European Phalanx

Nem csinálunk Európát Magyarországból

2016. március 05. - megamovieboy

eunein.jpg 

Orbán elszólására sokan felkaphatták a fejüket. Ezer éve, vagy még több ideje haladunk nyugat felé. Mióta a magyar államiság létezik, azóta igyekszünk megvalósítani a nyugati jól szervezett, fejlett berendezkedést hazánkban is. 

 Ma az általunk elképzelt Európa már csak álom, mely szerint a német sörözik, a francia bort készít, az olasz pizzát csinál, a holland tulipánt termeszt, a spanyol bikaviadalt néz, a görög meg sziesztázik. Ez lassan megváltozik.

 A ma Európájának jövője a brüsszeli terrorista keltető negyed, a francia no-go zone-ok, az angol saria bíróságok, a bécsi dzsihád bölcsődék, az iszlamista mecsetek és persze a kölni erőszakoskodások. Hiába mondják többen is, hogy ezek csak kiragadott esetek, mert összességében azt mutatják, a nyugati államok a szétesés felé haladnak. Ennek oka, nem a nyugati emberek megváltozása, mert velük semmi baj nincsen, olyanok amilyenek voltak, hanem az olyan személyek beengedése, akik identitásuk miatt gyengítik a demokratikus államokat. Az elmúlt két év tükrében már ki lehet jelenteni, a bevándorlók nagy részének a demokratikus jogállam akadály, egy legyőzendő ellenség, mely ellen harcolniuk kell. Erre a nyugatnak semmilyen hatásos válasza nincsen. 

 Miközben a saját problémáikat sem tudják kezelni, Angela Merkel német államfő irányításával, a bajok forrását meg akarják sokszorozni. Amennyiben ez sikerrel jár és az antidemokratikus elemek fékezhetetlen erőre tesznek szert, a nyugatnak végleg bealkonyul. Ez már nem a mi Európa álmunk, ez már nem a nemzetek közössége, ez már nem az az Európa, amihez mi tartozni szeretnénk. Ha nem akarunk a nyugat sorsára jutni és nálunk eddig nemlétező problémák ellen harcolni, akkor meg kell akadályozni, hogy a kötelező kvóta alapján az államiságunkat nem tisztelők tömege érkezzen hozzánk. Természetesen nem a csalinak felkínált 1294 főről van szó, nem is a ma már esedékes 13.000 'menekült' befogadásáról, hanem az ezután a zöld jelzést megkapó, a túlnépesedés miatt soha meg nem szűnő áradatnak a ránk eső részéről, ami a következő tíz évben félmilliós is lehet visszafogottan számolva.

 Amennyiben Európa kíván lenni az új közel-kelet, abból minden épeszű európai inkább kimaradna.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr48446398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2016.03.05. 15:28:32

Vannak ott komoly bajok Európával a muszlimok nélkül is. Az elmúlt 50 évben Európa mind gazdaságilag, mind katonailag, de egyre inkább kulturálisan is a futottak még kategóriába került. Lassan olyanok lesznek mint a görögök, akik a mai napig abból élnek hogy milyen nagyok is voltak Homérosz idején, azóta viszont kb. a kecsketenyésztés volt a legkiemelkedőbb teljesítményük. Szép lassan Európa is ilyen hely lesz, aki már csak a saját emlékeiben nagy és fontos.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.05. 15:32:51

Aki "Európát" akar, az tántorogjon ki oda.

Mr. Waszabi 2016.03.05. 15:37:18

Fasza. Orbán mikor keresztelkedik ki a felcsúti templomban Adolf Hitler vagy Joszip Viszarionovics Sztalinra? Mert csinálni már ügyesen csinálja, amit azok ketten, javarészt.

Visceroid 2016.03.05. 15:37:51

" Lassan olyanok lesznek mint a görögök, akik a mai napig abból élnek hogy milyen nagyok is voltak Homérosz idején, azóta viszont kb. a kecsketenyésztés volt a legkiemelkedőbb teljesítményük. "

Nem mintha mi magyarok jobbak lennénk.

Ad Dio 2016.03.05. 16:27:17

Ez a probléma nem Európából ered, bármilyen csábító is a nyakába varrni. Európa erős , élni akaró világ.

A gazdasági népvándorlás régóta prognosztizált dolog, amit a globalizációs és az internet megjelenése annak rendje és módja szerint be is indított. Ez az áramlat egy pontig fékezhető, onnantól inkább csak terelhető.

Európának új paradigmára van szüksége: a jogos ön(identitás)védelem mellett gondviselőként a vándorlásra serkentő okokat kell kezelnie, illetve a megindult áramlat elterelésére is kell legyen egy b terve. Ez utóbbira egy bátortalan ötletelés:

preshaz.blog.hu/2016/03/03/karthago-t_pedig_ujja_kell_epiteni

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.05. 16:44:38

Ennek a felcsúti sötét diktáotrnak eltökélt célja, hogy pár éven belül kivezesse az országot az EU-ból.
Ezt csak akkor lehet megakadályozni, ha a Fideszt a börtönbe küldik a szavazók. Ez nemzeti cél!

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.05. 16:50:40

@midnight coder:

te se jártál még Európában, meg a bolgár birka elvtársad sem. Ráadásul a pszichopata beteg bolgár birkánknak máig nem tünt még fel, hogy Bulgária is Európában van, nem pedig az orosz birodalomban, tehát szegény hülyéje már ténylegesen kitántorgott Európába. Igaz, a birka agyával benézte a szerencsétlenje a térképet és Európa zsírszegény részére tántorgott ki. Azóta hőbörög a beteg elméje a nyugat európai jólét ellen.

meggyes alfonz 2016.03.05. 17:09:04

Nem értem mi ez az iszlám fóbia?

Vagyunk 500 millióan itt Európában. Jönne hozzánk mondjuk 5 millió menekült. Az 1%. Tényleg attól félünk, hogy 1%-nyi ember megváltoztatja a maradék 99% identitását? Jó tudom nem 99%-ról van szó, hanem már itt vannak kb. 8%-nyian. De még ha ide is jönnek, akkor is lényeges többségben vagyunk mi Európában születettek. Mitől félünk????

Ma Magyarországon is vannak falvak, városok, ahol az odaköltözőket csak "gyüttek"-nek hívják. Aztán eltelik néhány tíz év és a "gyüttek", azok gyerekei már nem lesznek azok, hanem beilleszkednek a társadalomba, aki pedig nem, az előbb-utóbb úgyis továbbáll.
Ahelyett, hogy hadakozunk a menekültek befogadása ellen inkább segíteni kellene beilleszkedésüket. Pl. azzal a 5 Milliárd Ft-tal, amit idióta népszavazásra költünk lehetne integrációs tevékenységeket végezni azoknak, akik menekültként érkeznek. Nyilván a gazdasági bevándorlóknak egész más elbírálásban kell részesülniük, mint azoknak a szerencsétleneknek, akiknek a háború elvette mindenüket. (És most az mindegy is miért tört ki a háború.) Aztán majd ha rend lesz a szülőföldjükön, akkor kell majd azzal foglalkozni mi lesz velük: Kikre van szüksége és kikre nem Európának.
Az persze fontos lenne, hogy az idejöttek tartsák be törvényeinket, szokásainkat tiszteljék. Ha ezek ellen tesznek rövid időn belül bíróság elé kellene állítani őket és bűnösként rögtön kiutasítani őket!

dadddd 2016.03.05. 17:20:18

@meggyes alfonz: "Ez így hülyeség. Pl. egy iskolai osztály munkáját is tönkre tudja tenni egy beilleszkedni képtelen gyerek, vagy egy falu életét egy beilleszkedni képtelen család. Az pedig illúzió, hogy majd integrálódnak.

bloglegelő 2016.03.05. 17:33:24

@meggyes alfonz: légy szíves, egy nagy fazék finom húslevesbe, tegyél csak egy csipetnyi darab szart. (Tudod, az arányok)

Aztán kóstold meg, és várjuk a beszámolódat.

De csak őszintén.

Krisz11 2016.03.05. 17:53:24

@meggyes alfonz:
"Mitől félünk????"
Az itt levő cigókkal sem bírunk. Kell nekünk még mondjuk 100.000 allah akbarozó arab?

Ad Dio 2016.03.05. 17:57:30

@meggyes alfonz:

Ha egy tévedhetetlen látnok megmondaná, hogy "csupán" 5 millióról van szó, akkor én már ki is vonulnék ebből a kérdésből, mert ez az 1% kétségkívül komoly problémává válna a többi 500 számára, de csupán probléma volna, nem pedig krízis.

A baj az, hogy maximálisan prognosztizálhatatlan a beözönlők száma. Mint láttuk, a többség NEM szír háborús menekült, hanem a világ szegényebb régióiból származik, akiknek meggyőződésévé vált, hogy _a problémáikra megoldás az, hogy az EU-ba jönnek_. Amit ma látunk, az a jéghegy csúcsa: amolyan tesztüzem. Ha csak egy lépcsővel ér el több embert ez a meggyőződés, már nem milliókról, hanem tíz meg százmilliókról beszélünk. Úgy képzeld el, mint egy kondenzátort. A fegyverzeteken kialakuló feszültség egy ponton eléri a küszöböt és átüt a szigetelésen.

Európának új paradigma szerint kell a jövőben üzemelnie: minden erejével meg kell maradnia liberálisnak, demokratikusnak és gazdagnak, ezért ki kell fejlesztenie egy nagyon hathatós önvédelmet: ebben szerepet kapnak a kerítések, a határok őrizetének fegyveres és bürokratikus formái stb. A másik lába a paradigmának az, hogy Európa gondviselőként aktívan részt kell vállalnia a környékén lévő országok élhetőségének javításában (szigorúan nem fegyveres alapon!!!). A megmozduló tömeget pedig el kell terelnie a határaitól, például azon a módon, amit a linken megfogalmaztam. Biztos van jobb ötlet is erre, de hozzám még nem jutott el.

Egyértelművé kell tenni a világan, hogy az EU NEM befogadással kívánja megoldani a világ problémáit, viszont nem is hagyja magára a határain kívüli világot (a maga jól felfogott önvédelme érdekében...).

röf 2016.03.05. 17:57:40

Hazudsz.
Ez Orbán mondanivalójának csak a fele. Folytatta, hogy milyen szempontból nem leszünk Európa.

Aranyi Gábor 2016.03.05. 18:12:48

@meggyes alfonz: Barom. Az iszlám rosszabb, mint a kommunizmus, mert utóbbi csak a kapitalistákat meg az "osztályidegeneket" akarta kiirtani, az iszlám pedig mindenkit, aki nem tér át (a zsidók és keresztények ehelyett alá is vethetik magukat). Törvényes a pedofília, a nők sokadrendűként kezelése, erőszakolása, bántalmazása - kötelező a hit terjesztése, a gyilkolás (jihad). Merkel megmondta 5 éve, h. a multikulti halott. Nem tudom, azóta mi változott - talán több migrinc jött, több a saria bíróság/járőr, a NO GO zóna, a terroristák, toborzóik, alvó- és nagyon is aktív sejtek, szalafita imámok stb. Szíria 50 év alatt megötszörözte a lakosságszámát, pedig a környék legértelmesebb, nem is arab népe lakja. Büdösniggeréknél 10-14-et ellenek... Csak Nigéria lakossága 30 év múlva a mostani 100-ról alsó hangon 4-500 millióra dagad, egyszerűen állva nem fognak elférni a földjükön. (Eközben a Zeju pont annyi marad: 500 millió! HA...) Mit gondolsz, hova mennek kajáért?? Mit gondolsz, te nagyon marha, akinek hiába ugat az összes iszlám- és biztonságpolitikai szakértő, hogy mi lesz itt, ha csak a családegyesítést engedjük? Bécsben MÁR MA tudod mi van, vazzeg? Mopszlim hapi dolgozik, EGY törvényes és két-három iszlám szerint "neki járó" kurvától 5-10 gyerek, erre kap annyi pénzt, hogy ... Amiből még az otthoni jihadistáknak is tud küldeni... Elég nekünk itt a Zejuban az évszázadok óta integrálhatatlan zsidó és cigány népesség, nem gondolod? Ja, te is ezek közé tartozol. Aha. Vagy ha úgy nem... Kis etnobolsevista! Akiről dr. Hossó Andrea megírta, hogy mit akar: szétszaggatni a nemzetállamok maradék társadalmi szövetét, hogy ne állhassanak ellen a globálkufároknak, akik, mint tudjuk, zsidók... Nem véletlenül Szaúd pénzeli a migrinceket, és Soros cége a "Felelős" Kiadója a migrinc-kézikönyvnek... Most indulsz a pichába, vagy megvárod a kezdőlökést?

midnight coder 2016.03.05. 18:14:00

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Én főállásban egy európai multinak fejlesztek üzleti szoftvert, úgy hogy van némi rálátásom az európai jólétre. Ugyanakkor azt is látom, hogy a kicsi kínaiak, indiaiak, stb. elég szépen jönnek fel gazdaságilag, és ha bemész egy boltba ma már alig találsz európai árut. És minél nagyobb a hozzáadott érték egy adott termékben, annál kevésbé. És az az áru amit te mint európait veszel, jó eséllyel szintén kínai, csak európai címkével amit még Kínában tesznek rá.

Én anno még éltem a szocializmusban, és emlékszem arra az időre, amikor a ZX-Spectrumért a Bécsi út túloldalára kellett kimenni. Akkor is mindenki fennen hangoztatta, hogy az szocialista gazdaság, és különösen a Szovjetunió felsőbbrendűségét, és általában a szocializmust mint az emberi társadalmak legfejlettebbekét, amit csak esetleg majd az eljövendő kommunizmus múlhat csak felül.. Ma a Bécsi út túloldala Kínában van, Moszkva pedig Brüsszelben.

midnight coder 2016.03.05. 18:20:17

@meggyes alfonz: "Vagyunk 500 millióan itt Európában. Jönne hozzánk mondjuk 5 millió menekült. Az 1%. " Ezt az 5 milliót még szorozd be legalább 10-zel, de inkább 20-szal. Első körben. Aztán gondolkodj el azon, hogy anno a náci Németországban hány igazi náci kellett a rendszer fenntartásához. Vagy kicsi hazánkban hány kommunista ?

"Ma Magyarországon is vannak falvak, városok, ahol az odaköltözőket csak "gyüttek"-nek hívják. Aztán eltelik néhány tíz év és a "gyüttek", azok gyerekei már nem lesznek azok, hanem beilleszkednek a társadalomba, aki pedig nem, az előbb-utóbb úgyis továbbáll."

A cigányokat hány év alatt nem sikerült integrálni ? És nem csak a mai Magyarországon, de Kádárék alatt sem, ahol picit több eszköz volt erre, amik nem annyira voltak összeegyeztethetők a mai értelemben vett demokráciával. Pedig a cigányok több nagyságrenddel állnak közelebb a mi civilizációnkhoz mint a migránsok nagy része.

Ági Pogány 2016.03.05. 18:23:49

Akkor mi a fenét akar M.országból csinálni?Beteg elme.

Krisz11 2016.03.05. 18:24:54

@midnight coder:
Sokat elmond, hogy míg az EU28 országa átlagban a GDP 1,96%-át költi kutatás-fejlesztésre, addig Kína 2,1%-ot, de most határoztak a 2016-2020 közti új 5 éves tervről, amiben 2,5%-ra emelik a K+F kiadásokat.

Aranyi Gábor 2016.03.05. 18:30:05

@Ad Dio: Törzsi varázslók/"vallási" vezetők által fanatizált 50-es IQ-jú tömegnek mit is fogsz TE megmagyarázni? Emlékszem, az első nagy Száhel-övezeti éhínség és állatpusztulás idején egy büdösniggert faggatott az újságíró: ember, miért csinálsz 10-14 gyereket, amikor KETTŐT nem tudsz etetni, nézd, az állataid is elpusztulnak a víz- és táplálékhiány miatt. Mi volt a válasza? Allah akbar, Allah akarata, ha akar, ad, ha nem, meghalunk. Bakker, AZ ÉN pénzemből etetnek a WHO/FAO-.-szomtudja aktivisták, te nyomorult, hogy Allah kötne csomót a farkadra meg a nyakadra!!! Ezeket nem lehet meggyőzni, ezek csak a brutális erőszakból értenek (mint a cigányok 99 %-a). 6.000 éve így élnek, gondolod, hogy TE 10-20 év alatt átneveled őket? Esetleg egy gyorstalpaló a la Merkel? Nem fogdossuk a gyakorlatilag meztelen nőket a fürdőben.... Aha. Képpel illusztrálva, mert a barom nem tud olvasni. A kutyámra RÁNÉZEK, és nem akarja meghágni a tüzelő nőstényt, pedig soha nem bántottam... Afganisztánban még a szovjet időkben elkezdték VOLNA a nőket is beiskolázni. Hazament a csaj, a férja/bátyja elvágta a nyakát, mondván, az iskola megfertőzte... No, ezért nincs más lehetőség, mint ennek a népességnek, ennek az erőszakos buzulmán csürhének a lehetőleg gyors és humánus kiirtása. Vagy mi, vagy ők. Megmaradtak ott, ahol 1400 évvel ezelőtt Mohamed meghalt. A nő-csonkítás még régebbi... Irgalmatlanul túl vannak népesedve, és semmit nem tesznek a megfékezésére, se a nők felemelésére, a gyerekek védelmére. a 2000-es évek elején hatástalanították azt a fatvájukat, hogy a Föld lapos... Vágod??? Mikor hány barom kommentel még itt is, hogy "einsteinhülyevót"?? (Pedig éppen most fedezték föl az általa megjósolt gravitációs hullámokat pl....) Tuskókkal a székelyek nem vitatkoznak... Veszik a fejszét, és kettékúrják... :)

Ad Dio 2016.03.05. 18:47:23

@Aranyi Gábor:

Javaslom a kérdez-átgondol-véleményt formál struktúrát. Már ha a párbeszéd a cél. Jelzem: ködöt szurkálsz.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.05. 18:52:12

@midnight coder:

Te szoftvert fejlesztesz? Ekkora korlátolt gondolkodási képességgel? Na ne hülyéskedj már! Te egy probléma kezelésének a 2. lépését se vagy képes látni, (akárcsak Gyurcsány) hát hogy a francba tudnál akkor bonyolult kérdéseket részleteire szedni, a logikai és prioritásokat felismerni, meghatározni és ez alapján teljes értékü munkafolyamatot véghezvinni?

Arról képben vagy, hogy ma már nem az ipari társadalmakban élünk, hanem a szolgáltatóiban, így a te termelés siralmaidnak a modern világban 50 évvel a korszak mögött járnak.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.05. 18:54:56

@Krisz11:

mekkora matematikai csoda, hogy a GDP/fö alapon a Kínánál 5-10-szeres gazdsági túlerejü EU-ban nem kell ugyanannyi %-ot kiadni a K+F-re mint Kínának, aztán mégis utolérhetetlen marad.

midnight coder 2016.03.05. 19:03:22

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Ehhez képest lassan 30 éve ebből élek.

"Arról képben vagy, hogy ma már nem az ipari társadalmakban élünk, hanem a szolgáltatóiban"
Ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy ezerrel folyik a szolgáltatások kiszervezése Indiába (offshore) illetve a közép-európai országokba (near-shore). Mi itt kb. negyedébe kerülünk mint egy kinti fejlesztő, de még mindig legalább kétszer drágábbak vagyunk mint egy indiai, bár mostanság már ők is drágulnak.

Gyorgy Nagy 2016.03.05. 19:08:36

Kicsi Viktor jol nézetki a bajor miniszter elnök melett -40cm. Bolvli kormány bovli miniszter elnök.

Alick 2016.03.05. 19:17:31

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "ma már nem az ipari társadalmakban élünk, hanem a szolgáltatóiban"

Elég nagy baj ez, globális szinten:
- a népesség jó része eleve nehezen képezhető kvalifikáltabb munkára - velük mit is csináljunk?
- az ipart és mezőgazdaságot erőteljesen kiszervező országok stratégiailag zsarolhatóvá válnak

Alick 2016.03.05. 19:19:38

@Ad Dio: Lehet hogy - az európia történelmi hagyományok tükrében - előbb Spártát kéne újjáépíteni...
:)

new_boy_on_the_block 2016.03.05. 19:25:43

Gyuri bácsi, köszönöm a sok buckalakót. Remélem ez az utolsó "ajándéka" az öregnek...

sutyerák 2016.03.05. 19:45:33

már ki lehet jelenteni, a bevándorlók nagy részének a demokratikus jogállam akadály, egy legyőzendő ellenség, mely ellen harcolniuk kell

orbán ellen aki bevándorló és akadály neki a jogállam. így érthető.

egyébként jó nagy kormánypropaganda írás,-talán az "X"-mint reklám nem ártott volna

Krisz11 2016.03.05. 20:20:29

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:
" EU-ban nem kell ugyanannyi %-ot kiadni a K+F-re mint Kínának, aztán mégis utolérhetetlen marad."
Ez tévedés elvtárs. Kína 370 milliárd dollárt költ K+F-.re vásárlóerő paritáson számítva, míg az EU28 kb 334-et. Még azelőtt, hogy 2,5%-ra növelnék a költést.
És mellesleg csak úgy mondom, hogy az USA is a GDP 2,75%-át költi kutatásra, tehát az EU súlyosan lemarad. Érdemes lenne emiatt kampányolni, felszólalni (mondjuk a buzik házasodása vagy hasonlók helyett).
data.oecd.org/rd/gross-domestic-spending-on-r-d.htm

retrovírus (törölt) 2016.03.05. 20:59:27

Valaki meghekkelte az indexet, hogy ez a poszt címlapos lett? Vagy az érdekesség kedvéért beraktak egy posztot a másik oldalról?

Brix 2016.03.05. 21:30:28

@meggyes alfonz: " Vagyunk 500 millióan itt Európában. Jönne hozzánk mondjuk 5 millió menekült. Az 1%. Tényleg attól félünk, hogy 1%-nyi ember megváltoztatja a maradék 99% identitását... "

Már 2010-ben is 19 millió muszlim élt az EU-ban , ami az összlakosság 3,8%-a... azóta jóval többen lehetnek... Összeurópai szinten talán van már 5%-s részarányuk, de fő befogadó országokban lassan 8-10% lesz részarányuk. Egyes nagyvárosokban akár a lakosság 20-35%-át is kitehetik ....
Arról még nem olvastam viszont statisztikát , hogy a 18-30 év közötti fériak között , a fiatal muszlim férfiak aránya mekkora... 30-40-50% ?
Nem véletlenül köszöntött be ekkora nemi erőszak hullám Európában...
Az,hogy mit kezd Európa ezzel a vesztenivaló nélküli, nincstelen, milliós embertömeggel Európa , még nem tudni... Ennyi munka nincs, és ennyi szociális segély sem lesz.... Attól tartok , a mostani anarchikus állapotokat polgárháború fogja hamarosan követni....Jobb ebből kimaradni! A legjobb a 0 migráns, ebből a " kultúrkörből"...

Ad Dio 2016.03.05. 21:33:15

@Alick:

Minden bizonnyal az is elkerülhetetlen. De önmagában csak Leónidasz nyomdokaiba léphetnek. Ekkora tömeget csak egy jól felépített stratégiával lehet kezelni. Ennek része a védelem, a megelőzés és az elterelés is.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.05. 21:57:04

@BircaHang Média: Te bulgár, nehogymár magyarokat akarjál elküldeni Magyarországról. Mindennek van határa, még ha autista is vagy...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.03.05. 21:58:28

@röf: Vagy inkább rájött, hogy ez kihallatszott... Nyilvánvaló, hogy asszisztál Putyin erős EU ellenes törekvéseihez.

ember100 2016.03.05. 22:04:13

@Aranyi Gábor:
Helló !

Setét vagy öcsém :)
Meg kellene nézned a 80 as években a németországba települt törökök ( iszlám ) az első generációban 4-5 gyerek a másodikban 1-2 mert látták hogy lehet jobban is élni , nem halnak meg a gyerekek stb.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.05. 22:21:40

@Gyorgy Nagy: Amikor Horn Gyufa Kohlt fogadta, akkor is gúnyolódtál?

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.05. 22:24:56

@ember100: Törökország sokkal szekularizáltabb, mint a térség többi országa. A z 1920-as évektől Kemál Atatürk vezetésével egy világi államot alapoztak meg.

Gringo 2016.03.05. 22:28:29

Tetves Putyin ránkszabadította ezeket a migránsokat.

patkányarcúáginéni 2016.03.05. 22:51:36

NEM elszólás volt, te nagyonhüje!

Szakura 2016.03.05. 23:04:01

Se migrànsok, se nyugati bèr. Vissza a jövōbe, de nélkülem.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2016.03.05. 23:08:35

@BircaHang Média: Az Uráltól nyugatra (és az Atlanti-Óceántól keletre, még mielőtt valaki beleköt) mindenki Európában van...

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.05. 23:29:13

@Gringo: Ekkora hülyeséget hogy lehet leírni?? Már jóval az oroszok szíriai katonai szerepvállalása előtt is özönlöttek a migránsok a Balkánon keresztül.
Inkább az amerikaiakat kárhoztasd. Jobb ha tudod, hogy az IS egy félresikerült CIA projekt..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.05. 23:31:19

@retrovírus: Lehet hogy az ügyeletes cenzorka szerelmes.. Biztos a rántottáját is elsózta reggel..:)

kvadrillio 2016.03.05. 23:46:43

ez itten Európa ! :)
Mindenkit megmotozhat március 15-én a TEK a Nemzeti Múzeum körül

akiraly
POLITIKA
ma 14:53
227
806

Orbán Viktor ünnepi beszédére hivatkozva védett területté nyilvánította a Nemzeti Múzeum környékét a TEK. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy

mindenkit igazoltathatnak;
mindenkit megmotozhatnak;
átvizsgálhatják a gépjárműveket;
de akár még ki is üríthetik a teret.

kvadrillio 2016.03.05. 23:51:47

vajhhh...hány drogos fog lebukni ebben a NAGY ORBÁNVÉDELEMBEN ??? :o)))

2016.03.06. 00:32:28

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "Ennek a felcsúti sötét diktáotrnak eltökélt célja, hogy pár éven belül kivezesse az országot az EU-ból. "

Be se kellett volna lépni ebbe az EU-nak nevezett mentális elfekvőbe.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 00:46:32

@Krisz11:

szóval akkor önmagad számaival cáfolod önmagad matematikáját. Megjegyeztük.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 00:51:15

@jágör68:

te kis idióta, a világ kiröhög téged ezekkel a ruszki propaganda minisztérium által létrehozott troll blogokkal meg troll videókkal.

Euróápában jelenleg egstelen egy bábkormány van, ez pedig Lopbán eftárs, aki Putyin bábja. Néha meg a szexpartenere, ahogy azt a lehallgatott lengyel beszélgetésböl megtudtuk.

Right Wing 2016.03.06. 02:02:10

@ember100: És a harmadik generációban megint 4-5, csak ezt már szemérmesen nem írod le.

akist 2016.03.06. 06:28:45

@meggyes alfonz: Szépet álmodtál. Nyugodtan vedd ki a kezed az éjjeli edényből...

Csetepaté márki 2016.03.06. 07:38:58

@meggyes alfonz:" Vagyunk 500 millióan itt Európában. Jönne hozzánk mondjuk 5 millió menekült. Az 1%. Tényleg attól félünk, hogy 1%-nyi ember megváltoztatja a maradék 99% identitását?"

Most Afrika lakossága kb. 1milliárd 100millió . Egy felmérés szerint ha a feltételek adottak lennének -fogadókészség, útiköltség, nem lövik le az első határnál vagy adják el rabszolgának, ágyasnak stb.-, a jönni szándékozók száma ott kezdődik, hogy 200 millió.

archangel1526 2016.03.06. 08:22:37

@meggyes alfonz:

Angolul tudóknak:
en.wikipedia.org/wiki/Muslim_population_growth

Egy átlag muszlim nő 3.1 gyereket szül élete során, ez magasabb mint bármilyen más nagyobb valláshoz tartozó termékenységi ráta.
Ny-Európát 1-200 éven belül a muszlimok fogják uralni, K-Európát pedig a cigányok. Ugyanis azé a föld, aki telejszüli... Csak elmondanám, hogy a történelem nem állt meg, már rengeteg népvándorlás volt, van és lesz is.
A magyarok előtt is élt egy rakat nép a Kárpát-medencében, és utánunk is fognak...

Itt az a kérdés, hogy szeretnénk-e ha az utódaink muzulmánok lennének, mert ők nem fogják elveszíteni a hitüket az biztos. A gyerekeinknek pedig már nem lesz választásuk, vagy áttérnek, vagy rabszolgák lesznek, vagy legyilkolják őket. Csak idő kérdése mikor.
A muzulmánok az egész multikulturális, szólásszabis, női+meleg egyenjogúságos Európát veszélyeztetik a náci ideológiájukkal.

Amúgy pedig 150 év török uralom és 300 évnyi háborúskodás után tényleg nem értem, hogy az iszlám vallás miért nem illegális Magyarországon.
Az, aki egy muzulmánt is beenged, az a saját őseink sírját köpi le. Ez a mi generációnk szégyene.

midnight coder 2016.03.06. 08:33:27

@ember100: A törökök amúgy is egy meglehetősen szekularizált, épp hogy iszlám népesség volt akkor amikor a németekhez kerültek. A közel-keleti muzulmánok picit más csapat.

midnight coder 2016.03.06. 08:47:36

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Snowdent senki sem röhögi ki. És bizony Merkel elvtársnőt is lehallgatták. Merkel elvtársnő persze erre nem igazán lépett semmit - nem is igen tudott volna, mivel a nyakán lévő póráz egyik fele Izraelben, a másik Washingtonban van.

jágör68 2016.03.06. 08:52:38

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: @midnight coder:

Bizony, Edward Snowden is orosz propagandista :DDD
Meg Assange.
A nagy helyzet az, hogy Merkel mami nem kapta ingyen a TIME- címlapot.
Csak kár, hogy a saját népét nem kérdezték meg róla, mi is a véleményük erről.

Az NSA minden nyugati politikust a markában tart- még most is. Beleértve a bénakacsa Obamát is.

katolnai 2016.03.06. 09:32:28

@meggyes alfonz: tényleg nem érted, ennyire ostoba vagy? A mohamedánokaz emberiség alját képviselik; hulladék, akik nőket terrorizálnak, elvágják a saját lányuk torkát, ha nem engedelmeskednek, és ezt aljas módon 'becsület-gyilkosságnak nevezik; 10-12 éves lányaikat eladják vén kecske pedofiloknak, mert megtehetik, hiszen a vallásőrült mohamed is egy 9 éves kislányt (aisha) vett feleségül, akivel 11 éves koban hált el ez a pedofil disznó:!
tényleg nem érted mia probléma evvel az integrálódni képtelen szeméttel, aki gyűlöli az európai kulltúrát mműveltséget, de a segélyeket, a potyát, a mások nyakán élést azt imádják.
500 millió? ebbe beleszámolod az orosz, albán, koszovoi, bosnyák mohamedánokat? no és a franciába, németbe, angliába, hollandiába már eddig bepofátlankodó több tiz millió szemetet is?
Orbánékat lehet szidni, lehet sok hibájuk van lehet sok mindent másképp kellene csinálniuk, de h megvédik a mohamedán hányadéktól hazánkat: tisztelet és becsület jár nekik!
te meg szégyeld el magad, h ezt az aljanépe bandát mentegeted ...

katolnai 2016.03.06. 09:47:05

@Aranyi Gábor: sok bölcs igazságot megfogalmaztál hsz-edben, amit a liberális-anarchista tetvek nem hajlandóak figyelembe venni. még a magyarországi homokosok is a bevándorlók (mohamedán csűrhe) mellett kardoskodik, holott több mohamedán területen elevenen megégetik, átvágják a torkukat a melegeknek; ezt jól tudják és mégis őket védik ... ilyen húgyagyú selejtekkel mit lehet kezdeni?

Netuddki. 2016.03.06. 09:48:42

Jól felmondtad poszter a fideszes agitprop szöveget. Ha ezt akarom hallgatni akkor bekapcsolom a Kossuthot. De nem akarom.
Nem másokkal kellene foglalkozni, van itt is baj bőven. Mindjárt elsők közt a tolvaj bűnözőkből álló kormányunk.

Netuddki. 2016.03.06. 09:51:00

@katolnai: Kisfácán! Azok után amit idehánytál, akinek itt szégyellnie kellene magát az pont te vagy.

midnight coder 2016.03.06. 10:31:42

@___________Tibi___________: "Nem másokkal kellene foglalkozni, van itt is baj bőven."
Na ja. Ezt mondták a német zsidók is, amikor jött egy kis kefebajszos alak és elkezdett hülyeségeket beszélni. Aztán pár évvel később rájöhettek, hogy jobb lett volna idejében foglalkozni a problémával, mielőtt a probléma kezd el foglalkozni velük. Ma ugyanez a helyzet a bevándorlókkal. Nagyon hamar eljöhet az a pont, ahol az európai dönthet hogy menekül vagy táborozik.

BiG74 Bodri 2016.03.06. 11:01:13

Jó lenne rájönni, hogy nem a muzulmán hit által veszélyesek ezek az emberek, hanem a kultúrálatlanságuk, primitívségük miatt.
Nem kell a migránsokat a "hitük" miatt kárhoztatni, de kell az iszonyú erkölcsrendszerük, és gondolatviláguk miatt. Nem lehet olyanokat befogadni egy társadalomba, akik képtelenek elfogadni annak értékrendszerét 100 %-ban. Vannak már ilyenek bőven, nem kell több.
A liberális, szocialista oldalnak be kellene ezt látni, mert amúgy is gyenge platformjukat rendesen erodálja a kérdésben kifejtett véleményük.

Zsuzsi25 2016.03.06. 11:24:07

@meggyes alfonz: Te tenyleg ennyire ostoba vagy?
Sok kerdesem lenne hozzad, de most csak egyet kerdezek.
Ha nem tartjak be a torvenyrinket, (bizonyara van ra esely, hogy betartjak....tenyleg...vegulis ez a szokvanyos, az szokott tortenni, hogy betarjak.., persze. Ezt latjuk a menekult taborok kornyeken ezt lattuk kolnben szilveszterkor stb.) Szoval ha nem tarjak be a torvenyeinket, merz eroszakosak, nem tisztelik a noket, sem az europai kulturat (igen, ebben a kulturaban benne van a szexualis szabadossag, a szingli elet,;a karrierizmus stb.) hogyan fogjuk oket visszatoloncolni? Milyen modon? Szerinted akinek nincs veszteni valoja, azt hogyan fogod visszatoloncolni egy haboru sulytotta helyre, ahol ehezes van stb. Mh.? Varom mielobbi valaszod.
P.S. Nem lenne egyszerubb es esszerubb kint tartani oket, hogy ezt avkitoloncolosdit megelozzuk?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 11:33:04

@Zsuzsi25:

Aztán te meg az a nem is létezö echte magyar fajta talán betartja a magyar törvényeket???

Aztán ne lepödj, meg de tény: a migráns hátterüek nemi eröszakos cselekedeteinek az aránya csak töredéke a helyi lakosokénak. Magyarországon a sok 1000 nemi eröszakos cselekményt meg csak magyarok követeik el!!

Aztán meg Magyarország tagja mind a Genfi Konvenciónak mind az EU-s egyezménykenek, úgyhogy ha nem tartja be a menedékügyi eljárás szabályait, akokr repülhet Schengenböl, meg adhatja vissza a az EU támogatásokat. Mindezt 1300 menedékjog kérö miatt.

Ennyire hülye a magyar!

wolves84lb 2016.03.06. 11:33:17

@BircaHang Média: aki meg nem akar, az menjen Bulgáriába...na, te pont jó helyen vagy akkor.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 11:35:41

@BiG74 Bodri:

a ballibsi oldalnak be kell látnia, hogy egy migráns is bünözhet, a fidesz-jobbik náci oldalnak meg be kell látnia, hogy nem minden migráns bünöz.

Tehát csak ettöl a két bnanda vonulattal kellene megszbadulni, hogy Magyrország visszatérjen az európai civilizáció útjára.

wolves84lb 2016.03.06. 11:39:11

@Aranyi Gábor:
"Csak Nigéria lakossága 30 év múlva a mostani 100-ról alsó hangon 4-500 millióra dagad, egyszerűen állva nem fognak elférni a földjükön"

Ezt elmagyaráznád pontosan? 100M-ból hogy lesz 5-600M 30 év alatt?

Ha ez sikerül, majd beszélünk a többi marhaságodról is...

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 11:43:04

@midnight coder: "Nagyon hamar eljöhet az a pont, ahol az európai dönthet hogy menekül vagy táborozik."

A te matematikai tudásod még a 2. osztályos gyerek színvonalát se üti meg. Vázold már fel, hogy hány milliárd bevándorlónál jön el a pont, hogy képesek átvenni a politkai irányitást azok, akik az európai jólétet akarnák lerombolni.

Ezek a te hírhedt világvége félemeid mindcentöl ami nem a fehér embertöl jön, meg külön röhejesek. Bár ilyenek félelmek minden gyerekben megvannak, de olyan 16 éves koruk után elmúlik.
Nálad úgy látszik ezek a félemek tartós állapotra rendezkedtek be.

Pöff 2016.03.06. 11:44:41

"Nem csinálunk Európát Magyarországból"

Szerintem ez a kijelentése nagyon két értelmű lett

Teljesen igaza van olyan szempontból, hogy a liberál diktatúrára ami foglyul ejtette az EU lakosságát semmi szükség.

lásd Kvóták, lásd az EU polgárok heves tiltakozása lelenére betelepítés, Welcome ujjongás (ami már fél éve megszűnt..főleg Párizs és Köln után)
Lásd Német (EU franca Svéd stb) sajtó full ontime hazudozásai és hír elhallagtása.
A német osztrák francia belga rendőrség tökentlensége...
(az ottani súlyos állaptok-nak a 1/100-da nem jut el hozzánk, Valamit az MTV1 csurgat, de kb annyi)

Brüsszel és a ballibsi vezetők pedig még mindig ....a súlyos napi problémákkal szembe meneve is...a kész tényeket totálisa sutba vágó politikát folytat...sőt még a baromságaikat a többi tagállamra is rá akarják erőltetni...
(amit bár ők(nyugatiak) nem igen tapasztaltak még...de diktatúrának hívnak...volt belőle részünk pár évszázadig.)

Nah ebből a szemszögből vizsgálva tényleg nincs szükségünk az agybajos EU-ra
Az angoloknak se..ki is fognak lépni...(és a többi tagállam se túl happy)

És ez csak a bevándotlás...tucatnyi más kérdés van, amiben csak vissza lépés van.
Lásd Trump: nem fognak beengedni semmilyen illegális migránst...Muszlimot meg főleg.
azt is kirakják aki eddig ott volt.

Erre mit csinál brüsszel?
Nah erre nincs szüksége senkinek..nem csak Magyarországnak.

Persze az EU-ban sok a pénz...de egy kosz fészek lett főleg a nagyvárosok.
Vidéken dolgozni kell...oda meg nem mennek a migráncsok.

wolves84lb 2016.03.06. 11:48:17

@katolnai:
"Orbánékat lehet szidni, lehet sok hibájuk van lehet sok mindent másképp kellene csinálniuk, de h megvédik a mohamedán hányadéktól hazánkat: tisztelet és becsület jár nekik!"

Majd ha ők saját maguk mennek a határra védeni a hazát, na majd akkor tisztelem őket. Addig csak gátlástalan tolvaj politikusok. Mind.

Weißkopf 2016.03.06. 11:48:50

@Gyorgy Nagy: Ennél "jobban" csak a szerb miniszterelnök mellett mutatott Bolse Viktor (mínusz 50 cm).

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 11:51:30

@jágör68:

Snowden sose mondta, hogy akármelyik európai kormány az NSA bábja lenne, ráadásxul annyira sötéthülye analfabéta proli vagy, hogy az idevonatkozó linked nem is ad ki semmit abból, amit idehazudsz. Szóljál már a fidióta tartótisztednek vagy Moszkvába, hogy lebukott a hazug propgandád.

Tudod hülye ruszki seggnyaló fidióta, van aki még rá is kattint a ruszki propaganda oldalidra, ráadásul el is tudja olvasni idegen nyelven, hogy hazudsz mindenben.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.06. 11:53:16

@Pöff:

az egész világ ballibsi, még milyen szerencse, hogy 9 millió magyar paraszt nem kér ebböl és neki kökemény Lopbán diktatúra kell röghöz kötéssel meg birkamenetes gazdi imádattal.

Weißkopf 2016.03.06. 11:57:05

@kvadrillio: Ajajaj! Akkor fütyülni meg tojást dobálni sem lehet? Hová jutottunk! Ez már valóságos rendőrállam. Bezzeg az elmútnyócévben, amikor Gönczöt, Gyurcsányt lehetett kifütyülni, lehazaárulózni. De szép is volt!

meggyes alfonz 2016.03.06. 11:59:38

@Zsuzsi25: @bloglegelő: @katolnai: @archangel1526: @akist: @Brix: @Aranyi Gábor:

Hát köszi a személyeskedéseket. Én is írhatnék mindenkire szép jelzőket, de nem teszem.
Jó lett volna, ha hozzászóltok a bejegyzésemhez végig is olvasnátok előtte!

Csak néhány kérdésem lenne:
1. Ha a makedónok, szerbek, horvátok tovább engedik a menekülteket mi hogyan fogjuk megakadályozni, hogy Magyarországra belépjenek. Közéjük lövünk? Megölünk férfiakat, nőket, gyerekeket, mert menekülnek a halál elől?
2. Ha Szlovénia le zárta volna a hatérait ugyanúgy, ahogy mi, akkor szerintetek meddig tartani ki a kerítésünk?
3. Mit csinálunk akkor, ha Németország nem fogad be több menekültet?

Persze meg kell tenni néhány dolgot a menekültekkel, egységesen, minden EU országban:
1. Ne mászkálhassanak ide-oda EU-ban.
2. Oktatás, képzés, asszimiláció, kötelezően európai oktatás.
3. A hitszónokok ellenőrzése: aki bármilyen módon a mi kultúránk ellen beszél azonnali kiutasítás.
4. Bármilyen törvénytelen cselekedet esetén azonnali kiutasítás, visszaszállítás.
5. Amint javul a helyzet a szülőhelyükön, akkor akikre nincs szükségünk mehet vissza, természetesen azzal, hogy támogatjuk a szülőhelyen az életük újbóli felépítését.

BiG74 Bodri 2016.03.06. 12:01:05

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra:
Ja, csak a jelenlegi tolvaj banda fogást talált az ügyön, és miért? Mert jelenleg az általunk vágyott nyugaton olyan a Közel-keleti, afrikai régióból származó problémák vannak, melyek az itt élőket aggasztja. Erre nem gyógyír, hogy a magyar is bűnöz, arról nem is beszélve, hogy bizonyos dolgokat ha el is követ magyar, az akkor is elfogadhatatlan bűncselekmény, ha a migráns akkor az "kultúrájának" része, nehezen érti meg, vagy el sem fogadja annak általunk megítélt súlyát.
Ennek ellenére a viktorka túltolta a szekeret, ahogy szokta, és ami most nagyon lényeges számukra. Az ellenzék pedig ismét képtelen kilépni sajàt béklyóiból, hogy a jó gondolatiságot megfogalmazza.

histar007 2016.03.06. 12:24:43

Azt azért látni kéne, hogy akik vezető/döntéshozói szinten propagálják a féktelen befogadást, azok személyesen sosem fogják elszenvedni a hatását.
A muszlim invázió nem csak kereszténységre jelent veszélyt, hanem a zsidóságra és bármely más felekezetre egyaránt. A túltolt tolerancia simán megtűri a saját gyilkosait, sőt támogatja őkez törekvéseikben.
Az emberiség meghaladta a természet törvényeit, megjelent a tolerancia. Csakhogy bármely élőlény szervezete, amely megtűri egy idegen organizmus ténykedését, az halálra van ítélve. A víruskknak nincsenek jogai, az immunrendszer pedig nem morális alapon müködik.

Csetepaté márki 2016.03.06. 12:26:54

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "A te matematikai tudásod még a 2. osztályos gyerek színvonalát se üti meg. Vázold már fel, hogy hány milliárd bevándorlónál jön el a pont, hogy képesek átvenni a politkai irányitást azok, akik az európai jólétet akarnák lerombolni."

Szíria lakossága 1950-ben 3,5millió volt, most 22,5millió. Ez azt jelenti, hogy kevesebb mint 25 évenként megduplázódik. Mintha Magyarországon most kb 70millióan lennénk.
Ez azt jelenti, hogy a több mint egymilliárdos Afrika 15(!) évenként nagyobb népességfelesleget "produkál", mint Európa összlakossága. És a görbe nem lineáris, hanem exponenciális, amire akkor is minimum a "katasztrófa" szót kellene használnom, ha bagatellizálni szeretném a problémát.

Moin Moin 2016.03.06. 12:27:49

...Jó lenne lecserélni a blog címét: "European Phalanx"-ról "Orbanean Valag"-ra...

A migrációs matekről valódi (és nem az orbánisták által vizionált/sugallt kalkulációkról meg itt olvashattok - persze, titeket nem azért etet a Fidesz-rezsim, hogy a tények érdekeljenek titeket: progressziv.blog.hu/2016/02/25/a_migransugy_anyagi-mennyisegi_nezopontbol

:-)))

kvadrillio 2016.03.06. 12:27:51

hmmm.... TALÁN MEGKÉRDEZHETNÉD A MAGYAR TÁRSADALMAT IS ERRŐL NEMDEBÁR ?????
NA, MEGINT SIKERÜLT FÖLBASZNI AZ AGYAMAT ENNEK A FASZKALAPNAK !!!
MÁR SZINTE MINDENT LEPASSZOLNAK MAGUKRÓL MINT "ÁLLAM" , SZINTE SEMMIT NEM AARNAK FINANSZÍROZNI, PEDIG TELE VANNAK EU-S MILLIÁRDOKKAL, ADÓBEVÉTELEKKEL !!! TALÁN KORMÁNY SEM KELLENE MÁR ENNEK A NÉPNEK, MERT HERÉKET NEM AKAR A NYAKÁBA !!!
Lázár még több egyházi iskolát szeretne
nyg
nyg követés
2016.03.04. 16:48

Sikertelen vállalkozásnak nevezte az iskolák fenntartásának és működtetésének az állam és az önkormányzat közötti megosztását Lázár János – írta az MTI. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ezért támogatja, hogy újabb oktatási intézmények kerüljenek a történelmi egyházakhoz. Lázár minderről Hódmezővásárhelyen, a felújított Kertvárosi Katolikus Általános Iskolán tett látogatásakor beszélt.

LÁZÁRKA ! HOGY TE MIT SZERETNÉL, KÉRDEZD ANYÁDTÓL !!! MAJD ÉN ELKÜLDELEK HOZZÁ !!! BAZD MEG !

kvadrillio 2016.03.06. 12:31:34

tököm televele, hogy szinte minden rádió- és tévé csatornán imádkoznak orrba-szájba ! KÖZBEN AZ 50 MÉTERRE TALÁLHATÓ TEMPLOMOK ELŐTT EZER ÉVE UGYAN AZ A 25 FŐ VÁR, HOGY MISÉRE BEVONULJON.........
LÁZÁRKA MEGHIBBANT, AMIKOR A MAGYAR GYEREKEKET ERŐSZAKKAL BEGYÖMÖSZÖLI A PAPOK KEZEI KÖZÉ !!!!!

Afrika steht an der Elbe 2016.03.06. 12:33:06

@meggyes alfonz:
"Közéjük lövünk?"

Igen, közéjük kell, lőni. Ahogy legutóbb például a török határőrség: www.focus.de/politik/ausland/aktivisten-melden-tuerkische-grenzschuetzer-erschiessen-neun-syrer_id_5336355.html

Az más kérdés, hogy erről most úgy hallgat a merkelista liberális sajtó, mint szar a a fűben.

Zsuzsi25 2016.03.06. 12:48:30

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: nem 1300 . Lehet h most ennyi, de ezek majd hozzak a rokonokat csaladegyesites jogcimen + szaporodnak is.

Zsuzsi25 2016.03.06. 12:52:14

@meggyes alfonz: 1. Te sem valaszoltal az en kerdesemre. Hogyan??!! Hogyan toloncolod vissza? 2. Igen persze. Bele kell loni a tomegbe. Ez az egyetlen modja az elrettentesnek. Miert nrkunk kell gondodkodni roluk? Nem a mi feladatunk. Nem vagyunk felelosek erte.

Zsuzsi25 2016.03.06. 13:05:21

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Azert azt ugye tudod, hogy nem mindenki fideszes, aki elutasitja a millios döghorda betelpiteset (?) -

BiG74 Bodri 2016.03.06. 13:13:53

@Zsuzsi25:
De megismerni a kifejezéseiről.

Pöff 2016.03.06. 13:15:40

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:

Nincs szükség Orbánra se nehogy félreértsd...

korrupt emberekre sehol nincs szükség.

bloglegelő 2016.03.06. 13:24:22

@meggyes alfonz: miféle személyeskedés ? itt egy fórumon ?

te nyomott, önelégült, arrogáns és ostoba hülyegyerek

ja, amit írsz , az meg nettó hülyeség

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.06. 13:27:42

@wolves84lb:

Bulgária sokkal jobban követi a nyugati, liberális modellt, mint Magyarország.

Húsleves 2016.03.06. 13:37:51

@Aranyi Gábor:
"Merkel megmondta 5 éve, h. a multikulti halott. Nem tudom, azóta mi változott"

Nem emlékszel hogy mi változott? Az változott, hogy lehallgatták a telefonját a nudista-keresztény "atomfizikus" vén szatyornak, és úgy táncol, ahogy fütyülnek neki. Merkel egy fakanálon mozgatott, saját gondolatok és saját akarat nélküli egy szar báb.

Zsuzsi25 2016.03.06. 14:04:31

@bloglegelő: Az az igazsag, hogy aki ilyet ir, az meg nem elt olyan helyen amit NGZ, nek nyilvanitottak. (No-Go Zone) Egyszeruen nem dolgoztak olyan Europai orszagban, ahol vannak olyan helyek, ahova tenyleg jobb nem betenni a labunkat kendo nelkul. Sokkal komolyabb, es veszelyesebb mint egy M.o-i cigany putri.
Lasd Calais. Hat ott is mi van? Te szent isten.....nem csodalom, hogy a kamionosok kiborulnak, es rahuzzak a kormanyt az illegalis bevandorlokra. Londonban azt kovetelik a muszlimok, hogy a sariat, (muszlim szabalyok az elet minden teruletere) vegyek be a UK alaptorvenybe. Az eszem megall komllyan mondom....alfonz es tarsai egyszeruen csak tudatlanok...(vagy hulyek) akarmelyik is, a vegeredmeny, rank, ertelmesen gondolkodokra, vilaglatokkara, elegge karos, mert ha befogadjuk ezt a sok dögöt, nem csak az fog szenvedni aki be akarja fogadni oket, hanem az is, aki kezdettol fogva ellene volt.

Húsleves 2016.03.06. 14:07:30

@meggyes alfonz:
1. "Ha a makedónok, szerbek, horvátok tovább engedik a menekülteket mi hogyan fogjuk megakadályozni, hogy Magyarországra belépjenek. Közéjük lövünk? Megölünk férfiakat, nőket, gyerekeket, mert menekülnek a halál elől?"
Nem a halál elől menekülnek, ezt csak a hozzád hasonló műmájerek hazudozzák. Halál elől menekülők örülnek hogy menedéket kapnak, és nem erőszakoskodnak. Örülnek ha ennivalót kapnak, és nem követelik a pénzt, hogy majd ők megveszik maguknak a plázában. Halál elől menekülőknek eddig is megvolt a szabályos befogadási eljárás, és most is megvan. Ha támadnak, akkor pedig természetesen lőni kell. Tehát a lényeg, neked külön, a szádbarágva: nem az otthonaikat és a földjeiket kell a távolban demokratikusan szétbombázni a hozzád hasonló álszent műmájerek relativizálása mellett, hanem magunkat kell fegyverekkel megvédeni.

2. "Ha Szlovénia le zárta volna a hatérait ugyanúgy, ahogy mi, akkor szerintetek meddig tartani ki a kerítésünk?"
Ugyanaddig.

3. "Mit csinálunk akkor, ha Németország nem fogad be több menekültet?"
Örülünk, hogy megjött az eszük. De a helyzet az, hogy most sem Németország fogadja be őket, hanem a CIA báb Merkel. Még a saját pártjában is nagy az ellenállás. Csak ugye annyira kiteljesedett mostanra náluk a liberális demokráCIA, hogy négy napig lehetett titkolni hogy mit műveltek a "háború elől idemenekült" orvosok és mérnökök Kölnben, és Frau Merkel demokratikusan letiltatja a Facebookon a neki nem tetsző véleményeket.

Azt meg amit megoldásnak írtál pontokba szedve, köszönjük szépen, hallottunk már hasonlókat reggel éjjel meg este. Szóval maradjunk annyiban, hogy nem azért árasztják el velük európát ugyanazok akik lebolbázták az otthonaikat, hogy majd hazaküldjék őket, ez a duma csak altatás.

Gringo 2016.03.06. 14:17:46

@A megvalósult amerikai ólom..: Persze ezt csak te tudtad meg egyedül a hiteles amerikai forrásaidnak köszönhetően! :D

midnight coder 2016.03.06. 14:20:57

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Ezt a hánynak kell bejönnie témát pár körrel feljebb már kitárgyaltuk. Európa összes lakosságához képest az a 2-30 millió muszlim aki abból a térségből várható, még önmagában véve nem túl sok. Legalábbis számarányban. Ugyanakkor ha azt nézed, hogy a szocializmusban a népesség hány százaléka volt hithű kommunista, és ez mégis bőven elég volt a rendszer fennmaradásához, már egyből kevésbé szép a menyasszony.

Ezzel együtt, én drukkolok a muszlimoknak. Foglalják csak el szépen Németországot, ha a németeknek ez jó, akkor hajrá. De Merkel nyanya ilyen döntése vonatkozzon csak azokra a polgárokra akit őt megválasztották, egy tagország vezető politikusának hülyesége miatt ne szívjon az egész Unió.

Gringo 2016.03.06. 14:21:05

Csak Putyinnak érdeke Európa gyengítése. Bizonyított tény, hogy orosz buszokkal szállítják keresztül a balkánon a migránsokat.
A kazettás bombák bevetésével még a maradék lakosságot is menekülésre ösztönzik.

szdan 2016.03.06. 15:00:58

Teljesen igaza van! Az EU éppen gőzerővel ássa a saját sírját, és sajnos ezzel együtt egy élhető civilizációét is. Gyáva, impotens, szellemileg brutálisan retardált politikusok vezetik ma az EU-t, és ez soha nem volt nyilvánvalóbb mint most amikor az (általuk) ún. "menekültválság" ezt felszínre hozta.
Ma az EU ezzé vált: muszlim terror uralma.
Én kimondottan örülök, és büszke vagyok hogy nem egy ilyen "Európához" (bár inkább Eurábiának kéne helyesebben hívni) tartozunk.

Gyorgy Nagy 2016.03.06. 19:41:50

@A megvalósult amerikai ólom..: Gyula közpénzböl nemépitetett NB 3 csapatnak nègyszáz milcsiért stadionokat mint ez a vidéki mélynövésü volt KISZ titkár.

meggyes alfonz 2016.03.06. 21:31:39

@bloglegelő: Ennyire telik? Tényleg? Érvelés az nincs?

meggyes alfonz 2016.03.06. 21:36:36

@Zsuzsi25: Hallottál már a repülőgépről?

meggyes alfonz 2016.03.06. 21:42:37

@Afrika steht an der Elbe: @Zsuzsi25: @Húsleves:
Szóval legyünk gyilkosok.
Szerintetek ki az a rendőr/határőr/katona, aki a tömegbe lőne?
Melyik felettes ad ki ilyen parancsot?
Ez tömeggyilkosság, ami semmilyen körülmények között nem elfogadható!

Húsleves 2016.03.06. 22:26:23

@meggyes alfonz:
Ne erőlködj te szerencsétlen, nincs neked annyi eszed, hogy ezt a hú de lehengerlő erkölcsi missziót összehozd.
Ja persze, "semmilyen körülmények között", kivéve ha a hülyelibsik által bálványozott jenkik távoli országokat támadnak meg, mert a demokráciaexport mindenre felmentést ad. Az önvédelem nem gyilkosság, ha támadnak, akkor lőni kell. Ez a katona dolga, ez így működik. Ráadásul nem is kell rögtön alkalmazni, levegőbe lövés is nagy valószínűséggel elriasztja őket, úgyhogy nem kell a púder. A kerítés pedig pont arra jó, hogy fizikai korlátot jelent. És Lehet még könnygázt, vízágyút alkalmazni, stb.
Nincs ebben semmi olyan különleges, amire ne rejszolnál kéjes gyönyörrel, ha a saját lakosság ellen vetik be a gazdáid.
süti beállítások módosítása