European Phalanx

Mindent egy jó történettel lehet a legjobban eladni!

2021. október 04. - megamovieboy

jakab_peter_krumpli.jpg

 Ennyit ér a baloldal, se. Jakab Péter egyik legismertebb akciója a Parlamentben

 Nekiállt a kormány az osztogatásnak. Nyilván nehéz ezt az ellenzéknek szétmagyaráznia. Hiszen hiába mondják, hogy emiatt elszáll az államadósság, mert egyrészt jövőre kijönnek az adatok amik ezt cáfolják, másrészt éppen azzal vádaskodnának, amit ők csináltak. Ez persze nem fogja zavarni őket, de akinek van memóriája, vagy megélte, az igen.

 Itt is van, a Népszava már sír is: "Ez a pénz viszont hiányzik a tanárok zsebéből, a kórházi várólisták leépítésénél, a gyerekeink jövőjéből – az államadósság csökkentésből." Persze egyik állítás sem igaz a felsorolásból, de hát nekik hazudni kell, hiszen saját eredmény nincsen arrafelé!

 A legjobb megoldás mégiscsak az lenne, hogy a kormány ír hozzá egy hihető sztorit.

Persze mondják, hogy az elért gazdasági eredmények az osztogatás okai, de ez nem elég meggyőző. Valami olyasmi kellene, hogy ez az, ami jár a lakosságnak, de a baloldali kormányzat olyan sebeket ejtett a gazdaságon, aminek a meggyógyítása hosszú és áldozatos munkát kívánt. Az 'osztogatás' nem most kezdődött, erről szóltak az elmúlt évek: rezsicsökkentés, CsOK, orvosok béremelése, gazdaságélénkítő adócsökkentések, 13. havi nyugdíj visszavezetése stb. Tehát nem egy kétségbeesett akcióról van szó, hanem egy régóta tartó folyamatról. Ráadásul éppen olyanról, amilyet részben egy baloldali kormánynak is kötelessége lenne megtennie, már ha tényleg baloldali lenne. Még szép, hogy éppen az ellenkezőjét csinálták. Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy világméretű egészségügyi és gazdasági válság után vagyunk, ha nem még benne és ennek ellenére is be tudja vállalni az állam az osztogatást. Persze ezt a jövő felélése címén támadják, de hát már megint csak a saját tettüket vetítik, ellenben a Fidesz kormányzat mindig ki tudta gazdálkodni a vállalásait.

 Nyilvánvalóan a választási kampányról szól mostantól már minden. Meg is találtam ezt a szenzációs videót, még az Őszöd előtti időkből. Tanulni csak a legjobbaktól és ki más lenne a mai Magyarország legjobb szónoka, mint Gyurcsány Ferenc. Orbán Viktor néha idéz tőle a Parlamentben, de azt kell mondanom, közel sem jár az eredetihez. Nézzük is meg akcióban a mestert!

 Talán az egyetlen pozitívum ebből a kamuzáscunamiból, hogy amit mond, azt a Fidesz pontról pontra megvalósította. Ez az, amit a kormányzat mondhatna, hogy ezt és ezt a lépéseket tettük meg és mára eljutottunk oda, hogy az ország vágyaival kezdjünk el foglalkozni, mert meg van hozzá az alap. 

 Ezek a vágyak nem változtak az elmúlt száz évben. A magyar szellem legyen a vezérlő eszmeiség a régióban! A baloldal azért tud sápítozni az összeszerelő üzemek miatt, mert az emberek - jogosan - úgy érzik, ennél többre vagyunk hivatottak. Ezért akarnak több pénzt az oktatásba, ezért akarják, hogy a kutatók több támogatást kapjanak. Ehhez tartozik az orvosok, mint a társadalom számára szintén kiemelten hasznos személyek anyagi elismerése, amihez a munkahelyük minősége is hozzá tartozik. És igen, ezek elkezdtek megvalósulni, de az ellenzéki média darabonként támadja ezeket. Viszont egyben, mint lépések sorozata egyből érthetővé válik, mint a detektív monológja után a kacifántos bűnügy a krimi végén. 

 Nem a kormány, vagy a Fidesz hibája, hogy napi szinten seregnyi fake news, félremagyarázás, csúsztatás, hamisság után a polgárok nem látnak tisztán. Ez nem az emberek hibája, hiszen éppen a tökéletes megtévesztésre épül a globalisták médiahálója. Viszont minden adott egy jó meséhez. Egy rafinált főgonosz, egy kifosztott ország és könyörtelen hatalomféltés. Aztán felemelkedés a romokból szorgos munka árán és most már ennek a gyümölcseiért kell megharcolni. Soha ne feledjük, minél gazdagabb a zsákmány, a zsiványok annál jobban igyekeznek megszerezni azt!

 Ilyenkor jut eszembe, talán egy közel-keletit kellene megbízni egy ilyen kommunikáció megalkotásával, mert az ottaniak a legnagyobb mesélők a Földkerekén. Bár a kutatások lassan eljutnak oda, hogy a magyarok is részben onnan származnak. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1716706898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása