European Phalanx

Bede megint nagyot ment a 444.hu-n

2016. február 12. - megamovieboy

emperor-good-good.jpg 

 Bede Márton már hatalmasat alkotott tavaly szeptemberben. Az a baj, hogy továbbmennek című írásával új szintre emelte a menekültsimogató publicisztika fogalmát. Akkor, mikor már kétharmadnál jóval nagyobb arányban  szidták Merkelt, Junckert  a beözönlő közel-keleti embertömegek miatt a  444.hu kommentelői (igen, azok a megátalkodott liberálisok), amikor már lekapcsolták a kommentelést is több cikk alatt, mert nem tettszett nekik a saját olvasóik véleménye és csak azért tették a későbbiekben lehetővé a hozzászólásokat, mert sokan az oldal látogatásának felfüggesztésével fenyegették meg őket és ténylegesen csökkent a látogatottság és tényleg felesleges egy ilyen weboldal kommentelési lehetőség nélkül, (ahogy üzenték nekik "a sz@ros cikkeitek nem érdekelnek, csak az emberek véleménye a témáról"), nos ezek után, mintegy válaszcsapásként jött ez a cikk. Itt aztán mindenki ki lett osztva, aki szerint ázsiaiak, afrikaiak korlátlan beengedése Európába esetleg problémás. Tudatlanság, félelem, butaság, kishitűség stb. csak úgy röpködnek sorjában a megállapítások az ellenzőkkel kapcsolatban. Ez sokak számára az utolsó csepp volt, mert innentől kezdve már a törzsolvasók is egyre komolytalanabbnak teintették a hírportált. A szerkesztőség sértődött hallgatásba burkolózott, de közben kidolgozták a csodafegyvert. Meg is magyarázták.  A nekik nem tetsző kommentelők kisebb arányban jutnak szóhoz. Egy részük majd csak órákkal később lesz olvasható, más részük pedig egyáltalán nem. Ezzel el lehet érni, hogy közvetlenül a cikkek alatt az ellenkező véleményűek a felénél nagyobb arányban semmiképpen ne jussanak szóhoz. Ezzel lehet manipulálni az olvasókat, akik azt látják, hogy véleményük kisebbségben van, miközben csak az engedélyezett vélemények között létezik ez az arány, valójában pedig ez egy hamis kép. Röviden a portál manipulált véleménymegosztással vezeti félre az olvasókat. Emlékszik még valaki, a Felvonulók kérték műsorokra?  (A felvonulók bármilyen zenét, filmrészletet, verset stb. kérhettek, persze előtte megmondták nekik mit kell kérni.) Ez annak egy ravaszabb megvalósítása, de a lényeg a megtévesztés. Innentől fogva a 444.hu egy megtévesztésre is épülő weboldal. Van sok ilyen a neten, sőt. Na, de egy magát haladó liberálisnak beállító weboldaltól ez meglehetősen döbbenetes.

 Köln. Szilveszter éjjel. 2015/2016. Egy döbbent kontinens értesül arról késve, hogy a kairói Tahrir tér megérkezett hozzánk is. Eddig számunkra elképzelhetetlen módon, Európa belsejében nagyjából ezer észak-afrikai migráns, szervezett módon bekerített, szexuálisan zaklatott, bántalmazott és kirabolt több száz német nőt a rendőrség szeme láttára. Ez védhetetlen cselekedet volt. Gondoltuk mi. Mindannyian. De csak gondoltuk, hogy mindannyian ugyanazt gondoljuk, mert volt aki mást gondolt. (Csakis erős idegzetűeknek!)

 Egy hónap elteltét követően a kommentelést felügyelő rendszer beüzemelése után, immáron biztonságos környezetben ismét jött Bede és megtudhattunk sok érdekes dolgot a kölni erőszakoskodásokkal kapcsolatban.

 1. Nincsen jogunk ítélkezni, hiszen mi magunk is rendszeresen molesztáljuk a nőket, főleg a saját családunkat.

2. Lehet, hogy  sokkal nagyobb arányban tettek bejelentést a sértettek, mint az eddigi karneválokon, mikor német férfiak tették velük ugyanezt.

3. Iraki Abu Ghraib börtönben amerikai katonák szexuálisan bántalmazták a foglyokat.

4. Közép-afrikai köztársaságban francia ENSZ katonák gyermekeket kényszerítettek szexre és még el is akarták tusolni az ügyet.

5. A mégsem megerőszakolt orosz kislány esete Németországban.

6. Európa nagy része bűnözőt lát a migránsokban.

7. Ugyanilyenek voltak az Egyesült Államokban is a fajgyűlölő fehérek.

Aki esetleg nem hinné el, hogy tényleg ezek jutottak Bede Márton eszébe Kölnről, annak itt van a link. Lassan már túltesz a hírhedt Svédország Kapitányon is, vagy csak elvárja tőlünk, hogy mi mind legyünk azok.

 Én azt az irományt nem tudom magamra értelmezni. Egyrészt nem ítélkezem felettük, meg nem molesztálok nőket, pláne nem a családomban, másrészt nem gondolom, hogy a német nők alapvetően rasszisták lennének, harmadrészt nem vagyok amerikai katona, negyedrészt francia katona sem vagyok, ötödrészt még orosz kislány sem vagyok, hatodrészt nem bűnözőt látok a migránsokban, hetedrészt nem voltam amerikai fajgyűlölő a múlt században. 

 Amit gondolok, Bede beindította a golyószórót és lőtt vele mindenfele, majd csak eltalál valakit. Ahogyan én nem lettem eltalálva, úgy más sem, akinek szánta. Végigmehetnék az egész listán egyenként megcáfolva, de erre bárki képes lenne. Ennek az egésznek az ő részéről semmi más értelmét nem látom, mint vesztes csata után az utolsó leheletig belerúgni akibe csak tud. Teszi ezt ahelyett, hogy beismerné "valakik épp most erőszakolják meg Európát". Ezek a valakik Merkel, Juncker és társaik. De nem, ő inkább a maga suta módján felismerteti velünk (igaz, a célja bizonyosan nem ez volt), hogy mások tettei miatt magunkat ostorozni marhaság. Továbbmenve, Hitler nácijai miatt most németeknek bűnhődni ostoba hiba.  Talán ezért a dologért megérte nekünk/neki ennyire hosszú cikket írni. Meg persze a cikke alatti néhány őt támogató hozzászólásért.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr88383548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.12. 05:37:04

A liberalizmus utolsó halálh9rgései ezek...

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.17. 14:06:01

"Bede beindította a golyószórót és lőtt vele mindenfele, majd csak eltalál valakit. "
- És lám sikerült. Eltalálta vele saját még ködben tapogatózó híveit, az elvakult "emberbarát" Barbikat meg Keneket, és többségükben elindította őket a felnövés útján. Talán nem is baj, hogy hülyeségeket ír :) .
süti beállítások módosítása