nevezni, de most ugyanezt 100.000 baloldalival közösen akarják előadni. Még akár Guinness rekord is lehet belőle, ahogyan ezer ember szalad neki egyszerre a vasajtónak, vagy százezren hemperegnek a földön tarkóra tett kézzel. És ezen hír alá meg betesznek egy olyat, ami a Fideszt ellenzéki zavargással való riogatással vádolja. Észre sem veszik magukat, hiszen csak a fent említett két direktíva szerint jártak el. Eszükbe sem jut, hogy esetleg rosszul vannak programozva, avagy a tökéletes rendszerükben odafigyeljenek a felbukkanó hibákra. Erre már csak annyit tudok mondani, ti csak a bolondgombáért álltatok kétszer sorba.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9916206520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása