European Phalanx

Nemváltoztatás

2020. május 15. - megamovieboy

 A hírhedt globalista genderlobbi azt követeli, hogy a törvényhozás fogadja el, bárkinek a saját elképzelései szerinti nemet írják a hivatalos papírjaira. Az alapvető ok, amiért ezt el kell utasítani, hogy ez egy hazugság lenne. A kormányzat egy megtévesztő  törvényt fogadna el, amivel másokat be lehet csapni. Természetesen ezért a felelősséget az ötletgazdák nem vállalják.

 Persze beindult az érzékenyítés, itt vannak ezek a kedves emberek és a gonosz kormány most bántja őket, mert lekorlátozza a szabadságjogukat a nemük megválasztását illetően.  Hogy látszódjon én is mennyire érzékeny vagyok... Ezek a személyek komoly problémával rendelkeznek. Főleg fiataloknál az önazonosság értelmezése, elfogadása, több más dologhoz hasonlóan nehezen megy. Különösen nehéz lehet azoknak, akik ellenkező neműeknek érzik magukat. 

 Azonban valódi nemváltoztatásra nincsen mód. A tudomány jelenlegi állása szerint, nem tudnak a nőből férfit, sem a férfiből nőt alkotni. Ezt fontos leszögezni, mert itt liberális oldalról olyat követelnek, ami ellentétes a  tudománnyal. Azért hivatkozom a tudományra, mert mostanában a józan belátás náci trükknek számít bizonyos körökben.

 Ami lehetséges, az a plasztikai műtéteknek nevezett beavatkozásokra hasonlít leginkább, kiegészítve hormontablettákkal. De ezek az ember eredeti kromoszómáit nem fogják átírni. 

 Az elméletek versenyhelyzetben tétetnek próbára. Nos, az a helyzet, hogy a hivatalos sportversenyeken nemcsak a nők és a férfiak versenyeznek külön, vagy meghatározott módon (gondolok a vegyes párosokra), hanem előfordul, hogy nőket zárnak ki a túl magas tesztoszteronszint miatt. Értelemszerűen a nővé operált férfiak ezek szerint szintén nem indulhatnak a nőknek szervezett versenyeken. Már megint korlátozzák őket és ehhez a magyar kormányzatnak semmi köze. Nyilvánvaló, hogy a női versenysport a valódi nők számára megszűnne, ha a versenyeken nőnek öltözött férfiak is indulhatnának.

 Update! 2021 máj. 7. Úgy néz ki, egy transz nő indulhat súlyemelésben. A NOB megpróbálja tudományos síkon megoldani a problémát (amit amúgy a genderdilettánsok kreáltak). Az elméleti jogokat védők lassan a valódi tudomány elszánt ellenségei lesznek.  Triviális megoldás lehetne, ha a transzok egymás ellen versenyeznének. Ebből adódna az a probléma, hogy a NOB ennek nem örülne, hiszen az olimpián csak férfi és női versenyzőknek osztanak díjakat. 

 Próbálom könnyebb oldalról nézve befejezni a posztot. A Gyönyörű harcos című film megtörtént eseményeket dolgoz fel. Egy magát nőnek érző thai boksz harcos életéről szól. Szerencsére az interneten megtalálható az eredeti felvétel is a tokiói összecsapásról, melyen összejött  neki az átalakító műtéthez szükséges pénz. Egy 100 kg feletti pankrátorhölgy ellen állt ki. Az esélyeket a súlykülönbség mellett a beszedett női nemi hormonok tették kiegyensúlyozottabbá. Elméletben.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7015696668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.05.17. 16:16:45

A nőiségbe vetett bizalmamat már eleve aláássa a női ketrecharc. Nincs benne nőiesség. Nem lehet női tulajdonságokkal sikereket elérni benne, mert ellenkezik mindavval, ami a nőiséget meghatározza. Innen nézve pedig teljesen mindegy. Az NDK sportolónők jutnak eszembe, akik nem csak az idejüket, hanem nemi identitásukat is vásárra vitték az eredmény érdekében. Nem is tudom, hogy sajnáljam, vagy megvessem ezt a fajta gondolkodást. Egy ilyen életben hol helyezhető el az ember, akinek vannak kromoszómái, természetes hormonjai, vágyai, egyáltalán élete?

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2020.06.03. 12:00:18

@F.M.J.: Pedig a ketrecharcos csajok között bőven vannak sikeresek is és csinosak is, sőt már filmekben szerepelnek, mint Ronda Rousey vagy Gina Carano. Az ázsiaiak között is vannak szépek, mint Angela Lee, Itsuki Hirata, Rika Ishige. Ők ugyanúgy csinosak, mint a röplabdás, kézilabdás, vagy tornász stb. sportolónők. A szkítáknál is voltak női harcosok, akiket harcosként a fegyvereikkel temettek el. Innen származhat a Mulan legenda, vagy az amazonok mítosza. Szóval nem egy femináci dolog, senki nem kényszeríti őket és nem politikai okokból csinálják. Inkább ez, mint a férfi szinkronúszás. :D

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2020.06.04. 09:53:30

@megamovieboy: Nem ez az első eset, hogy nem értünk egyet, de nem baj.
Számomra a nő, de amúgy a férfi is, egy sokkal összetettebb dolog, mint ami külsőre látszik. Úgy fogalmaznék, hogy a nemet nem a nemi szervek jelentik, az csak az alap. Ahhoz, hogy nőről/férfiről és ne csak emberi nőstényről/hímről beszéljünk szükség van egy a nemiséghez tartozó szellemiségre is. Ez teszi lehetővé, hogy valaki ne csak szüljön, hanem ANYA is legyen, ne csak gyereket csináljon, hanem APA is legyen. Ebből aztán nagyon sok minden következik. Az ANYAság feltétlen alapja egy olyan fajta érzelemvilág, ami homlokegyenest ellenkezik a harcossággal. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem védi foggal-körömmel az utódját, ha nem lát más lehetőséget, de semmiképp sem keresi ezt a helyzetet, mert az nem szolgálja az utód érdekeit és ez benne van a génjeiben. Még áttételesen sem, hiszen nem segítheti az utódot egy lerokkant, vagy elhunyt anya. A férfi sem akkor jár el helyesen, ha keresi a bajt, mert neki sem a macsóságát kell bizonyítania (az egy megelőző fejlődési stádium), hanem az oltalmat kell biztosítania, ami adott esetben nem feltétlen jelenti konfliktusok mindenáron történő kiprovokálását.

Remélem sikerült az álláspontom jól megvilágítani. Ami ezeknek a csajoknak a csinosságát illeti, nem vitatom. Nyálat csorgatni jók, talán modellnek is, de nem élnék velük szívesen, családot meg egészen biztosan nem alapítanék egyikkel sem. Nekem fontos egy nőben a védendő gyengédség. Persze lehet, hogy az álláspontom már kisebbségi, de a bőrömből csak nem bújhatok ki.
süti beállítások módosítása