European Phalanx

Az európai centrum győzelme

2020. december 13. - megamovieboy

 Tudtuk, hogy Orbán megcsinálja. Mindenki tudta, kivéve a baloldal megvezetett híveit. Olvassuk a híreket, hogy a 7-es cikkely gyakorlatilag kimúlt és a pénzügyi támogatás nem lehet többé a politikai nyomásgyakorlás eszköze. Értjük a szavakat, de akkora horderejűek, hogy nehéz felfogni a valódi jelentésüket. 

 Brüsszel Budapest elleni hadjárata elbukott. Innentől kezdve nincsen semmilyen fegyver a kezükben. Már nem tudják ránk kényszeríteni a szélsőséges eszméket, a színes bőrű terrorizmus legalizálását, a keresztényellenességet, a fehérek elleni rasszizmust, az iszlamista betelepítéseket és a genderháborút.

 Aki nem hiszi el ezeket jobbról, az kivételesen elhiheti a magából kikelt puffogó Soros Györgynek, az Orbánt dicsőítő amúgy hungarofób (hoppá ez javítva mert az Jan Slota volt) Robert Ficónak, vagy ami még ennél is megdöbbentőbb, a Klubrádióban (32:17-től) olyanok hangzanak el, mint hogy Orbán politikai képességei Talleyrand-éhoz hasonlóak és viszonylag finoman megkérdőjelezik Dobrev Klára (szül. Gyurcsány Ferencné) elméjének épségét. Ezek hihetetlen dolgok. (Mellesleg Talleyrand a National Geographic szerint a legnagyobb diplomata volt... bár itt a közgazdász úr esetleg másra is gondolhatott.)

 Ez egy új Európa születésének hajnala. Az első lépés az amerikai rabiga levetésére. Hiszen a felsorolt baloldali agymenések mind a washingtoni elit mögött álló multicégek boszorkánykonyhájában születtek meg. Céljuk a demokratikus államok leuralása, a demokrácia rendszerének kiüresítése, a polgárok demokratikus jogainak alattomos elvétele és ami a legfontosabb, a nemzetállamok megsemmisítése. A demokrácia a nemzetre épül, soha nem létezett nélküle. A nemzet létezhet demokrácia nélkül, de fordítva nem. A brüsszeli támadások sikere  a nemzetállamok ellen, a demokratikus Európa végét jelentették volna.

 Az amerikai multik pénzelte brüsszeli baloldali elit  bűne volt az angolok kilépése. A keleti tagállamok elleni akció meg egy burkolt Németország elleni támadás volt. Tovább akarták gyengíteni Európát.

 És ez az a pont, amikor Gyurcsány Ferenc tényleg elkiálthatná: No pasaran! A további hátrálás egyértelműen az európai nemzetállamok megsemmisülésének az útjára való lépés lett volna. Amikor nyugaton már a keleti országok kilépéséről hadoválnak, meg az 'elfogadhatatlan' magatartásról, a pénzek befagyasztásáról. Akkor Orbán összehozott egy olyan német-lengyel-magyar konszenzust, amihez a franciáknak mindenképpen csatlakoznia kellett és ez már az EU-n belüli  gazdasági túlsúly miatt legyőzhetetlen volt. Belülről. Mert azt ne higgye senki, hogy ezt az USA  csak úgy elnézi. Szájer lebuktatása is egy otromba lépés volt. Nyilván nem fognak levágott lófejet tenni Merkel ágyába, de kemény támadások fognak következni. Szerencsénk, hogy odaát most zajlik az elnöki ciklus vége, a hatalomátadás, amivel időt nyerünk.

 A támadások elől nem lehet örökké kitérni, az önvédelmet fel kell vállalni! Európának fel kell nőnie végre! Nem hihetünk tovább a csillámpónikban! Már nincsen Szovjetunió, a keleti fenyegetéssel szemben Európának magában is meg kell tudnia felelnie! Igen, többet kell költenünk haderőre! De ez az ára annak, hogy vége szakadjon az amerikai gyámságnak. Végre önállóknak kell lennünk! Az USA amúgy is egyre jobban a távol-kelet felé fordul, itt a lehetőség saját kezünkbe venni a sorsunk.

 A Fidesz és Orbán mítosza a rendszerváltás idején történtekre épül. De azok csak gyerekes játszadozások voltak, még akkor is, ha tudjuk jól, a medve nem játék. Akkor valódi hatalom nem volt a kezükben. Azonban ami most már Orbán nevéhez kötődik, az már egy másik szint, az már egész Európára hatással lesz. Ha jól csináljuk, akkor ezek után végre Európa is hatással lehet a világra, ismét. Németország megrázta magát és kiállt érdekei és partnerei mellett, ezzel pedig a valós centrum vette át a vezető szerepet Európában az eddigi fiktív helyett.  

 A sok baloldali zagyvaság az állítólag elszigetelődött, szőnyeg szélére állított, büntetőpadba ültetett, megdorgált Orbán Viktorról, most egyszeriben lelepleződött és nevetségessé vált. Az ország függetlensége megvédve, az EU pénzek jönnek, Soros meg húzhat vissza Amerikába duzzogni!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7116334888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása