European Phalanx

Hun kapitány és a budapesti csata

2020. december 22. - megamovieboy

 Itt az év vége, ilyenkor szokott jönni egy kis lazítás, vicces filmek, mint pl. ez a régebbi itt:

  De van nekünk egy idei is. A Marvel szuperhős filmek lassan egy évtizede uralják a vásznakat, ideje már egy magyar hős színre lépésének is. Ki más lehetne ő, mint a The Hun? 

 Pár honfitársunk volt olyan előzékeny, hogy megalkották a a robotlóhátról íjászkodó páncélozott harcost, aki felveszi a küzdelmet a városra törő mindenféle rémséggel. Van itt egy csomó kikacsintás a Vasember, az Érkezés, a Godzilla, a Chappy, vagy a Cloverfield felé. Repülnek az autók, robbanások mindenfelé, füstoszlopok, harci helikopterek, lebegő idegen űrhajók, sokfejű óriásszörny, talán King Kong most még kimaradt. De ugye mennyivel epikusabb, ha az unalomig ismerős fenyegetéseket nem amerikai nagyvárosokba, hanem a sokkal látványosabb Budapest utcáira helyezzük? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr7616354780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása