European Phalanx

Merkel a náci

2018. augusztus 17. - megamovieboy

merkel_migrans_selfie.jpg

 Megtörtént az, amire senki sem gondolt, a nácikon kívül:

"A német kancellár csütörtökön Drezdában kizártnak nevezte, hogy a három évvel ezelőttihez hasonló menekülthelyzet alakulhatna ki. Szerinte világos, hogy „a 2015-ös év nem ismétlődhet meg, és nem is fog megismétlődni”.Mivel Szászországban sokan elutasítják a menekültpolitikáját, arról is beszélt, hogy a szövetségi kormány több segítséget nyújt a tartományoknak a jogosulatlanul ott tartózkodók kitoloncolásában. Merkel szerint, bár ezen a területen már sokat javítottak, még mindig vannak komoly hiányosságok." by 444.hu by Soros György

 Igazából, aki ezt a blogot olvassa, az tudja mi volt a blog véleménye már a legelejétől fogva a témában. Mivel nem akarom ismételni magamat, néhány hozzászólást másolok be a 444.hu oldalról. Azért annyit emlékeztetőül, hogy mekkora nácizás volt azokkal szemben, akik szólni mertek, hogy hülyeség az egész willkommenskultur, azt most maga Merkel is beáll a nácik közé. A hatalom célja a hatalom maga és Merkel az élő bizonyíték erre.

"Mikor annyira jól sikerül a gazdaság fellendítése bevándorlás által, hogy a majdnem belebukott kancellár kénytelen mentegetőzni és beígérni, hogy soha többé nem ismétlődhet meg. DE akik 2015-ben azt mondták ez nem jó ötlet azok még mindig rasszista nácik!
Ez kérem a jelenlegi helyzet és nem értjük miért radikalizálodik a népesség és orosz troll farmokkal probáljuk magyarázni.
Komolyan ilyent kitalálni se lehetett volna!"

"Na most először mondom rád Merkel, hogy hülye vagy,,,,, A 2015-ös helyzet sem volt normális (Putyin csinálta) és a jövőben más ilyen meneköltáradat sem lenne logikus, hacsak Putyin nem akarja....

A faxom kivan eme nyugati jóléti kényelmes naivitáshegyekkel....."

"Nem fog megismétlődni, mert ami akkor még illegális volt (mint minden normális országban), azt legalizálják (lásd ENSZ globális migrációs kompakt)."

"mert repülsz, Nyanya, a naiv, életszerűtlen ideológiáiddal együtt"

"Majdnem elkezdtem humorizálni azon, hogy mekkora Einstein már Angela Merkel, hogy megállapította, hogy "a 2015-ös év nem ismétlődhet meg", de aztán a biztonság kedvéért megnéztem a FAZ cikket, s lőn:

'...Refugee situation like 2015 will not be repeated...'"

"Most mit mondjak ?
Még ha te lennél egy naiva díva ...
de nem az vagy Angela !"

 

  A szomorú a dologban, hogy Angela Merkel a bukott politikájával még három évet vegetálhat Németország élén.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr5614186575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása