European Phalanx

A vétó hatalma

2021. május 29. - megamovieboy

vaskupola.jpg

Akcióban a Vaskupola rakétái (balra). Fotó: Anas Baba / AFP

 Ez a gonosz Orbán már megint megvétózta a szent EU-t! Nem átallott azzal védekezni, hogy neki ehhez joga van! Hogy merészeli, hiszen egy Orbánnak semmihez nincs joga!

 Szégyen! Bomlasztó! Gáz!  Kicsinyes bosszú.Feltűnési viszketegség. A HVG kommentelői csak úgy ontják magukból a jelzőket, hiába próbálják többen is értelemmel elmagyarázni nekik,hogy itt talán nem  Orbán a hibás.

 Miről is van szó? Az EU egy közösnek szánt állásfoglalásban egyenlőnek kezelte Izraelt és a palesztin Hámász terrorszervezetet. Aztán Magyarország ezt szépen megblokkolta.

 A közel-kelet egyetlen demokráciája az EU szerint nem jobb egy terrorszervezetnél. Egy ember volt csak észnél, aki ezt a gyalázatot megakadályozta. Orbán vétója kellett ahhoz, hogy az Unió ne csináljon hülyét magából. Nyilván a nyugati tagállamok próbálnak radikális muszlimjaik kedvében járni. Gondolom most egy kicsit irigykednek, hogy a magyarok nem függenek tőlük. Nálunk nincsenek elegen ahhoz, hogy terrorban tartsák az országot, mint azt teszik nyugaton.

 Nem kell ehhez talmudi zsidó bölcsesség, egyből látszik, hogy nem kóser a dolog. Izraelt felhívni a békére, számára  a megadást jelenti.  Ennyire becsülik csak nyugaton a demokráciát? Ilyenkor hol vannak a bátor demokraták, mint mondjuk Gyurcsány Ferenc, vagy Karácsony Gergely? Őket nem zavarja mikor egy demokráciát a terrorizmussal egy kalap alá vesznek? Hol van a demokrata büszkeség? A demokraták nem állnak ki a demokraták mellett?

 Elfogadhatatlan, hogy demokraták fejet hajtsanak, meghunyászkodjanak a terror előtt és megalázzanak egy demokráciát. Ez a nyugat ösztönös reakciója, az ellenségnek koncot dobni. Harminc éve példaképeink voltak. Mi is elindultunk, hogy olyanok legyünk mint ők. Ma azonban azt látjuk, letértek az útról. Már ők is látják ezt, de nem merik beismerni. Még kevésbé mernek visszafordulni. A vétó egy tábla az tévúton, eddig és ne tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9916576074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása