European Phalanx

Új világrend

2022. március 31. - megamovieboy

 Nehéz helyzetbe kerültek az összeesküvés elméletek kiagyalói. Hiszen egyrészt beigazolódott, hogy létezik világméretű összeesküvés. Maga Joe Biden az USA regnáló elnöke jelentette be. Tehát nem egy tinglitangli hadúr képzeleg világméretű szent háborúról, vagy ellene irányuló imperialista/kommunista összeesküvésről, hanem maga az angolszász globalista háttérhatalom aktuális bábja mondja ki nyíltan. Mára odáig jutottunk, hogy nem is kell titkolózniuk, büszkén vállalják mesterkedéseiket. Ebből adódik a másrészt is.

 Másrészt a különböző hihetetlen konteók gyárosainak az egzisztenciáját borították fel azzal, hogy mostantól nincs szükség a munkájukra, mert a hatalom élő adásban közvetíti azt, amit eddig csak feltételezni lehetett. Igazatok volt kedves felebarátaim, de innentől kezdve nincsen szükség a munkátokra. Mintha a sportelemzők lehetetlenülnének el azáltal, hogy helyettük maguk a csapatmenedzserek számolnának be a meccs előtt arról, milyen taktikával lép majd csapatuk a pályára.

  Nyilván ez az új, legújabb, vagy éppen legeslegújabb világrend ugyanolyan mocskos dolog, mint mondjuk a tordesillasi szerződés, melyben Spanyolország és Portugália szerényen felosztotta egymás között a világ Európán kívüli részét a pápa szentesítésével. Vagy a Jaltai egyezmény, melyben az angolszászok és a szovjetek Európát osztották fel.

 Mitől mocskos? Hát attól, hogy az USA érdekeinek feláldozott ukránokra való hivatkozással kényszerítenének a világra amerikai dominanciát. Zelenszkij elnök úgy kommunikál, mintha az ő  legfontosabb célja népének boldogulása helyett Európa leválasztása lenne az orosz energiahordozókról. Nyilván nem ez lenne Ukrajna alapvető érdeke, hanem egy békés, prosperáló Eurázsia, de mégis éppen az amerikai érdekeknek leginkább megfelelő narratívát, ahogyan amúgy az amerikai alapítványok által busásan megfizetett EP képviselők is tették eddig, vagy az USA  kormányzat, lásd a németeknek heti rendszerességgel küldött felszólítások az Északi Áramlat 2 miatt. Ez ugyanaz a Zelenszkij, aki most sorra fogadja el azokat az orosz követeléseket, melyeket lehetősége lett volna még a háború előtt elfogadnia, de ő csak az erőnek enged, a józan észnek nem.

 Az amerikai propaganda a kémbank és a kémegyetem után, most a "véres" orosz gáz mesével állt elő. Helyette az amerikai őslakosok millióinak legyilkolásával elorozott földből származó még véresebb palagázt kínálják, nyilván drágábban és a tankerhajóknak köszönhetően erősen környezetszennyező módon. De az ezen való nyerészkedés csak a vajas kenyér egyik fele, nem is angolszászok lennének, ha a másik felét nem akarnák szintén megvajazni.

 Tehát amíg Európa fizeti a palagáz felárat Amerikának, addig az oroszokat rátolják Kínára. Így az olcsó orosz energiahordozók egyenesen a Kínában levő amerikai partnercégekhez kerülnek, akik ezzel versenyelőnyhöz jutnak. Már csak annyi hiányzik, hogy az ujgurokra való hivatkozással az európai konkurenciát kiszorítsák Kínából. Az EP már régebben is tett lépéseket az európai cégek hátrányba hozására a Kínának írogatott fenyegetődző levelekkel, amiknek elküldését éppen a magyar kormányzat akadályozta meg vétóval.

 Ennyi az egész. Az oroszokat és a kínaiakat elszeparálják Európától. Így az USA dominál majd az amerikai kontinens mellett még a kereskedelmen és iparon keresztül Kínában és azon át végső soron Oroszországban is. Az EU országok egy része már most igyekszik Amerika hangja lenni, mint csak a V4-ben a csehek és a lengyelek, de ugyanígy a Távol-Keleten a Kínától rettegő Japán, Dél-Korea és Ausztrália is felsorakozik az amerikai érdekek mögé. A kimaradókat egyenként próbálják beilleszteni az új rendbe, mint a nagy falat Indiát, melyhez már el is szaladt a japán miniszterelnök, feltehetően az amerikai ultimátummal. Ez érdekes csörte lesz, nem véletlenül támogatják a közösségi felületeken az indiaiak az amerikaival ellenkező magyar álláspontot az ukrajnai krízis esetében és hálálkodnak az Ukrajnából menekülő indiai diákokkal való jó bánásmódért. Európában is sokaknak elege van a mainstream média jelentette őrületből és rácsodálkoznak, hogy a feketebárány Magyarország a normalitás kicsiny szigete.

 Kérdéses mennyire fog összejönni az amerikai mesterterv, hiszen az oroszok és Kína még tud együtt valami komolyat alkotni, vagy a már nem létező el nem kötelezett országok közösségének együttes ereje is egyre nagyobb a világgazdaságban. Szóval nem  biztos, hogy a fehér hatalom elnyomása még most is működni fog. Meg aztán nem szabad megfeledkezni arról, hogy az angolszászoknak nincsenek barátaik, csak érdekeik vannak, tehát akik most tőlük várják a mannát, később könnyen csalódhatnak bennük. Mint a lengyelek, akik rosszban vannak az oroszokkal, meg a németeket sem szeretik és Amerikától várják a megoldást. Nehéz megérteni, hogy mikor segítették meg az angolszászok a lengyeleket, hogy ennyire bíznak bennük, miközben az őket valóban megsegítő magyarokat meg éppen cseszegetik. A lengyel 'birodalmi' álmoknak stabilabb helye lenne a valóság talaján, ami inkább a békés együttélést jelentené a térségben. Persze a németek ugyanebbe futottak bele a migránsválságban is, naná, hogy ott is az USA emberei húzták el előttük a mézesmadzagot, mint most a lengyeleknél.

 A lapos Föld elmélete egyelőre túlzásnak látszik, de úgy néz ki, sok ember tartozik bocsánatkéréssel olyanoknak, akiket lenézően összeesküvés elmélet hívőnek neveztek...

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4917793767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.03.31. 18:38:55

"A lapos Föld elmélete egyelőre túlzásnak látszik, "
- Azta!!! Nem is lapos?Akkor biztos banán alakú. Az nem reng, ha van birkavese.

Úgy tűnik, hogy a világ teljesen kiszámíthatatlan. A katonailag legerősebb államilag az egyik legeladósodottabb. A tendenciózusan gazdaságilag legerősebb katonailag (még) nem nagyhatalmi tényező. A legbefolyásosabb látszólag jelentéktelen, stb. De mindez hamar a feje tetejére állhat, ha megváltozik az értékrend. Gazdaság gyakorlatilag bárhol felépíthető. A valós érték az ásványkincs, a cél pedig a gazdagság. Ha a jelenlegi berendezkedésből, vagyis a virtuális valutahegyek árnyékából kilép a világ, Akkor a bankokkal és tőzsdékkel felépített bölcsészgazdaság öszeomlik. Maradnak a kézzelfogható javak, vagyis a természetes értékek. Ide értve mind a természeti erőforrásokat, mind az élethez szükséges tudást. Akkor kihal az emberiség túlurbanizálódott digifüggő része, és maradnak, akik valóban képesek előállítani a szükségleteiket. Az átállás nem lesz sétagalopp, de már jó lenne túl lenni rajta.
süti beállítások módosítása