European Phalanx

A beszólás kultúrája

2020. december 02. - megamovieboy

alien-vs-predator-chess.jpg

 Demeter Szilárd hibázott. No persze nem abban, hogy a belvárosi intellektuel maffia kezéből kicsavarva a nácigázkamra furkósbotot és ő is suhintott vele, csak éppen ellenük,

vagyis dehogy, igazából Soros György ellen. Csak éppen ezt próbálják úgy előadni, mintha ez elképesztően csúnya náci dolog lenne. Kissé bűzlik ez a nagy igyekezet, hiszen Gyuri bácsit csak azok szeretik, akik pénzt húznak tőle. Hiába próbálják tagadni a jól megfizetett sajtómunkások, nyugattól keletig meglehetősen rossz híre van az egyszerű emberek körében. Persze az elit az más dolog. Amikor megérkezik Brüsszelbe, a baloldali politikusok úgy várják a szőnyeg mellett felsorakozva, mint Mr. Bean a királynőt, csak persze nem fejelik le.

 Demeter Szilárd hibázott, hogy nem fogalmazott egyszerűbben. Hogy nem fogalmazott csak annyira, hogy ne legyen túl erős, de ráharapjanak a csalira. Hogy aztán a reakciójukra megint egy csalit dobjon nekik újra és újra, amíg be nem gerjednek és nevetségessé nem válnak. Ekkor lehetne békejobbot nyújtani nekik azzal, hogy oké boomer. Nyugi öreg, ne izgasd fel magad, nem olyan forró a kása, lehet megnyugodni szépen! Csak nem gondoltad komolyan? Ezt a játékot egy mai huszonéves egyetemista simán lejátsza az elejétől a végéig. És akkor nem tudnának publicisztikákat írni a rettentő szörnyűségről, a rendszer velejéig romlottságáról, meg visszavágni, na mivel, hát persze hogy az agyonkoptatott náci kártyával. És magukat leplezik le újra és újra, ahogyan ugyanaz a gépezet beindul és elkezdődik a tények nélküli ködösítés, ellentámadás és naná, hogy megy a telex külföldre, gyorsan írjatok már róluk ti is valamit, ami illeszkedik a nyugatiakat évtizedek óta megtévesztő illúzióba.

 Csakhogy az egész unalmas. Harminc éve hétről-hétre ugyanaz a nóta, a náci rém falra festése és rituális szörnyülködés körülötte, mint valami ősi pogány szertartás. Miközben a II. Világháború óta eltelt 75 év és nem volt azóta sem európai nácizmus. A zsidókat meg éppen a Soros által annyira preferált népcsoportok veszélyeztetik leginkább. Ma már Hitler nem félelmetesebb, mint az Alien, Predator, Freddy Krüger, vagy Drakula. A megnyilvánulásokba való behelyezése egyszerű retorikai fogás, nem több. Nyugodtan ki lehetne használni ezt a hazugságot ellenük. Hiszen olyanok kérik számon a gázkamrákat, akiket sosem akartak ott megölni, olyanokon, akiknek szintén semmi közük hozzá. Csak sokkal ügyesebben kell ezt csinálni, hogy ne tudjanak visszatámadni hatékonyan, hát ez volt Demeter hibája!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6116311440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.12.04. 08:42:26

Sajnos nem olvastam az eredeti írást, de a ballibek prüszkölési pontenciájából kiindulva, valószínűleg semmi meglepőt nem tartalmazhatott, legfeljebb kiderült belőle a király csupaszsága. A Kövér-féle "köteles" beszédkor volt hasonló ajvékolás, és láss csodát, abban sem volt semmi meglepő, vagy valótlan.
Ha valami módon el lehetne olvasni valahol, örülnék, ha tudnál segíteni.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2020.12.04. 14:00:23

@F.M.J.: Kapaszkodj meg! A keresők tele vannak szemetelve a libsi vonyítással, de maga az írás, amit szidnak, amiről szó van, azt nagyon jól eltüntették.
Talán még itt megmaradt: pecsaktual.hu/velemeny/a-liberalis-mainstream-netto-naci-logikaja-vagy-demeter-atlepett-egy-hatart/
"Demeter Szilárd: Sor(o)s
Elég sok olyan alkotót vagy értelmiségit látok, aki kifelé megy az életből, és visszatekintve az életművére azt érzékeli, hogy könnyűnek találtatik, halála után két perccel még az életrajzírói is elfelejtik. Valahol megértem az ilyenek frusztrációit. Rosszul választottak, és most szembesülnek a következményekkel. Mindenki a saját életét éli, de ami fontosabb, ahogyan a filozófusok megmondták: mindenki a saját halálát halja.

Soros György vélhetően ugyanezzel küzd. Nagyjából az élete végén mart belé a közhely, hogy a pénz nem boldogít, nem viheti magával fogában tartva a túlsó partra. A család nemzedékekre menően anyagi biztonságban, szóval egy kérdés maradt: mi lesz Soros Györggyel, ha már ő nem lesz?
Írni tehetségtelen, gondolatrendszere zavaros és inkonzisztens. Van annyira okos, hogy belássa: nem zseni. Ez lehet a legnagyobb fájdalma.

Soros György saját halála kapujában önnön szobrát faragja. Küldetéstudata van. Küldetése: Soros György, az új messiás. Csakhogy hiányzik mögüle a transzcendencia. Soros György istene Soros György, aki Soros György képében leszállott közénk.

Egy világméretű sakktáblán tologatja a bábukat. És mivel pénzügyi sikerének a titka az, hogy tisztességtelenül játszott, ezért a világmegváltásban is folyamatosan a szája íze szerint változtatja a játékszabályokat. Ő a játékmester, a bíró, a csatár, és ő számolja a gólokat is.

A világtörténelemben láttunk már ilyent. Akinek elég pénz és hatalom adatott, abból diktátor lett, akinek nem, az diktátor szolgálólánya – és kivétel nélkül mindegyik hullahegyeken akart felkapaszkodni az örökkévalóság trónjáig.

Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók. Mindegy, hogy nyitott társadalomnak, vagy jogállamiságnak, vagy szolidaritásnak hívják-e a verbális furkósbotokat – mind a jogfosztás eszközeiként szolgálnak. Amikor kétségbe vonják a magyar választópolgárok akaratát, képességét arra vonatkozóan, hogy megválasszák, hogyan akarnak élni, kit akarnak hatalmon látni, akkor tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek.
Alacsonyabb rendű „lényeknek” tartanak. Higgyétek el, gyakorlatilag ezt gondolják egész Közép-Kelet Európáról, minden káeurópai nemzetről.

Az egyébként klasszikus felsőbbrendű gyarmatosító magatartást egy ködös utópiával fejelik meg. Mert Nyugaton se jobb a helyzet, a liberárjáknak is megvan a maguk harca: a másság ájult kultusza azt célozza, hogy ne lehess önmagad. Célkeresztbe fognak bárkit, akit nem tudnak multikulturális embernek faragni. Jobban hangzik, mint az Übermensch, de lényegét tekintve ugyanaz.

Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.
Semmit nem tanultak a XX. századból."

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.12.07. 08:40:30

@megamovieboy: Köszönöm!
Nem csalódtam. Semmi kivetni való nincs benne, csak az, amit a hülye is lát, ha nem ellenérdekelt.

Nem lenne hátrányos létrehozni egy valóban független weblapot. Mondjuk "híralap" címen, ahol meg lehetne jelentetni eredetmegjelöléssel mindig az utólag leköpködött és eltüntetett véleménycikkeket, ahol utána lehetne nézni a valóságnak.
süti beállítások módosítása