European Phalanx

Az áldemokratikus elit siráma

2022. szeptember 27. - megamovieboy

allitsuk-meg-brusszelt-e1491210526268.jpg

  Nem az győzött Olaszországban a választásokon, akit az elit akart. Mármint a demokratikus választásokon. Legalábbis ezt eddig nem merték megkérdőjelezni, hiszen Olaszország nem a távoli Kelet-Európa, amiről az átlag nyugati semmit sem tud, tehát bármit lehet róla kamuzni. Olaszországról nem lehet azt mondani, hogy elcsalták a választásokat, mert az már a nyugat, a Frank birodalom része volt.

Azon kívül elismerik az Ibériai félszigetet, mert gyarmatbirodalmuk volt, meg az északiakat, mert elfoglalták Angliát és Normandiát. Tehát Olaszország a nagy nyugati keresztény birodalom része volt. Ha ott el lehet csalni választást, akkor a többi nyugati országban is el lehet. Ez félelemmel töltené el az embereket, másrészt felmerülne a kétely a többi nyugati választás tisztessége iránt. Ez veszélyes lehet, ezért kerülendő. 

 Úgyhogy a brüsszeli elit és a lakájmédia együttesen szörnyülködik és fenyegeti a még fel sem állt új olasz kormányt. Bár a brüsszeli elit maga is lakájok gyülekezete, tehát a médiát sem ők irányítják. Próbáljuk megérteni, mi az a probléma, amin a gazdáik kiakadtak! Az Istenadta nép nem megfelelően szavazott. Azonban a demokrácia mégiscsak a népakaratra épül és lényege lenne a népakarat megvalósítása. Nincs olyanról szó, hogy attól tökéletes lesz minden. A nép is követhet el hibát. Ez benne kell, hogy legyen a demokráciában. Erre most azt látjuk, hogy az olasz néptől független érdekcsoportok előre megkérdőjelezik a választásuk mivoltát. Még fel sem állt a kormány, de már ítéletet hoznak felette. Mintha egy fogantatás előtt lévő személyt kritizálnának. És ez az abszurdum még csak a kezdet. Hiszen a fenenagy "jóindulatukban", amiből persze nem kért senki, gyakorlatilag megkérdőjelezik a népfelség elvét. Olyan a demokráciafelfogásuk, hogy a számukra nem megfelelő népakaratot kedvükre felülbírálhatják. Amivel az az aprócska probléma, hogy az a rendszer, melyben az elit dönti el, hogy a nép mit akarhat, az nem demokrácia.

 Tehát az olasz választásokat el nem fogadók, az azt fenyegető személyek és csoportok konkrétan nem fogadják el a demokráciát. Nemrégiben sérelmezték Brüsszelből, hogy Magyarországon a nép szabadon választ. Választási autokráciának neveztek egy olyan rendszert, amiben a választott kormány a választók akaratának jobbára megfelelő döntéseket hoznak. Minek neveznék akkor a nyugati, tőkés csoportok által támogatott pártokból felálló, a pénzügyi támogatóiknak felelős kormányokat? Választási oligarchia? Mert választani azt lehet, csak éppen a felálló kormányok nem képviselik a népakaratot. Ez nyilván nem zavarja Brüsszelt, míg saját hatalma is így épül fel.

 Ezek nem újdonságok, vagy nem kellene annak lenniük. Csak az a pimaszság, hogy ezt most így nyilvánosan előadják, az az elképesztő. Kicsiben már eljátszották egyszer. A fiatalabbak nem emlékeznek rá, de volt már olyan, hogy a nyugat, ez esetben a mégnyugatabb, nácinak bélyegezte az osztrák kormányzatot. Az EU tagállamok diplomáciai, ill. politikai szankciókat alkalmaztak egy demokratikusan megválasztott vezetéssel szemben. Megvádolták, majd önhatalmúlag elítélték és meg is büntették. A kormányzat bűne az emberek képviselete volt. Olaszországgal ezt nagyon nehéz lesz megcsinálni, mert a jelenlegi gazdasági, politikai helyzetben kifejezetten veszélyes is lenne, főleg hogy a lengyelek és a magyarok, de feltehetően az osztrákok sem fogadnák ezt el. Ez így már száz millió lakos, de több is lehet belőle. Azt jelentené, hogy egy nagyon komoly törés jönne létre az Unión belül. Bár néha úgy néz ki, Brüsszelnek saját maga felszámolása a a legfőbb célja. Ez amúgy jellegzetes liberális vonás, nincs itt kérem semmi új.

 Amit Brüsszel képvisel, az egyre kevésbé európai és egyáltalán nem demokratikus. Brüsszel ellen harcolni azt jelenti, harcolni a függetlenségért, harcolni a demokráciáért, harcolni Európáért.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr217940836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása