European Phalanx

Menedzsment

2019. április 07. - megamovieboy

management-meating.png

 A nyugati pénzből működő, ellenzékinek nevezett, azaz kormányellenes sajtó minden lehetőségre lecsap, hogy lejárassa a kormányt. A vak tyúk is talál szemet elve alapján néha ténylegesen sikerül kormányzati hibákat is feltárniuk. Bár a legtöbb ilyen támadás a kormányzati pénzek nem megfelelő elköltésével kapcsolatosak, valamint az új nemzeti tőkésosztály megtámogatása miatti kesergés körül mozog. Meg a stadionok, meg a miért nincsen több pénz az oktatásban és az egészségügyben. Tehát vannak itt tényleges elhibázott lépések is. Ebből az ellenzék mindig ugyanazt az egy következtetést vonja le, mármint hogy a kormány mondjon le. Miért nincsen igazuk?

 Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tartja a mondás. A kormányzati, vagy bármilyen teljesítménynél sem a hibák megléte, hanem az összesített eredményhez viszonyított arányuk számít, Ez minden versenyhelyzetben így működik. Tehát, ha egy védő az esetek tizedrészében nem tudja megállítani a csatárt, akkor nem fogják kirúgni, de mondjuk a hatodrésznél már a padra, vagy a szabadlistára kerül. Persze csak akkor, ha van helyette jobb. A magyar kormányzás most úgy néz ki, hogy van a Fidesz, amitől néha elpattan a labda, meg szereti a szabályokat a maga kedvére alakítani és van a baloldali kormányzat, mely a hozzá került labdával tudatosan hatalmas gólt lőtt a saját kapujába. Ezért van a baloldal a kispadon és van a labda a Fidesznél.

 Itt egy video, melyben olyan falábú megoldások sorakoznak, melyek a hazai másodosztályban is kínosak lennének, csak éppen a világ legértékesebb futbalistái követik el őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7714746725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása