European Phalanx

Soros víziója a nacionalizmus alkonya

2018. június 19. - megamovieboy

 Az elmúlt hónapokban többször jelent meg olyan véleménycikk az index.hu és a 444.hu oldalakon, ahol a nacionalizmus elmúlását kész tényként említik.

 A jelenlegi helyzetben ez csak Soros György és a globalisták kiszolgálóinak vágyálma. Konkrétabban ez egy terv a népek Európája ellen, az internacionalista bevándorló Európa agyrémének megvalósítására.

 Egy mondat, amiért hazugság a nacionalizmust temetni. Abban a korban, amikor a kínai, a török, az iráni, az arab, az amerikai, az orosz, a japán, a koreai, az indiai, a pakisztáni stb. nacionalizmus soha nem látott erőben van, ott a nacionalizmus elmúlásáról hadoválni, csupán az emberek megtévesztése.

 Akármennyire nem tettszik a szélsőbalos internacionalista, globalista elitnek, a nacionalizmus nem hogy erősebb, mint bármikor, hanem minden, a népek ellen elkövetett aljasság után csak erősödni fog. A nemzetek nacionalista egysége képes megállítani a globalizmus elnyomását. Az európai nacionalizmus megmutatja, hogy a nacionalista nemzetek képesek az együttműködésre és a nacionalista háborúk képzete csupán hiú ábránd, vagy ijesztgetés a szélsőbal részéről.

 Nézzük meg egy átlagos amerikai futball mérkőzés kezdetét, stadionnyi méretű nemzeti zászlóval, himnusszal és persze 'USA, USA' skandálással. Ugye ennek az országnak az állampolgára az a George Soros, aki itt Európában a nacionalizmus elmúlásáról irat cikkeket.

Vagy nézzünk egy másik demokráciát, mondjuk az Egyesült Királyságot! Britannia urald a hullámokat! Mindenki boldogan lengeti a brit lobogót, de valamiért csak fehér arcokat látni...

A bejegyzés trackback címe:

https://europeanphalanx.blog.hu/api/trackback/id/tr4014057824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.06.19. 15:11:07

Soros alkonya jött el.
Szerencsére.
süti beállítások módosítása