European Phalanx

Fico a tökéletes jós

2024. július 14. - megamovieboy

delphoi_paul.png

 Paul a polip a Delphoi jósdában

 A mostani EB nem hozott olyan orákulumot, mint Paul a polip, de a győztes megjóslásánál sokkal erősebbet sikerült hoznia Robert Ficonak. Amikor azt mondta, nem az ő elleni merénylet az utolsó és hamarosan újabb jön, inkább nem gondoltunk bele, ki lehet a következő. 

  A nyugati politikából,  a nyugati médiából nem jött át a lelkesedés, hogy Fico elnök életben maradt, de ez még hagyján, fél nappal a Trump elleni merénylet után a CNN Youtube csatornáján még mindig az a hír, hogy a republikánus gyűlésen lövöldözés volt, amiben a volt elnök is megsérült. Az első híradásukban még lövésekről sem volt szó. Ez a ferdítés a kora középkorban még működött volna, de ma már bárki láthatja a merényletet. Hallhatók a lövések, látszik, amint a volt elnök, jelenlegi elnökjelölt  füléhez kap és véres az arca. Az egyetlen pozitívum, hogy Biden elnök felhívta és beszélt vele telefonon, legalább az elnöki stáb hozza a minimumot.

 Maga a merénylet egy támadás a demokrácia ellen. A kézenfekvő ürügyet az adja rá, hogy Donald Trump már nyolc éve az amerikai demokrácia ellenségének van kikiáltva és agymosás szinten ismételgetve, mint valami fájdalomcsillapító reklám a tévében. Éppen arról a médiáról van szó, mely a Capitolium elleni támadást Trumpra akarta kenni, meg főleg arról a háttérhatalomról, mely a média és még inkább a baloldali politika és a bíróságok mögött állnak.

 A bejegyzés valódi címe A nyugati elitnek már semmi sem számít lett volna.

  Szinte lehetetlen felbecsülni, hogy az ukrajnai háború mennyire lényeges a háttérhatalomnak. Az orosz nyersanyagok leuralása nélkül a világ feletti ellenőrzésük megszűnik. Márpedig, ahogyan az a korlátlan  hatalmat birtoklóknál lenni szokott, nem mondanak le róla, amíg minden lehetőséget ki nem merítettek. Számunkra sajnálatos módon ebben a mindenben a teljes nyugat feláldozása is benne van. Európában a globalista elit pártjai politikai hidegháborúra készülnek a más véleményen levők ellen. A mögöttük álló háttérhatalom beveti a médiát, a szélsőséges utcai szabadcsapatokat és az interneten keresztül zajló célzott manipulációt. A médiájuk uszít és ferdít, a szélsőbaloldaliak terrorizálják az utcákat, a pszichésen gyenge embereket pedig merényletekre tudják rávenni.

 Én ugyan nem vagyok Paul a polip, de azért többször is bevillant, ha a legutóbbi ellenzéki előválasztáson 180.000 fiatal első választót tudtak beazonosítani, mint potenciális szavazót, elérték és meggyőzték őket politikai üzenetekkel, majd mozgósították őket, mint biorobotokat és az esélytelen harmadik jelöltet megszavaztatták velük, akkor ugyanezen módszerekkel, meg lehet találni a potenciális merénylőket és aktiválni is lehet őket. Nyilván nem találnak belőlük tízezreket, de egyetlen egy is túl sok. Amerikában likvidáltak egy húsz éves fiatalt, Szlovákiában elfogtak egy kevéssé beszámítható idős férfit. Lefogadom, nem lesz közvetlen kapcsolat, amin utasítást kaptak volna. Az lenne a perdöntő, hogy honnan tájékozódtak, milyen hírforrások győzték meg őket a merénylet elkövetésére?

 Nálunk is jó lenne tudni, hogyan működött a DatAdat Márki-Zay Péter, vagy Magyar Péter esetében? (Mert hogy parlamenti választási eredményeket hozzon mozgósításban a baloldal EP választáskor, az nem magától értetődő.) Vagy annak idején mitől hitték amúgy józan gondolkodású emberek, hogy a Simicska támogatta Jobbik egymagában megnyerheti a választást? Mivel a DK-Mszp ellen indultak, így a Gyurcsány-Bajnai cicaharc első fordulójának tekintem. 

  Úgy néz ki, az egész nyugati demokrácia bajban van. Politikai karantén a pártok szintjén, szélsőbaloldali szabadcsapatok az utcákon, merényletek és erőszakos akciók politikusok ellen. Ez az egész nem működne az egyre agresszívebb narratívájú globalista média nélkül. Információs társadalomban élünk, az információ többet ér, mint a muníció. Avagy elegendő a toll, ha a kardot forgatja más.

 Azt látjuk, az oroszok, az ukránok élete nem számít. Minket a volt keleti blokkot megtűrnek, ha engedelmesek vagyunk, de gyűlölnek nyugatról, ha nem. Most már úgy néz ki a nyugat sem számít, Európa nyugati magállamainak a jóléte is kezd másodlagos lenni. A legrémisztőbb, ahogyan az USA kezd felkészülni egy polgárháborúra. 

 Az USA szerencséje, hogy Trump elfordította az arcát, mert ha egy másodperccel előbb érkezik a golyó, akkor már halott lenne. Az amerikai baloldal soha nem mosná le magáról, hogy részesei lettek volna a merényletnek. Beláthatatlan mi történt volna az utcákon, ha több tízmillió állig felfegyverkezett Trump hívő a halálával szembesül. A történtekre nem mentség, hogy túlélte. Ez csak a választási harc miatt számít ebben a pillanatban. Később még elő fogják ezért venni a baloldalt, mert a médiájuk tálalása miatt már most erős a felháborodás.

 A másik fele az amerikai közeljövőnek, mit lép a baloldal egy Trump győzelem után? A társadalmat a szétesés szélére taszító elit propagandája szerint Trump az amerikai demokrácia végét jelenti és ebben tízmilliók hisznek. A két jelölt közül az egyiktől puccsal szabadulnának, a másiktól golyóval. Nem könnyű most baloldalinak lenni arrafelé.

 Nálunk Európában minden nagyon jó, minden nagyon szép. csak egy belső problémánk van, mégpedig Orbán. Az összes többi külső gond, mint Kína és Putyin. Látjuk mit jelent mostanában globalistáéknál a problémamegoldás, ilyenkor kiáltják el a filmekben, hogy megkettőzni az őrséget!, mert még az egyetlen belső problémát is megoldanák. 

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr2118446413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.07.14. 18:34:09

S közben még mindig agyhalottak tömege ordítja teli pofával a budai hazugságot tényként, addig sajnos azt kell mondjam, hogy felesleges erőlködni a tömegek javával.
Menthetetlenül.

gigabursch 2024.07.14. 18:53:51

Csak azt nem értem min csodálkozunk.
Aki ismeri a Moby Dick zenéit, az tudja jól, hogy hozzájuk képest Nostradamus gyenge kezdő.

Ami meg az Action: Terror című albumát illeti? Nos, az is ott van, bár előtte érdemes végigmenni a megelőző Összeomlás című albumon is.

gigabursch 2024.07.14. 18:54:34

@gigabursch:
Budai => bucsai

Menthetetlenül => Menthetetlenek.
süti beállítások módosítása