European Phalanx

A Momentum hamis büszkesége

2017. július 02. - megamovieboy

pride-zaszlo.jpg

  A Momentum nekiállt meglovagolni a Pride felvonulást, magukat mint a homoszexuálisok mellett kiálló harcosokat mutatva. Csakhogy néhány dologban kilógott a lóláb, ami feltűnt pár embernek, akik ellenérzéseiket írásban fejezték ki. Erre persze lecsapott a baloldali Momentum konkurens MSZP blogja, a Kettős Mérce, majd ezt a harcot észrevette a fideszes 888.hu is, így már a fél országhoz eljutott a dolog. Szóval a European Phalanxnak is van véleménye a témában és nem rest megosztani másokkal.

 Elsőként, a Momentum egy termék, mely nem rendelkezik identitással. Egy külső központból irányított csoport, melynek sorvezetővel van megadva mit kell és mit nem kell támogatniuk, vagy mit kell támadniuk és e szerint kapják a havi apanázsukat. Innentől kezdve ez nem egy önálló, személyes meggyőződésért kiálló csoport, hanem egy fizetett ügynökség, mely bérmunkát végez. Emiatt nem is lehetnek hitelesek.
 Másodszor, éppen a Momentum által is képviselt globális csoport propagandája nyomatja, hogy a homoszexuálisokat nem fogadják el, üldöztetésnek vannak kitéve stb. Ennek célja, hogy félelmet és b
izalmatlanságot keltsen bennük a többséggel szemben és engedelmesen szavazzanak azokra a politikai erőkre, mely ezt a globális csoportot kiszolgálja pénzügyileg. Ettől még a homoszexuálisok elfogadása nem lesz nagyobb. Miközben felmérések szerint az "elmaradott mocsár" Magyarországon is nagyobb az elfogadók száma. Persze ezt nem reklámozzák, mert csökkentené a félelmet a homoszexuálisokban, kevésbé lehetne őket felhasználni.
 A 2017-ezés többrétű dolog. Egyrészt ezzel a Momentum felmondja a leckét, hogy ők annyira progresszívek, hogy már előrébb tartanak, mint a naptár! Másrészt rávilágít a kommunista 'idők szava', az 'osztályharc szigorú logikája', vagy a 'fejlődés útja' szlogenekre, melyek a Momentumnak a velük való szellemi azonosságának okán bukkannak fel újra. Harmadrészt már az ókorban is bebizonyosodott, hogy egy magas szintű társadalom képes együtt élni a homoszexualitás elfogadásával. Ebből történt visszalépés, mikor a kereszténység Jézus tanításai helyett az Ótestamentumra kezdett inkább hagyatkozni. Pedig annak népe mára könnyedén tette túl magát az abban megírtak dogmás értelmezésétől. Talán érdemes lenne ezt az utat is figyelembe venni.
Végül, ha a homoszexuálisok támogatottságot szeretnének az ügyük mellé, akkor ne a különbségeket, hanem a közös dolgokat hangsúlyozzák ki. Tehát emiatt kellene, hogy a Pride a homoszexuálisok normalitását mutassa és ne az extravagáns viselkedések bemutatója legyen! Ezzel nem lennének elnyomva az utóbbiak sem, ha ők kapnának egy másik rendezvényt, mint a Budapest Parádé volt, ahol aztán a meztelen táncosnőktől kezdve az extrém megjelenésig minden volt, amivel valaki szabadon ki tudta fejezni önmagát. Már a középkorban is voltak ilyen szelepkiengedő események és jó hatással voltak a társadalomra.
 Meg persze, ha egy ügy mellé támogatókat akar egy csoport, akkor ne az adott ország szidalmazásával nyisson! Bármennyire is progresszivnek propagálják a nemzetállamok megsemmisítését, valójában csak az államiság tudja megvédeni a polgárokat, köztük a homoszexuálisokat. Kezdésként jó lenne, ha a homoszexuálisok nem rendbontóként, ellenforradalmárként definiálnák magukat, akik csak az állam elleni támadásokkal érhetik el céljaikat, miközben ennek ellenkezője lenne az egyetlen célravezető út.

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4212634679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása