European Phalanx

Puzsér az áldozat, aki nem bír leállni

2024. július 28. - megamovieboy

irodai_majom.jpg

 Ezeknél már egy jobb kvalitású majom is értelmesebb tud lenni

 Annyi történt, hogy két ember közül az egyik úgy viselkedett, mintha kocsmában lenne és kiosztott egy maflást, a másik meg úgy viselkedett, ahogyan normálisabb ember még a kocsmában sem.

 Kezdjük azzal, a fizikai erőszak alapesetben ne legyen része két ember közötti probléma megoldásának! Puzsér pofán vágására csak keresni lehet a mentségeket, de egyáltalán nem jó megoldás, nem jó példa. Főleg, mivel közszereplőkről van szó.

 A másik fele sem szebb. Álmoskönyvek szerint sem jó kedélyesen, vagy esetleg ironikusan imígyen megszólítani valakit: Hé te cigány, miért is van neked zsidó neved? De aztán meg is fejti a dolgot, nyilván azzal sem javít a helyzeten. Ha elismerné a hibáját, akkor jogos lenne Ábrahámtól a bocsánatkérés és esetleg normális mederbe lehetne terelni a fejleményeket. De nem, miért is bírna önmérséklettel éppen Puzsér? 

 Tartok tőle, hogy a Magyar Hang háttérrel bíztatják, hogy politikai tőkét kovácsoljon a mártíromságból. Bár az már tényleg abszurd, amikor valaki a saját rasszista, antiszemita megnyilvánulásból képes veszedelmes szélsőjobb utcai terrort vizionál. Talán először rá kellene ébrednie, hogy egyáltalán nem volt humoros, vagy intellektuális amikkel megcélozta Ábrahámot. Azért itt megjegyezném, hogy valahogyan a nyugati embereket nem a félelmetesnek bemutatott jobboldal, hanem az elhallgatott szélsőbalos terrorcsoportok jelentik. Az olasz Antifa budapesti akciói, vagy a francia szupervasút elleni, feltételezhetően sötétzöld támadás az Olimpia megnyitójára időzítve, gyanúsan az amerikai háttérhatalom ajándékának látszik.

 Mondjuk Ábrahám is elmehetne olyan irányba, hogy legalább megpróbálja Puzsért az önmérséklet felé terelni, hogy belássa túllőtt a célon. Persze ezzel nem lehet hetekig a címlapon lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2118455739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása