European Phalanx

A MKI lejáratása belülről

2020. december 21. - megamovieboy

pozsonyi_csata.jpg

 Bárcsak sci-fi, vagy fantazy lenne! :(

 Amit az MTA nem tesz meg, pedig a dolga lenne, azaz a magyarok történelmének kutatása. Amit ott tesznek, az szabotálás, dezinformálás és más megközelítések módszeres lejáratása. Sajnos úgy néz ki, sikeresen beintegrálták ezen elemek magukat az MKI soraiba, mert máshogyan nem jöhetett volna ki onnan egy botrányos animációs film a pozsonyi csatáról. A muflonszarvú lovakon rohamozó magyarok egyértelműen jogos nevetség tárgyai.

De ezen kívül is vannak benne tárgyi tévedések, amiket illett volna elkerülni a szakembereknek. Minő véletlen, a belvárosi magyarellenes intellektüell azon nyomban, szinte rendelésre, vagy diktálásra már közzé is tette blogján  a gyanúsan pontos, sajnálatosan jogos kritikát. A lényeg az MKI létjogosultságának, hozzáértésének megkérdőjelezése volt, hiszen az ő munkájuk írja felül a finnugrista maffia ármányát. Update: ilyen magasan pattogó  labdára természetesen a csak és kizárólag gúnyolódásban és röhigcsélésben szakavatott Soros-média is lecsapott. De még ez sem elég nekik, külön gyűjteni fogják a nevetséges jeleneteket, nyilván egy újabb kacagtató cikkecskéhez.

 Ez még csak az előzetes, de már ez is túl sok.

 Azért is volt felesleges, mert évekkel ezelőtt már készült egy hasonló animációs film, ami csak pixelfelbontásban és animációban gyengébb, de ismeretterjesztésben nem. 

 Kiakasztó a dolog, mert itt is a 300.000 feletti nézettség minden reklám nélkül jelzi, hogy igenis van igény a történelemre és csak a magyarellenes banda híreszteli ennek ellenkezőjét.

Végül egy a tényeket figyelembe vevő anyag:

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr216352678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása