European Phalanx

Hitlert nem lehet felülmúlni, de azért megpróbálják

2023. május 22. - megamovieboy

british-empire-banner.jpg

 Ideje elfogadnunk: gyarmatosítás jó

 Ez most erősen elfogult személyes poszt. Az M.I. szerint az ilyen elemzéseket inkább szakértőkre kellene bízni...  

 Európa gazdasági háborúban áll. Nyilván az Egyesült Államokkal. Mégsem közvetlenül tőlük kapja a kontinens a csapásokat, hanem az EU vezetőségétől. Az orosz energia volt az európai gazdaság alapja. Erről csak akkor lehet lemondani, ha fegyvert szorítanak a homlokunkhoz. A következő őrület lett volna a kínai kapcsolatok felmondása. Miért is? Hiszen nincsen rá indok. Nem tudták konkrétan bizonyítani Kína támogatását Oroszország felé. Bár nyilván van. De lehet ez csak egy csali volt, mert imhol az újabb agymenés, hogy Európa szankcionáljon mindenkit! Mindenkit, aki kereskedik embargós árukkal az oroszokkal. Ebben csak az van benne, akinek lehetősége van rá.  Mármint akik határosak a földrésznyi Oroszországgal, meg akik azokkal határosak. Az újabb, immáron 11. szankciós csomag a gyakorlatban letiltaná Európa kereskedelmét egész Eurázsiával. Ennyi. Ezek után kereskedhetünk Kínával, ameddig megengedik és Dél-Amerikával, ameddig megengedik. Utána nincs tovább. Európa egy nagy földrész nyugati kunkori farkincáján billeghet a semmi ágán és kérhet alamizsnát az USA-tól.

 Brüsszel nem nyugodhat. A britek kipöckölése már régen volt, de a k-európai projekt folyamatban. Lengyelország és Magyarország, a két legrégebbi keletebbi államalakulat ellen rendszeres támadások vannak. A lakosságnak már egyértelműen nem az oroszok, hanem Brüsszel az ellenség, hiszen annak kezelnek minket. Az európai korrupció fellegvárából küldenek bizottságokat korrupcióvizsgálatra. Koncepciós vádakkal, előre megírt jelentésekkel, valódi hozzáértés hiányának kimaxolásával. Hónapok után is előkerül az ukrán gabona ügye, amit eleve nem akartak észrevenni, majd a pórul járt gazdákat védő országokat kiáltották ki bűnösnek, ezzel leplezve inkompetenciájukat. Jó esetben az, ha nem szándékosan csinálják. Ugyanez pepitában az Ukrajnán át folyó orosz olaj ügye. Amivel legalább húszmilliós EU gazdaságot látnak el. Bónusz, az ukránok számára finomított olaj, amivel a hadigazdaságuk üzemel. Mert enélkül nem F 16-osokat, hanem lovakat meg ökröket kellene kiutalnia a Pentagonnak a váratlanul fellelt 3 MRD $-ból az ukrán katonaság és hadianyag mozgatásához. Valamiért az EU vezetésének szívéhez közelebb áll Ukrajna, mint maguk az EU tagországok. Csak éppen egyetlen ukrán sem szavazott rájuk, így nem őket kellene képviselniük, főleg nem EU tagok ellenében. Szeretni, szerethetik őket lélekben jobban, mint minket, de előnyben azért már mégsem részesíthetnék őket.

 Ne jöjjön senki azzal, hogy a keleti tagállamok megérdemlik, mert nem elég demokratikusak a korrupt banda számára, mert ha minket kicsinálnak, akkor jönnek az 'ingyenélő' mediterrán tagországok, majd utánuk a német-Benelux csapat Franciaországot fogja elővenni! Ennek a történetnek egészen a teljes EU szétveréséig nincsen vége.

 Még közbe szúrom, hogy ezek a vezetők, Zelenszkij és von der Leyen alkalmatlanok pozíciójukra, mert képtelenek felelősen gondolkozni. Két ember, aki nem tudja honnan látják el Ukrajnát üzemanyaggal, vagy nem értik, hogy a gazdaság már száz éve erre épül. Apa tanácstalanul széttárt karja vagyok.

 Régen még hajdanában arra gondoltam, Európával soha nem történhet az meg, mint Dél-Amerikával, hogy a saját elitje árulja el az országaikat. Pedig most ez történik. A korrupt Brüsszel és nem csak a bürokraták, hanem leginkább a németek által delegált másodrendű politikusutánzatok mindent megtesznek, hogy Európa gazdasága ellehetetlenüljön. Scholz, ez az érzelemmentes dehumanizált robot az események felügyelője. A német cégek menedékre lelnek Amerikában, cserébe a kontinens tönkretételében való részvételért. Nem hiszem el, hogy lenne olyan számítás, ami figyelembe veszi az EU polgárait és ez a 'megoldás'  jön ki a legjobbnak! Ez egy szándékosan elkövetett cserbenhagyásos gázolás. Mellesleg, annak aki még hisz a nyugati demokráciában, egy oltári nagy pofon. Európa megsemmisülésével a hellén-judeokeresztény alapú demokráciának vége. Az eszme élt 230 évet, béke poraira.

 A németek megpróbálnak túltenni Hitleren, de most nem leuralni próbálják Európát, hanem elárulják. Sajnos az az Európa, ahol a barbár germánok a vezető erő, pusztulásra volt ítéltetve az elejétől fogva. A jó hír, hogy a kontinens népei éledeznek és szuperhősös fordulattal, ha már megmenteni nem tudjuk Európát, de az árulón még bosszút álhatunk. A németektől elforduló lengyel példa ragadós lesz. A német nép ostoba vezetőket hatalomra juttató döntésének első áldozatai önmaguk lesznek.

 De nézzük, mi lehet az egész emberiséggel szembeforduló angolszászok sorsa! Európa elintézésével magukra maradnak, a távol keleti szövetségesekkel 2021-ben pont 666 milliónyian voltak. Ennyien akarják leuralni, újragyarmatosítani a világot. A globális dél hatvan országa hamarosan összeül és feltehetően komoly döntéseket fog hozni. A madarak azt csiripelik, a mindenható dollár az amerikaiak gyenge pontja, tehát azt fogják betámadni. Ha az USA szankciókat akar a világ ellen, akkor a világ az USA pénzét fogja embargó alá helyezni. Mivel élő egyenesben látják Európa elrablását, pontosan tudják, milyen sorsot szánnak nekik. A hozzászólásokból nem úgy tűnik, mint akik feltartott kézzel várnák sorsukat.

 Hogy Amerika ebbe a harcba mentálisan nem túl erősen megy bele, azt mutatja, hogy évtizedekig hétpecsétes nyílt titok derült napvilágra. Mindenki tisztában volt vele, hogy Soros György hálózata nem Soros György agymenése, hanem az amerikai háttérhatalom szörnyszülöttje. Bár ugyanennek a háttérhatalomnak az emberei minden ilyen kijelentést gyíkemberes összeesküvéselméletnek bélyegeztek. Már volt szó a blogon, meg sok más helyen is Biden elnök híres "új világrend" beismeréséről, de a legújabb, hogy Pressman nagykövet úr közvetlenül vette kézbe a hazai Soros hálózat eligazítását. Persze őt is el kellett igazítani, ezért érkezett ide Samantha Power, aki csekély 20 millió dollárt ígért be a nekik dolgozó itteni szervezeteknek, hogy gördülékenyebb legyen a munka. Az, hogy ennyire nyíltan csinálják, erős kétségbeesésre utal. Ez azért jó jel, remélhetőleg a bukásuk előszele! Pillanatra se feledjük, ez a Biden féle új világrend az egész emberiséget veszélyezteti. Az információs társadalomnak hála, nem a fizikai létet, de a szellemit annál inkább. 

 Bíztató jel, hogy a világ meghódítása nem sikerült sem Nagy Sándornak, sem Dzsingisz kánnak, sem Mohamednek. Most a hódítók vezére Joe Biden. Annak a nyúlnak öltözött segítőnek izgalmas feladat lesz az öreget jó felé terelnie, hogy Amerika véghez vigye a tervét. Jómagam nem fogadnék rájuk, főleg ha a szorító másik sarkában Putyin és Hszi Csin-ping is nagy változásokat ígér a világ számára. A delphoi jósda biztosan tudna tuti tippeket adni egy nagy birodalom bukásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1418129722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deansdale 2023.05.23. 08:28:39

"Európa gazdasági háborúban áll. Nyilván az Egyesült Államokkal. Mégsem közvetlenül tőlük kapja a kontinens a csapásokat, hanem az EU vezetőségétől."

Biztos unalmas a kaptafám, de szerintem a napnál világosabb hogy az USA és az EU politikusi rétege ugyanúgy a háttérhatalom zsebében van, és nekünk nem az USA az ellenségünk, hanem a háttérhatalom. Biden ugyanúgy zoknibáb mint von der Leyen. Az USA-ra mutogatni tévedés, de legjobb esetben is értelmetlen.
Az EU-s politikusok szándékosan az EU állampolgárainak tönkretételén dolgoznak, és ez nem vicc vagy túlzás, hanem a szomorú valóság. Az USA legföljebb katonai támadással tudott volna annyi kárt okozni Európának, mint amit a saját politikusaink véghez vittek az utóbbi bő 3 évben. És ebben az egészben csak annyi a nehéz, hogy az ember fel- és beismerje, ez nem inkompetencia vagy tévedés eredménye, hanem tervezett, szándékos rombolás ami csak előkészíti a következő még nagyobb kríziseket.
Az is egyértelmű, hogy az USA-t is ugyanazokon a síneken tolják mint minket, ők is ugyanolyan áldozatai ennek a játszmának mint mi.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2023.05.23. 12:45:11

@Deansdale: Egyelőre valahogyan az USA nyer Európa bénázásán, közvetlen anyagi hasznot is. Másrészt, Európához szervesen kapcsolódna a Mediterránium déli fele is, de azt az USA az elmúlt 30 évben gondosan tönkrebombázta. A harmadik, a Földközi tengert sem uraljuk, Amerika pénzelte csempészhajók szabadon közlekednek rajta. A negyedik, már közvetlen támadás a szerbeket érte, amivel az USA elintézte a Balkán hosszútávú destabilizálását. Az USA geográfiailag tökéletes pozícióban van, nagy terület kellemes égövön, önellátó és könnyen védhető, a lakosság kellően bumburnyák. Az USA ideális bázis. Egy veszély fenyegeti, lásd Friedmant, a német és orosz összefogás, amin a németek mesterkedtek eddig. Ráadásként az amerikai életszínvonal jóideje stagnál. Növekvő termelés mellett ez extra profitot jelent a háttérhatalomnak. A saját bázisukat nem fogják szétcseszni, nem éri meg nekik.

Deansdale 2023.05.23. 16:51:00

Amiket felsoroltál a háttérhatalom érdeke, az USA-nak összességében semmi haszna nem származik ezekből. A hadibeszállítók és részvényeseik hülyére keresik magukat, de az USA-nak minden ilyen mutatvány sokszáz milliárdos kiadás, ami az adófizetőknek nettó veszteség. Nem "az USA" nyer ezen az egészen hanem a bankárok akik a háttérből mozgatják a szálakat, és akik pl. Bident is futtatják, mert az ugye nyilvánvaló hogy az a demens hülye semmilyen döntést nem hoz személyesen.

Az amerikai életszínvonal jóideje zuhan, köszönhetően ugyanezeknek a bankároknak, akiknek az USA nem bázisa, csak egy ugyanolyan uralandó/kifosztandó terület mint bármi más. Ne gondolja senki, hogy ez a bankár kaszt nemzeti érzelmeket táplál bármilyen ország irányába (még Izrael felé sem), ilyen hülyeségekkel ők nem foglalkoznak. Az USA sok tekintetben már közelebb jár a szakadékhoz mint az EU, ott is ugyanaz a great reset van folyamatban mint itt. Az EU-s oroszellenes szankciók és következményeik a great reset aktuális fázisa, ez szépen bele van integrálva abba a folyamatba aminek az előző fázisa a covidellenes lezárások voltak.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2023.05.23. 18:25:56

@Deansdale: A globalizmusnak van fizikai gátja. Mivel az államok léteznek, a geográfia létezik, ezért kell fizikai hely, ahol a globalizmus mesterei biztonságban vannak. Az államok az egész földet felosztották, ezért szükségük van egy erős államra, amelyik megvédi őket. Erre pontosan jó az USA.
Az átlagjövedelem tisztán 20%-ot növekedett 1990-2020 között, míg a gazdaság 350%-kal... tehát van miből globálkodnia az elitnek, mert a gazdaság ma jóval nagyobb profitot hoz, mint régebben a munkabérekhez képest.
süti beállítások módosítása