European Phalanx

Hippik háborúja

2022. március 09. - megamovieboy

 Van az ukrajnai háborúnak még egy bűnöse is ám! Európa, a béna kacsa. A hosszú hajú tarisznyás társaság, akik emberbaráti jóságból utasítják el a fegyvereket. De azért az amerikai fegyvereket beengedik. Nyilván az más, ahhoz nekik nincs közük. Aztán, ha a szomszédban mégis háború tör ki, akkor legfeljebb rikácsolásra futja tőlük. 

  Minél gazdagabb Európa, védelem nélkül annál csábítóbb zsákmány. Aki ezt nem érti, nem tesz ellene semmit, az megérdemli sorsát. Fegyver nélkül nem csak magunkat nem tudjuk megvédeni, hanem akinek rajtunk kívül szüksége lenne rá, azt sem. Saját butaságunk miatt kerül más bajba. Ez már egyáltalán nem humánus. Lehet beszívva egy gyönyörű világról merengeni, de az ébredés kemény lesz belőle. 

 A keleti blokk kemény kizsákmányolásának eredménye, hogy a hadseregük elavult. Mostanában kezdtek csak mozgolódni, de csakis azért, mert a szovjet fegyverzet menthetetlenül elavult és többe kerül a hadrendben tartás, mint új beszerzése. Itt van a NATO keleti vége és nyugati vadászbombázóból a lengyeleknek van 48, a románoknak 16, a magyaroknak, cseheknek 14-14, ami összesen 92. Ennyi lenne az oroszok ellen. Ez kitartana kétszer annyi ideig, mint az ukránoké. Más komolyabb segítség alig akadt a térségünkben. Tehát, amíg az ukránokat mindenféle tagsággal hitegettük egy oroszoknak kényes helyzetben, addig a védelemről a nyugat nem gondoskodott. 

 Ukrajna a narancsos forradalom után nyugati érdekszférába került. Ennek ellenére, vagy talán emiatt indultak az oroszok elleni támadások Kelet-Ukrajnában. Az eredmény 6000 halott, amiről a nyugati sajtó elfelejtette tájékoztatni a lakosait. Az oroszokat ez a hamisság csak még inkább meggyőzte arról, hogy a nyugatban nem bízhatnak. Fel is készültek a háborúra, amiről legalább az amerikai szolgálatoknak biztosan tudomásuk volt. Ennek ellenére hagyták védelem nélkül magára Ukrajnát, ami egy halálcsapdának volt előkészítve. A médiát számunkra is ismerős módon uralta a balliberális oldal és a lakosság lelkileg maximálisan fel lett készítve Oroszország ellen. Adott volt egy biztosan támadó Oroszország és egy ellenük fellelkesített, végsőkig kitartó Ukrajna. Veszteség az ellenség oroszoknál emberben és anyagban, valamint dokumentálható áldozatok ukrán oldalon. Minden adott volt, egy oroszok elleni példátlanul hisztérikus lejárató kampányra és ennek nyomán egy nyílt gazdasági háborúra, aminek még szép, hogy főleg az EU issza meg a levét.

 Ez utóbbi már a hippimentalitás büntetése. A németeknek most jutott eszükbe a haderő fejlesztése, amikor már a NATO európai határán kopogtat a baj. Ebből jó, ha tíz év múlva lesz valami. Ezen kívül hol van az európai kíberhadviselés, elektronikai zavarás, műholdas felderítés, vagy lopakodó technológia? Húsz év mire felzárkózunk. Vagy lett volna húsz évünk, mert mostantól a szankciók hatására kevesebb pénz lesz rá. A magyar haderő fejlesztésénél is látszik, hogy öt év alatt már kifejlesztett fegyverek legyártása alig haladt, még három év kell, mire az összeset leszállítják. A fejlesztések meg nyúlnak, mint a rétestészta, akár tíz évet is, mint az F-35 Lightning esetében. 

 Mit veszítettünk a hippik miatt? Ütőképes európai hadsereg hiányában kénytelenek vagyunk az amerikaiakra hagyatkozni. Ők diktálták az ukrajnai eseményeket a háború előtt, nem mi. Nem tudtunk olyan nyomást gyakorolni az oroszokra, ami visszarettentette volna őket. Viszont nem is adtunk garanciákat az oroszoknak a helyzet megmaradására, mert nem volt meg hozzá a képességünk. 

 A gyengeségünk miatt nem tudjuk megvédeni magunkat, az amerikaiak átnyúlnak a fejünk felett, az oroszokkal nem tudunk érdemben tárgyalni és a legnagyobb hiba, nem tudunk megakadályozni egy háborút a szomszédságunkban sem politikailag, sem katonailag, pedig az egyik is elég lett volna és most egy gazdasági háború szenvedő alanyai lettünk.

 Nagyon remélem, örökre búcsúzunk a hippimentalitástól! Nagyon kedves voltál, nagyon cuki voltál, csak a működő valósághoz nem volt közöd. Ideje levágni a loboncokat, papucs helyett normális cipőt, pizsama helyett normális ruhát hordani és persze elsőnek eldobni azt a fránya spanglit!

 Végül videók:

 Még egy angolul, de egyszerű nyelvezettel és a fordítóprogram is megbirkózik vele jobbára.

Az érdekesebb dolgok belőle:

Az oroszoknak megígérték, hogy nem lesz NATO bővítés.

A független nyugati média pontosan úgy működik, mint az orosz. Tehát nem szabad.

A média egységesen démonizálta nyugaton Putyint.

Putyin maga jelentkezett a NATO-ba elnökké választásakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr917776180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.03.09. 17:05:42

Ez az utolsó bekezdés nekem új.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.03.09. 21:49:53

@gigabursch: Ez ami most van szitu, ezen a nyugat sokat dolgozott, főleg az USA. Nekik nem partner, hanem alávetett kell, azon jobban keresnek.

tűz fal 2022.03.10. 09:24:36

Itt a bukta.
Az USA lényegében elismerte hogy biofegyvereken dolgoztak Ukrajnában, a tálalás persze a szokásos, hogy ezt az oroszok "indoknak" meg "false flagnek" használják
www.opindia.com/2022/03/usa-admits-biolabs-in-ukraine-says-biological-attack-russias-fault/
Csomó más helyen közlik, ez a link csak egy.
süti beállítások módosítása