European Phalanx

Akkor most ki kivel, ki ellen?

2023. szeptember 08. - megamovieboy

pekingi-palotapincsi.jpg

 Magyarország oroszbarát, Orbán a mini Putyin stb. Hogy is jön ez ki? Magyarország a háború ellen van. Amerika háborút akar, tehát Magyarország az USA ellensége. Az USA ellenségei Putyin cimborái. Ez a levezetés globalistáéknál.

 Csak van itt egy kis apró ellentmondás. Hiszen a háborút az oroszok kezdték, tehát Putyin a háború pártján áll, míg Magyarország ellene van. Tehát Orbán nem lehet Putyin pincsije, hiszen ellentétes oldalon állnak.

 De akkor, ha a magyarok a háborúpárti oroszok és a szintén háborúpárti USA ellen van, akkor az oroszok és az amerikaiak vannak egy oldalon. Mondhatni, Joe Biden és Vlagyimir Putyin vállvetve csinálják együtt az ukrajnai háborút. Azt nem akarom eldönteni, a két úr közül ki kinek a pincsije, de az bizonyos, hogy Magyarország egyiküké sem.

 Amit nem értenek a ballib értelmiség megmondóemberei, arra még egy korlátolt mesterséges értelem is képes:

"A nemzetközi politika rendkívül összetett és sokszor ellentmondásos terület, és nehéz egyértelműen beállítani egy ország pozícióját egy-egy kérdésben vagy konfliktusban. A helyzetek és szövetségi viszonyok gyakran változnak az idő múlásával, és az országok különböző érdekeket képviselhetnek különböző helyzetekben.

Ami az Ukrajnai konfliktust illeti, valóban összetett geopolitikai helyzetről van szó. Magyarország is mint az Európai Unió tagja, és NATO-partner, különböző politikai és stratégiai érdekekkel rendelkezik az adott régióban. Nem lehet egyértelműen megmondani, hogy Magyarország az USA vagy Oroszország oldalán áll, mert az ország saját érdekeket képvisel, és azok is változhatnak a körülmények függvényében."

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr8618210155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.09.09. 08:34:04

Vádold azzal az ellenséged, amit épp te követsz el.

Ez a tipikus kommunista hozzáállás, amit a liberális akasztófavirágok kiválóan megtanultak.
süti beállítások módosítása