European Phalanx

Amerika álmaimban

2016. október 14. - megamovieboy

 trump10.jpg

 Példátlan gyűlöletkampány folyik a magyar sajtóban, de nem ám 'Európa megmentői', a migránsok ellen, ahogyan azt egyes hírgyárak mantrázták, hanem Donald Trump amerikai elnökjelölt került a céltáblába. De hát miért támadják itthon annyira ezt a hazánktól messze élő személyt, hogy naponta derülnek ki róla szörnyű hírek, vagy hírferdítések? A válasz egyszerű, azért mert a magyar média egy jelentős része, az amerikai liberálisok kezében van és emiatt szórul-szóra azt írják Magyarországon is, amit Amerikában is írnak. 

 Ilyenkor kezdi el úgy érezni magát az egyszerű honi polgár, mintha az amerikai elnökválasztáson majd neki is kellene mennie voksolni a demokrata jelöltre, nehogy Trump felcsípje a lányainkat, kidobja a muszlimjainkat és kirobbantsa a harmadik világháborút. A harmadik világháború kirobbantásának felemlegetése volt az a pont, amikor eszembe jutott, hiszen én ugyanezt a gyűlöletkampányt már valamikor átéltem, csak akkor az oroszbarát sajtó közölte le napi szinten, hogy Ronald Reagan elnök miféle szörnyűségeket fog a világra szabadítani, ha megint megnyeri a választásokat. Külön emlékezetes volt, amikor a pártsajtó állítása szerint működésképtelen csillagháborús tervek miatt kezdtek el aggodalmaskodni, ami az akkori Delta híradókból szerzett műveltségem alapján tényleg egy blöff volt, de egy idő múlva a párt megmondóemberein komoly félelem kezdett látszódni, mikor erről a témáról beszéltek a tévében. Ma szerencsére nem kell aggódniuk, mert Trump annyira kívülálló jelölt, hogy a saját pártja sem támogatja, ami nélkül azért nehéz győzni. Ez is egy jelzés amúgy az elittől, mely összezár mindenki előtt, végeredményben saját magát szorítva egyre összébb..

 Alig feltűnő, hogy Trump Orbánhoz hasonlóan heti szinten megbukik, legalábbis a sajtó szerint, bár Trump dolga annyival nehezebb, hogy őt még meg sem választották. Ez az a sajtó, ami egyenlő a magyar ellenzékkel, azaz úgy néz ki a magyar ellenzék megegyezik az amerikai liberálisokkal. Csak akkor miként lehetne magyar, amíg az USA nem tartozik Magyarországhoz? Avagy ezek a derék, jó szándékú emberek gondolkoznak úgy, hogy Magyarország az USA része.

 Van az a helyzet, amikor az amerikai liberális hírek alatt a hozzászólók már elkezdenek gúnyolódni, hogy milyen szánalmas ez a napi trumposkodás, de persze jön az europér intellektüel válasz, hogy Moszkva ügynökeinek kuss a neve. Milyen egyszerű is a függetlenség védőit ellenséges ügynöknek beállítania azoknak, akik ténylegesen idegen érdekeket támogatnak. És milyen nehéz belátniuk, hogy egyre inkább kisebbségbe szorulnak minden hatalmuk és tudásuk ellenére.

 Ez az amit a külföldiek soha nem fognak majd megérteni, avagy nem is akarják megérteni, hogy a magyarok már csak egy olyan nép, amelyik nem örül neki, ha kívülről próbálnak beleugatni a dolgaiba. És mindegy, hogy ez a beleszólás Rómából, Isztambulból, Bécsből, Moszkvából, Brüsszelből, vagy Washingtonból jön, a magyarok döntő többsége el fogja utasítani. Akkor is, ha a megmondóemberek szerint ez nácizmus, lázadás, perverzió, vagy bármilyen más jelzőt aggatnak is ránk emiatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr6911806709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása