European Phalanx

Kényszerbetelepítés, mint a gyarmattartók jóemberkedése

2023. június 12. - megamovieboy

leonardoai_illegal_syrian_migrants_in_hungarian_border.jpg

kép: leonardo.ai

 A kvótákat megint megpróbálják Európára erőltetni. A szokásos magyarázat rá a humanizmus. Viszont éppen az egész elképzeléssel megvilágítják milyen problémák vannak a nyugati gondolkodásmódjukban.

  1.  Az elmaradott országok menthetetlenek. Ezért a fejlett nyugatra kell a polgáraikat kimenekíteni, csak így van esélyük a jó életre.
  2. A fejlett nyugat döntése az abszolút jó. Aki ellenáll, az a jó ellensége, vagyis rossz. A rossz ellen harcolni kell. A rosszakat semmibe kell venni, rájuk kell kényszeríteni a jóságot.
  3. A fejletlen országok polgárai a gyermekekéhez hasonló felügyeletet igényelnek, így a jogaik is csak azokéval egyenlők. Tehát az EU-ba való befogadásuk után nem dönthetnek a lakhelyükről.
  4. A kelet-európaiak nem számítanak. Ők a feláldozhatók. A nyugat által haszontalannak ítélt illegális migránsokat szépen hozzájuk kell telepíteni, had bajlódjanak a képzetlen, vagy antiszociális tömegekkel. Ha ez nem tettszik nekik, akkor jöhet a büntetés.  

 A volt gyarmattartók a bűneiket mások kárára akarják kompenzálni, de közben a megmentendőket is semmibe veszik.

 Az alapvető kérdés a részünkről az lenne, hogy mikor lehet visszaküldeni őket? Vagy Brüsszelben palesztin menekülttáborrá akarják változtatni Európát? Az a terv, hogy ezek az emberek örök időkre idemenekülnek?

 Már régebben említettem, hogy miféle jóság az, amelyik olyan országba akar kényszeríteni embereket, amelybe azok nem vágynak? Miféle közösség az, mely egész országokat vesz semmibe?

 És akkor most nézzük a számokat. A Svédország teljes leterheltség mellett képes befogadni 70.000 főt. Mivel majd jönnek a gyerekek, a családegyesítés, így ez a létszám szépen leterheli őket a következő harminc évre biztosan.  Európa többi országa nem fog tudni még ennyit sem ellátni, optimista becsléssel arányosan a felét. Tehát hogy a sokkot elkerüljük a harminc évre befogadandó lehetséges maximális létszámot szépen szétosztjuk időarányosan. E szerint a svédek által befogadottak felét elosztjuk harminccal. Ennyi jöhetne egy Magyarország méretű országba évente. Ez 1167 fő lenne. Ennél több ellátására arányosan egy európai keresztény ország nem képes. Tehát ennél többet elvárni Brüsszelből képtelenség. Azaz, ennyi után kellene a 8 milliót kifizetni, ami 9.33 Mrd forintot jelent. Bár mivel 20.000 € a pontos fejenkénti összeg, ezt kell átszámolni az aktuális árfolyammal. Ennyit ki tudunk fizetni.

 Így számolva a teljes évi létszám az EU-ra 52.500 fő. Nyilván ennek többszöröség akarják betelepíteni, ami képtelenség. Minimum az ötszörösére lehet számítani, ami annyit jelent, hogy az EU hat éven belül teljesen leterhelődik migránsokkal. A nagy kérdés, mennyit tudnak ebből visszaküldeni? Mert elméletben összejöhet, hogy a migránsokból kiválogatjuk azokat, akik valóban beazonosítható menekültek, visszaküldjük az illegálisokat és esetleg megtartjuk a képzetteket, mint vendégmunkás. De ez túl racionális lenne és nem egyezik a Soros György féle elképzelésekkel. Azért így a végére már had jegyezzem meg, hogy szinte az egészet ki tudnánk védeni. Megdelelően megerősített szárazföldi határőrizet, együttműködve a határokon túli országokkal. A tengeri védelem meg 100%-os lehetne a radarok, drónok, műholdas megfigyelés korában. Most is pontosan látja a FRONTEX, hogy melyik csempészhajó merre jár éppen. Az egész "probléma" hamis, hazugságokra épül. 

 És ne feledjük, ma Európa Bécs külvárosától keletre kezdődik. Ahogy egy brazil srác mondta nekem, ő Dél-Olaszországban élt egy darabig és azt hitte az Európa. Érdekes volt a foci, a maffia...  De amikor Budapestre költözött, akkor jött rá, ez az igazi Európa. Ez vagyunk mi, az igazi Európa. Tartsuk meg a tükröt! Amikor a nyugat majd később belenéz, lássa mit veszített!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4118144956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.06.14. 09:40:23

A legnagyobb gond az, hogy a jelek szerint Vektorék - még egy brutális választási vereség kockázatát is vállalva -, kiadták a parancsot, hogy "Sorompót fel, szép a fekete!".

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2023.06.14. 12:45:18

@gigabursch: Szerintem van egy elképzelése a lakosságnak, mely országokból lehet vendégmunkásokat beengedni. Mongólia, Fülöp-szigetek stb. Ilyenkor a kibocsátó országokkal államközi megegyezés van. Aki ide jön az mindkét országban számon van tartva. Nálunk bejelentett lakhelye van, megfelelő igazolványa és probléma esetén a következő repülővel megy haza, amit magának fizet. És persze határozott idejű ittartózkodás, amit hasonlóra meg lehet hosszabbítani, ha van rá itthon igény. De nem élnek állami segélyen, van munkájuk. Az illegálisok mindezeknek az ellenkezője. A lényeg, hogy végig mi diktálunk, az történik amit mi akarunk, nem pedig idegenből dirigálnak.
A vendégmunkások alkalmazása lehetőséget ad, hogy a jobb munkákat magyarok végezhessék, de ne legyen egy alsó kaszt a társadalomban.
süti beállítások módosítása