European Phalanx

A multikulti megbukott

2022. július 27. - megamovieboy

orban_tusvanyos.jpeg

Orbán Tusványoson Fotó: 444.hu

 Ezek Angela Merkel szavai. Ezt magyarázta Orbán, hogy miért nem működik. Sajnos nincsen rá kifejezés, hogy itt mik keverednek, vagy miknek nem kellene keveredniük. A kultúra nem jó, mert a művészeti ágak sokszínűsége az jöhet. A népek sem az igazi, mert abból vannak hasonlóak, amik akár keveredhetnek is, mert hasonlóak.

A miniszterelnök által használt faj, meg azért nem jó, mert az emberiség tudományosan egy faj. Annak alcsoportjai a rasszok, de annak emlegetése még rosszabb lett volna. Talán a társadalmak keveredése, vagy különböző fajtájú társadalmak keveredése az, amivel itt Közép-Európában az embereknek problémájuk van. Már itt a blogon is volt erről szó a bevándorlás kapcsán, hogy Európa így sokszínű, változatos, ahogyan van, hamis minden állítás, mely szerint ennél is inkább sokszínűsíteni kell. Nyilván ezen szószólóknak soha nem jut eszébe, hogy az indiai, perzsa, arab, vagy kínai kultúrát kellene színesíteni az európaival.

 Mi a gond a keveredéssel? Csak annyi, hogy az eltérő társadalmak eltérő szabályokra épülnek és ezek között olyan eltérések vannak, amiket nem lehet összehangolni. A törvénykezésben nem lehet származási alapon az egyiknek megengedni azt, amit a másiknak nem, avagy egyiket büntetni ugyanazért, ami a másiknak szabad. Az egyik megoldás a leuralás, amikor az egyik társadalom dominál és a többit háttérbe szorítja. Ez működik most Nyugat-Európában, kérdéses meddig, hiszen a demográfiai versenyben a nem európai társadalmak nyerésre állnak. A trendek alapján eljön majd az a pillanat, amikor nem európai civilizáció fogja megmondani a szabályokat a nyugaton. Persze nem fog ez ilyen egyszerűen menni, az átmenet időszaka lesz a problémás, mikor hasonló erősségű társadalmak vívják törzsi háborújukat egymás ellen. Márpedig törzsi társadalomban nem lehet demokrácia, mert ott az ellenséges törzs szavazóbázisát nem meggyőzik, hanem lekaszabolják. A legszebb példa Afganisztán, ahol egységesen harcoltak a törzsek a nyugat által rájuk kényszeríteni óhajtott liberalizmus ellen. A csúnya példa pedig a ruandai népírtás, a hutuk és tuszik közötti mészárlás.

 Ráadásul a törzsi háború kirobbantása a trónkövetelő társadalomnak kedvez, mert ami pusztul közben, az leginkább az addigi domináns kultúra része. Ezek azok a dolgok, amiket a környékünkön élők előre sejtenek és szeretnék elkerülni. Amúgy ha már a fehér kultúra elleni harc, akkor nem csak az önfeladó svédeknek kellene felállítani nálunk egy skanzent, hanem a kultúra eltörlésére irányuló harcban eltávolított szobroknak is kellene egy parkot létrehozni! Idővel vonzaná a turistákat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr1617892401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.07.27. 20:14:56

Minél színesebb - annál egyszínűbb.
Gondold át!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2022.07.31. 16:18:03

Vannak ugye a toleráns kultúrák, vagy inkább mondjuk úgy, hogy vannak kultúrák, amik maguktól értetődően elfogadók. Attól kultúrák. Azt nem tudom kultúrának titulálni, ha bármi köré szerveződő hordák elmennek akár hová, és ott maguknak jogokat követelnek. Az nem kultúra, az csupán agresszív horda, és annak megfelelően is kellene velük bánni.

Élnek nálunk szép számmal nem európai kultúrák, miközben nem is nagyom hallunk róluk, mert kultúrák. Probléma nélkül beilleszkednek, elfogadják a szabályainkat, és élik az életüket.
Én nem vagyok híve a multikultinak, de nem lehetünk szemellenzősek. Igenis vannak olyanok, akik képesek a kultúrájukat úgy megőrizni maguknak, hogy közben a helyiek szabályai szerint élnek. Más kérdés, hogy ezek léte nem indokolja az agresszív csürhe befogadását. Ezt azért fontos szem előtt tartani, mert ha egyszer eljön a nagytakarítás ideje, meg kell tudnunk különböztetni a szemetet az értéktől még akkor is, ha az nem feltétlenül tőlünk származik.
süti beállítások módosítása