European Phalanx

A virággyermekek némasága

2023. október 15. - megamovieboy

trance_carneval_in_gaza.jpg

Trance karnevál Gázában, ahogyan az A.I. elképzeli

 Van valami jelképes abban, ahogyan a béke a szeretet és mindenféle jó és szép dolgot bulival ünneplőket lemészárolták Izraelben. Ékes bizonysága ez annak, hogy még nem abban a korban élünk, mint amiben ők hisznek. Ez nem a béke ideje, az emberiség nincsen még túl minden rosszon. A halott vízöntő gyermekek némák. 

 Azonban ott van a '68-as generáció kiöregedett hippijei, akik most még a hatalmi pozíciókban vannak. Ők is némák. Pedig még nagyon is élnek. Elő kellene állniuk és beismerni, hogy tévedtek. A történelem vége még nem jött el. Nagyon is zajlik, sőt ez még csak a kezdet. A virágok nem fogják legyőzni az ágyúkat. A terroristák sem fognak meghatódni egy szál rózsától. 

 Elő kellene állniuk és beismerni, hogy a túléléshez erő kell. A barbárság ellen nem segít a pszichoanalízis, a marketinges, az ügyvéd, a jógaoktató. Ki kellene állniuk a vezetőknek és elvállalni a lakosság védelmét. Hogy mindent meg fognak tenni, ne legyen Európa az új Közel-Kelet! Ez nem csak köteleségük lenne, hiszen a választott vezető felelősséggel tartozik a polgárok felé. Egy politikus sem találna ennél egyszerűbb módot a népszerűség növelésére, márpedig csak egy év van az EU választásokig. Mégis némák.

 Bekapcsolom a videómegosztót és élőben robbannak a bombák, hallani a mentők szirénáit. Ez még csak a nyitány. Ennél már csak rosszabb lesz. Mégsem nyugtat meg senki Brüsszelből, hogy nálunk ilyen nem fog történni.

 A baljós csend, amikor nem mondják ami a kötelességük lenne, ami evidens lenne, nem nyugtatják meg a polgárokat, az a baljós csend veszélyt jelez. Mit akarhat az a vezetés, amelyik nem akarja még szavakban sem megvédeni a választóit? Jót biztosan nem. Ha nem megvédeni, akkor feláldozni akarnak minket. Ahogyan a nyugat Ukrajnát, a globális dél pedig a palesztinokat áldozza fel éppen. 

 Ez a vezetői garnitúra, mely  lépésről lépésre árulja el, rombolja le Európát, semmi jót nem fog nekünk hozni. Pillanatnyilag a legrosszabb közeli lehetőség, hogy a baloldal úgy akarja megmenteni a kétmillió Gázai lakost, hogy áttelepítik és szétosztják Európában. A baloldali ideológiában már amúgy is a széljobbal megegyező narratíva van Izraelről, mint apartheid terrorállamról. Aggódva várhatjuk az izraeli támadás megindulása után, mikor kezdődik a központilag vezényelt siránkozás a palesztin áldozatok miatt és mikor jut eszükbe a végső megoldás, amivel megmentik az ártatlan népet a "gaz" zsidóktól?

 Nyilván ez a remélhetőleg egy soha be nem következő lehetőség. Azonban, akik széttárt lábakkal várják az illegális migránsokat, amikor azokat fényes nappal hajózzák be tízezerszámra at európai kikötőkbe, azoktól a fentiek egy reális lépés. Ennek fényében még szerencsés, hogy a háború most tört ki, jó eséllyel nem mernek lépni ebbe az irányba, mert az komoly kockázatot jelentene jövőre. A német eredmények intő jelként világítanak. A bajoroknál a kormányzat 25%-on áll. Ez a pocsék eredmény azért még Gyurcsánynak is nehezen jönne össze. Azonban azt se feledjük, a józan ész és értelem mit sem ér, ha Washingtonból megjön az ukáz!

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr9918235237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása