European Phalanx

A végső összecsapás, avagy a világ ura paródia

2022. szeptember 05. - megamovieboy

hun_empire.png

 A nyugati hun birodalom

 Mintha már lett volna arról szó, hogy Orbán Putyin pincsijeként irányítja az orosz elnököt, aki így a saját pincsijének a bábja. Ez az, amit sokan kinevetnek, pedig így értelmezve már egyből összeáll a kép. Mert mi is történik éppen? Az oroszok Ukrajna ellen harcolnak és Magyarországról az ukránok nem kapnak segítséget. Mintegy harapófogóba kerültek és a végén Kárpátalja visszatérhet.

 Nézzük csak mi történik a cseheknél! Babis, aki gyakorlatilag Orbán elméjével van irányítva, ha visszaszerzi a hatalmat, akkor a Felvidék kerül két tűz közé. Itt már egyértelmű a mintázat, de van ez még tovább is. Szlovénia tudvalevőleg a Fidesz egyik bábországa, melyet ugyan most egy szivárványkoalíció irányít, de ezek nem szoktak hosszú életűek lenni és ott van Szerbia, melynek elnöke Orbán puszipajtása. Itt is az történik, hogy a horvátok két tűz közé kerülnek.

 De van ennél durvább is még. Ott van Románia, melyet gyakorlatilag az orbáni polip szinte teljesen körbevett. Keletről az oroszok, nyugatról a szerbek, a Fekete tengeren keresztül a törökök fenyegetik. Tehát Orbán a geográfiai sakktáblán elképesztően ügyesen játszik.  Az említetteken kívül hamarosan az olaszok is partnerek lesznek, ahogyan a bajor kapcsolatokra is lehet számítani.

 Mondhatni Orbán birodalma Attiláéval vetekszik. Nem véletlenül érzékeli az USA a fenyegetést és próbálja akadályozni Orbánt. Hiszen a hun birodalomnak volt egy távolkeleti része is, újabb véletlenek a kiváló mongol és kínai kapcsolatok. Meg azért a heftalita hunokról se feledkezzünk meg, nyilván nem a sors szeszéje, hogy Indiával is jóban vagyunk. Ez barátaim, ami itt kirajzolódik, a világ leghatalmasabb birodalma. Julius Ceasar, Nagy Sándor, Dzsingisz kán, Mohamed stb. csak ügyetlen epigonok ehhez mérve. Amit Attila 2500 éve nem fejezett be Catalaunia mezején, azaz a szászok és frankok legyőzését, annak most jött el az ideje. 

xiongnu_empire.png

A keleti hun birodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8217924401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.09.05. 18:24:19

Mit ittál?
Miért nem szóltál nekem is?

:-)

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.09.06. 13:29:20

@gigabursch: Nem kell hozzá inni, elegendő az ukrán propagandát hallgatni. :D
süti beállítások módosítása